gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
fen
a mozes i izvadit tipke pa osusit ako.znas kako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis - drasticna promena boje kose?
To sam jednom uradila, kada sam odlucila da raskrstim sa muskim rodom i ofarbala se u neku drecavo crvenu boju. Cale je hteo da me se odrekne preko novina, rekao mi je da izgledam kao pankerka, a u toj fazi su me nekoliko puta startovale ribe. Kao da su osetile da sam se odrekla muskaraca.![]()
)
fen
)))не мора да значи да не штима. мени штима све, али већ ми досадило да имам праменове извлачим их већ 3 године и имам сличну фирзуру. сад размишљам да ли и како да мењам, јер волим промене на коси.
))))не мора да значи да не штима. мени штима све, али већ ми досадило да имам праменове извлачим их већ 3 године и имам сличну фирзуру. сад размишљам да ли и како да мењам, јер волим промене на коси.
сјеб.ала сам лаптоп. попрскала га ајаксом и обрисала прашину са њега, сад кренула да се логује а не ради слово о и н .
)))
)))
))))))))ja dok sam intenzivno duvao imao sam stalno, svaki dan sam umirao od druge vrste raka))))))))
Данас сам имала епизоде хипохондрије.
...sta ti se desilo? to se ne pojavljuje tek tako...
Чудо једно како човек може сам себе да усере. Данас сам цео дан као уплашено дрво.
zar naša dobro. elektrika?
Од комарца сам направила слона. Није за форум.
Heh, evo ga i Kamičak. Redzina daj pozami mi taj prorđali nož na trenutak.![]()
Upomoc, luda zena sa nozem u ruci me juri![]()

Xella je carica, a ja sam ponovo ispao debilcina, moron i idiot.