86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super
Ma to je formalnost, najteži deo posla je pronaći odgovarajuću osobu.![]()
Pola domaćih sajtova ne radi.
Vidim i Krstarica ima probleme.
Kao ni google.rs
Je l to samo meni ili?

Prebaci se na SBB. Dobiješ duplo brži internet za iste pare.Šta radi ovaj telekom, ne mogu ništa da otvorim.![]()
...pa sta znam, ja sam malo naopaka po tom pitanju...nikad nikog niti sam zvala baba/deda, sem onih koji mi to jesu bili,
niti ikom dozvoljavam da me tako zove sem moje Cupavice..tako da moze, ali interni dogovor, ako oni bas to vole..inace neeee....
...zato i pomislih stvarno da su u nekim "pristojnim" godinama![]()
)))
To i jeste poenta, da odeš privatno. Ako kojim slučajem i dobiješ termin, svim bebama zakažu u isto vreme pa u hodniku džedži nekoliko sati par desetina roditelja i toliko malih beba.koja procedura zakazati ultrzvuk kukova za bebu....privatno odoh hebte se
To i jeste poenta, da odeš privatno. Ako kojim slučajem i dobiješ termin, svim bebama zakažu u isto vreme pa u hodniku džedži nekoliko sati par desetina roditelja i toliko malih beba.

E, u rupu da bacim celo smederevsko porodilište, carski rez, seljake i glupake pune kompleksa, nadmene doktore, jebbo ih ko im dao dozvolu za rad, iskompleksirane sestre, većinu babica ( čast izuzecima!!!! )!
Sve muke, bolove, traume, infekcije, temperature... sve u rupu, da ne kažem sve u pm...
Vući ću traume od ovoga godinama, majke mi...
Što se ne radjaju deca? Zato što ste gomila idiota, od državnog vrha pa do spremačice u porodilištu, koja služi, kao i svaka rulja, da izvuče za sebe što više, da uništi sve što valja i da ubije volju u ženi da rodi... eto... i jebbem vam svima mater, baš!
Eh, da mi je bar malo lakše.. ali nije... sanjaću ono još mesecima...![]()
.Претпостављам да иду на варијанту - све то мајке глупаче забораве кад узму своје чедо у руке.
Део можда и може да се заборави, али за део заслужују нехигијенску мотку (да не кажем какву).
BAš tu nehigijensku motku, to po ledjima pa dok ne počnu da cvile...
Hitan carski, čekamo anesteziologa, sred noći, a dr se dernja na mene, na pravdi boga... zato što sam imala nalaze iz Fronta, što sam se usudila da idem u Front! Šta ću ja tamo, jel ovde doktori nisu dobri... ja krenula da joj kažem da sam alergična na penicilin, ona krenula opet da urla da ćutim, nemam šta sad da pričam, gde sam ranije bila da dodjem da im sve lepo kažem, lepo mi bilo dok sam se sa svojim doktorčićem švrćkala po Frontu, a sad će ona u sred noći da radi hitan carski...![]()
A meni obe bebe idu karlično, na pregledu pipa bebinu nogicu, čekamo anesteziologa, ja uplašena, pretrnula od straha, a ona urla...
Pa posle onaj post porodjajni tok... prva noč u šok sobi... babica ugasila svetlo i otišla da spava. Šok soba, ugašeno, nigde nikog.... samo da moliš boga da ti bude dobro, ako ti se sloši jebbi se kako znaš, nigde nikog nema...
Pa početak infekcije, pa mi i sad rana curi, idem na previjanja svaki drugi dan...
Ma, bogovski sam prošla... da poželiš takav tretman opet što pre...![]()