Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Е, сад, можда ће неко да распали по мени, али ја сам због страха од таквих ствари своје дете родила у иностранству на приватној клиници.

Ем ми је било ближе, ем сам била сигурна.

И искрено, не знам како би прошла та искомплексирана докторка да се тако драла на мене, мислим да би завршила на ортопедији.

Da, lako je to reći... :)
Ležim, sa puknutim vodenjakom, porodjaj krenuo uveliko. Sreća pa bolove još nisam imala.
Zinula sam i ja da odgovorim, a onda sam skontala da će baš ona da me operiše, koliko za 15-tak minuta, samo da stigne anestezilog. Pametnije mi je bilo da ćutim.

Zato sam je opelela posle par dana, kada me je previjala... opet je počela da kenya o Beogradu, kako smo razmažene, sve bismo u Beograd, kao da ovde nema doktora, kao da ne znaju svoj posao... a sve uz šatro šalu i onaj otrovni osmeh... E, tu sam joj lepo odgovorila da me čudi, deluje kao samouverena i uspešna žena, odakle toliki kompleksi... Da ne pričam da je odmah krenula da mi dere onu ranu, ne da je čisti,nego da je šmirgla... i to je doktor... a važi za stručnjaka na glasu...

svi kao imaju teoriju da se francuzeri razmnozavaju vestackom oplodnjom,sto je takav debilizam da ne verujes,jer oni imaju normalan nagon na parenje kao i svi,a ovaj moj kao da je zeleo da dokaze u praksi opalio obe zenke ...pobacaj tj injekcija tipa-jutro posle,je 5000 ako je kuja do 10 kg...ali ove moje su teze sto ce reci 10000 ..i tako..lepo ja kazem kakva vestacka oplodnja...

Da, lako je to reći... :)
Ležim, sa puknutim vodenjakom, porodjaj krenuo uveliko. Sreća pa bolove još nisam imala.
Zinula sam i ja da odgovorim, a onda sam skontala da će baš ona da me operiše, koliko za 15-tak minuta, samo da stigne anestezilog. Pametnije mi je bilo da ćutim.

Zato sam je opelela posle par dana, kada me je previjala... opet je počela da kenya o Beogradu, kako smo razmažene, sve bismo u Beograd, kao da ovde nema doktora, kao da ne znaju svoj posao... a sve uz šatro šalu i onaj otrovni osmeh... E, tu sam joj lepo odgovorila da me čudi, deluje kao samouverena i uspešna žena, odakle toliki kompleksi... Da ne pričam da je odmah krenula da mi dere onu ranu, ne da je čisti,nego da je šmirgla... i to je doktor... a važi za stručnjaka na glasu...

Е, нека си...

e sta ti je kad neko ne kapira salu...kazem zmuu da se maser onako malo naslanja na mene kad masira,evo ti njega danas, covek masira,a on svratio sa posla samo da se javi,kao bio u blizini:neutral:

Ahahaha, ma ne.
Ja sam baba a on deda, čim sam ja baba, ne ide da on bude mladić :))))

A inače ni ja ne volim da bilo ko zove nekog drugog baba/deda ako mu/joj to nije.
A posebno ne mogu da svarim one seoske (seljačke) varijante kad se snajina ili zetova majka zove babom a otac starcem, još pogotovo kad su ljudi još i u ok godinama :neutral:
To mi je grozozo, al je strašno prisutno.

Dobro je da se razumemo:ok: , cim sam dobila unuku izvesne osobe su smatrale da je normalno da me zovi baba (nije bebin tata). Kad sam skrenula paznju da to ne dozvoljavam nazvali su me "komplexom , mene baba moze da zove samo moje unuce!

