гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Elektriko, tipujem da si ti zavrsila rudarsko-geoloski?
pajdo od sime travara))))))))))

))I ja sam se tome cudio, ali jos u moje vreme upisivanja, znaci pre 11 godina, jos tada su cesto oni medju najboljima odlucivali da upisu privatne i ni to mi tada nije bilo jasno, ali sada kada sa ove tacke pogledam itekako ima smisla, jer faks te nicemu specijalnom ne nauci, a sve se stice kroz praksu i iskustvo.
Master uvek mogu da odrade na drzavnom i to im se posle racuna kao drzavni. Jesam protiv privatnih i ne bih mogao tamo da studiram, ali sam i generalno protiv nasih fakulteta u celini.
Znaci inostranstvo.![]()

Izgleda da sam danas imala manji nervni slom. Msm jedino se tako da objasniti zašto sam uzela makaze za obrve i ošišala kosu skroz kratko, sama. Užasno izgleda. Msm da neću izlaziti iz kuće dok ne poraste.
)))))Izgleda da sam danas imala manji nervni slom. Msm jedino se tako da objasniti zašto sam uzela makaze za obrve i ošišala kosu skroz kratko, sama. Užasno izgleda. Msm da neću izlaziti iz kuće dok ne poraste.
Izgleda da sam danas imala manji nervni slom. Msm jedino se tako da objasniti zašto sam uzela makaze za obrve i ošišala kosu skroz kratko, sama. Užasno izgleda. Msm da neću izlaziti iz kuće dok ne poraste.

Nisu. Zapravo nisu smeli da pišaju kod mene. Apsolutno me nije zanimalo koliko su piva popili. Mačka je kul, još se navikava na novu frizuru..![]()
Nisu. Zapravo nisu smeli da pišaju kod mene. Apsolutno me nije zanimalo koliko su piva popili. Mačka je kul, još se navikava na novu frizuru..![]()

Koliko su puta povukli vodu iz vodokotlića?Predlažem da uvedeš restrikcje za vodu. Zamisli kako piči brojač na vodomeru.Koliko su puta povukli vodu iz vodokotlića?
Lepo im reci - povlačite vodu tek posle trećeg pišanja.
Nema pišanja. Muškarci više ne pišaju kod mene u stanu. To je novo pravilo. Tako da me ne zanima šta, gde i kako povlače, jer kod mene više povlačenja ničega nema!![]()

To se zove mere štednje. Štednja vode, sredstava za čišćenje, hlorovodonične kiseline i živaca.
))))))