Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trojo, izvini ako previše pitam, ali zar ti nisi udata? Nešto mi se čini da sam gledala tvoje fotke sa venčanja... :think:

- - - - - - - - - -

A za rupu imam da izjavim da sutra počinjem da radim, gotov godišnji odmor za ovu godinu! Do sledećeg leta sam završila sa odmaranjem. :rida:

...i tako roditelji pozajme parice, pa ce da vracaju do iduce godine kako znaju i umeju da posalju sincice na letovanje.....a ti isti sincici ne izlaze iz stana
ni na plazu...samo do prodavnice da se kupi alkohola toliko da se ubiju skoro bukvalno...strasno, da strasnije ne moze biti, ni jedan nema vise od 19 godina...

Od vrucine nocas nisam mogla da spavam.
Nemam klimu.
Sad sam kao zombi.
Moram u RFZO za potvrdu, pre toga u opstinu za svaki slucaj ako mi budu trazili IKR, posle moram u zdravstvenu ustanovu da biram novog lekara, jer je lekarka koja me je ``vodila`` dala otkaz...
A moram i da se sisam. Pod hitno.
A u petak moram kod ginekologa.

...pa sta znam, ja sam malo naopaka po tom pitanju...nikad nikog niti sam zvala baba/deda, sem onih koji mi to jesu bili,
niti ikom dozvoljavam da me tako zove sem moje Cupavice..tako da moze, ali interni dogovor, ako oni bas to vole..inace neeee....
...zato i pomislih stvarno da su u nekim "pristojnim" godinama :)

Ahahaha, ma ne.
Ja sam baba a on deda, čim sam ja baba, ne ide da on bude mladić :))))

A inače ni ja ne volim da bilo ko zove nekog drugog baba/deda ako mu/joj to nije.
A posebno ne mogu da svarim one seoske (seljačke) varijante kad se snajina ili zetova majka zove babom a otac starcem, još pogotovo kad su ljudi još i u ok godinama :neutral:
To mi je grozozo, al je strašno prisutno.

To i jeste poenta, da odeš privatno. Ako kojim slučajem i dobiješ termin, svim bebama zakažu u isto vreme pa u hodniku džedži nekoliko sati par desetina roditelja i toliko malih beba.

okrenula sam 5 brojeva na svakom se nacekala ali pre toga se niko nije javljao pa sam onda dobila termin kad da zovem da bi mi dali termin za zakazivanje zakazivanja .....bez komentara.privatno sa pregledom 3500 ma nek se jebu oni sa terminima

E, u rupu da bacim celo smederevsko porodilište, carski rez, seljake i glupake pune kompleksa, nadmene doktore, jebbo ih ko im dao dozvolu za rad, iskompleksirane sestre, većinu babica ( čast izuzecima!!!! )!
Sve muke, bolove, traume, infekcije, temperature... sve u rupu, da ne kažem sve u pm...

Vući ću traume od ovoga godinama, majke mi... :(

Što se ne radjaju deca? Zato što ste gomila idiota, od državnog vrha pa do spremačice u porodilištu, koja služi, kao i svaka rulja, da izvuče za sebe što više, da uništi sve što valja i da ubije volju u ženi da rodi... eto... i jebbem vam svima mater, baš!

Eh, da mi je bar malo lakše.. ali nije... sanjaću ono još mesecima... :(

E, u rupu da bacim celo smederevsko porodilište, carski rez, seljake i glupake pune kompleksa, nadmene doktore, jebbo ih ko im dao dozvolu za rad, iskompleksirane sestre, većinu babica ( čast izuzecima!!!! )!
Sve muke, bolove, traume, infekcije, temperature... sve u rupu, da ne kažem sve u pm...

Vući ću traume od ovoga godinama, majke mi... :(

Što se ne radjaju deca? Zato što ste gomila idiota, od državnog vrha pa do spremačice u porodilištu, koja služi, kao i svaka rulja, da izvuče za sebe što više, da uništi sve što valja i da ubije volju u ženi da rodi... eto... i jebbem vam svima mater, baš!

Eh, da mi je bar malo lakše.. ali nije... sanjaću ono još mesecima... :(

Претпостављам да иду на варијанту - све то мајке глупаче забораве кад узму своје чедо у руке.

Део можда и може да се заборави, али за део заслужују нехигијенску мотку (да не кажем какву) :evil:.

Претпостављам да иду на варијанту - све то мајке глупаче забораве кад узму своје чедо у руке.

Део можда и може да се заборави, али за део заслужују нехигијенску мотку (да не кажем какву) :evil:.

BAš tu nehigijensku motku, to po ledjima pa dok ne počnu da cvile...
Hitan carski, čekamo anesteziologa, sred noći, a dr se dernja na mene, na pravdi boga... zato što sam imala nalaze iz Fronta, što sam se usudila da idem u Front! Šta ću ja tamo, jel ovde doktori nisu dobri... ja krenula da joj kažem da sam alergična na penicilin, ona krenula opet da urla da ćutim, nemam šta sad da pričam, gde sam ranije bila da dodjem da im sve lepo kažem, lepo mi bilo dok sam se sa svojim doktorčićem švrćkala po Frontu, a sad će ona u sred noći da radi hitan carski... :eek:
A meni obe bebe idu karlično, na pregledu pipa bebinu nogicu, čekamo anesteziologa, ja uplašena, pretrnula od straha, a ona urla...

Pa posle onaj post porodjajni tok... prva noč u šok sobi... babica ugasila svetlo i otišla da spava. Šok soba, ugašeno, nigde nikog.... samo da moliš boga da ti bude dobro, ako ti se sloši jebbi se kako znaš, nigde nikog nema...
Pa početak infekcije, pa mi i sad rana curi, idem na previjanja svaki drugi dan...

Ma, bogovski sam prošla... da poželiš takav tretman opet što pre... :roll:

BAš tu nehigijensku motku, to po ledjima pa dok ne počnu da cvile...
Hitan carski, čekamo anesteziologa, sred noći, a dr se dernja na mene, na pravdi boga... zato što sam imala nalaze iz Fronta, što sam se usudila da idem u Front! Šta ću ja tamo, jel ovde doktori nisu dobri... ja krenula da joj kažem da sam alergična na penicilin, ona krenula opet da urla da ćutim, nemam šta sad da pričam, gde sam ranije bila da dodjem da im sve lepo kažem, lepo mi bilo dok sam se sa svojim doktorčićem švrćkala po Frontu, a sad će ona u sred noći da radi hitan carski... :eek:
A meni obe bebe idu karlično, na pregledu pipa bebinu nogicu, čekamo anesteziologa, ja uplašena, pretrnula od straha, a ona urla...

Pa posle onaj post porodjajni tok... prva noč u šok sobi... babica ugasila svetlo i otišla da spava. Šok soba, ugašeno, nigde nikog.... samo da moliš boga da ti bude dobro, ako ti se sloši jebbi se kako znaš, nigde nikog nema...
Pa početak infekcije, pa mi i sad rana curi, idem na previjanja svaki drugi dan...

Ma, bogovski sam prošla... da poželiš takav tretman opet što pre... :roll:

Е, сад, можда ће неко да распали по мени, али ја сам због страха од таквих ствари своје дете родила у иностранству на приватној клиници.

Ем ми је било ближе, ем сам била сигурна.

И искрено, не знам како би прошла та искомплексирана докторка да се тако драла на мене, мислим да би завршила на ортопедији.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back