Dobila sam bez ikakvih problema potvrdu da mogu da koristim besplatno stomatoloske usluge.
Odmah sam otisla u obliznji dom zdravlja na stomatologiju, rekli mi da cekam, ja cekala sat i po, onda su me prozvali i napravili pregled svih zuba.
Na srecu imam samo taj jedan karijes koga sam postala svesna pre tri ili 4 nedelje, kada sam se ovde potuzila.
Rece mi tehnicar koji mi je otvarao i popunjavao karton da jos malo sacekam i da ce me zubarka primiti. Ja se obradovala da cu sve da odradim za 1 dan.
I opet sam cekala pola sata. Onda me je prozvala i... ne lezi vraze, nista mi nije uradila.
Lupkala ga, kuckala ga i rekla mi da ipak moram da snimim taj zub i okolis oko njega i da ce me to kostati, jer snimanje zuba ne pokriva ta potvrda.
Jos je gledala tu potvrdu da vidi da li je sve u redu sigurno 2 minuta, proucavala je tu potvrdu vrlo pomno, da me je bilo sramota sto sam dosla kao nezaposleno celjade da mi plombiraju zub. Da je srece pa da je to zubno besplatno, ne mozes da dises u busu ako ti se prilepi neko kome se oseca iz usta.
A za nekog ko ne radi i 200 dinara za snimanje zuba je mnogo. Ali eto, morala je da me posalje na snimanje da mi uzme i ono malo sto imam.
A jos treba i doci prevozom do doma zdravlja i vratiti se kuci.
Mogla sam ja da se zaduzim i da odem kod privatnika i da to odradim lako, ali pre desetak godina sam tako nadrljala od privatnih zubara... daleko toj zubarskoj porodici kuca, pa sam htela da ovo odradim u drzavnoj ustanovi.
Videcu sta ce sutra biti.

Slomio mi se skrnavi vadičep u pampuru i sad nema ništa od mog šardonea :rida:

Mrzim kineze :neutral:

- - - - - - - - - -

Da sam znala da ću morati da upotrebljavam klješta uzela bih šraf, sad ovo gomno ne mogu ni da amrdnem :neutral:

Dobila sam bez ikakvih problema potvrdu da mogu da koristim besplatno stomatoloske usluge.
Odmah sam otisla u obliznji dom zdravlja na stomatologiju, rekli mi da cekam, ja cekala sat i po, onda su me prozvali i napravili pregled svih zuba.
Na srecu imam samo taj jedan karijes koga sam postala svesna pre tri ili 4 nedelje, kada sam se ovde potuzila.
Rece mi tehnicar koji mi je otvarao i popunjavao karton da jos malo sacekam i da ce me zubarka primiti. Ja se obradovala da cu sve da odradim za 1 dan.
I opet sam cekala pola sata. Onda me je prozvala i... ne lezi vraze, nista mi nije uradila.
Lupkala ga, kuckala ga i rekla mi da ipak moram da snimim taj zub i okolis oko njega i da ce me to kostati, jer snimanje zuba ne pokriva ta potvrda.
Jos je gledala tu potvrdu da vidi da li je sve u redu sigurno 2 minuta, proucavala je tu potvrdu vrlo pomno, da me je bilo sramota sto sam dosla kao nezaposleno celjade da mi plombiraju zub. Da je srece pa da je to zubno besplatno, ne mozes da dises u busu ako ti se prilepi neko kome se oseca iz usta.
A za nekog ko ne radi i 200 dinara za snimanje zuba je mnogo. Ali eto, morala je da me posalje na snimanje da mi uzme i ono malo sto imam.
A jos treba i doci prevozom do doma zdravlja i vratiti se kuci.
Mogla sam ja da se zaduzim i da odem kod privatnika i da to odradim lako, ali pre desetak godina sam tako nadrljala od privatnih zubara... daleko toj zubarskoj porodici kuca, pa sam htela da ovo odradim u drzavnoj ustanovi.
Videcu sta ce sutra biti.

Kod privatnika snimanje zuba kosta 800 din. (bar je toliko bilo prosle godine), sto opet znaci da si puno jeftinije prosla. Meni ne smeta sto oni zaviruju, i sto kontrolisu, ja znam dq cu da vadim tu potvrdu i da radim sve sto moze da se uradi kod njih. Celih 26 god., su mi odbijali za socijalno pa je red da vidim korist od toga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back