Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislis - drasticna promena boje kose? :lol:
To sam jednom uradila, kada sam odlucila da raskrstim sa muskim rodom i ofarbala se u neku drecavo crvenu boju. Cale je hteo da me se odrekne preko novina, rekao mi je da izgledam kao pankerka, a u toj fazi su me nekoliko puta startovale ribe. Kao da su osetile da sam se odrekla muskaraca. :zcepanje:

moj se slagiro
kad sam se negde 2010
osisao ko seka aleksic na čirokanu i ofarbao u plavo
ahaha
sasvim bez ljubavne pozadine :))

Ja sam prvo ošišala kosu, ostavila pušenje a onda i osmogodišnju vezu.
Uvek je ta potreba za promenom pokazatelj da nešto gadno škripucka :))))

Moja bila skoro do gujice, ošišala se skroz na kratko <3

Seka Aleksic:lol:
Ja sam moj tako zalila kafom, nikad nije proradio

60410191.jpg

не мора да значи да не штима. мени штима све, али већ ми досадило да имам праменове извлачим их већ 3 године и имам сличну фирзуру. сад размишљам да ли и како да мењам, јер волим промене на коси.

не мора да значи да не штима. мени штима све, али већ ми досадило да имам праменове извлачим их већ 3 године и имам сличну фирзуру. сад размишљам да ли и како да мењам, јер волим промене на коси.

Ma ok, meni je tada stvarno gadno škripalo :)))))

..naravno da ne mora, mene je taj period ludovanja sa bojom kose drzao prilican broj godina, i u vezi i bez veze..samo da ne bude ista duze od pola godine, ako i toliko...

сјеб.ала сам лаптоп. попрскала га ајаксом и обрисала прашину са њега, сад кренула да се логује а не ради слово о и н .

hahahaha, boze sacuvaj, kakve fiks ideje zenama padaju na pamet :))))
tako ja ostavio igle od gramofona kod matoraca, i stara mislila da je to neko smece i baci, a jedna koshta 200km :))))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back