Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Đavo me terao na "Dom i porodicu" da kliknem na dve sekunde video u kojem kuvar secka živu zmiju koju će (valjda sirovu) kušati fina japanska nepca!
Kako izbrisati iz mozga te dve sekunde?
Mislim, hajde da sam išla na kojekakve sajtove, ali DIP?![]()
Nemam pojma, moguće da jesu, nakon dve sekunde ja sam odmah pala u nesvest!![]()
Da li bi ovo uspelo kod nas ...
Kod nas je, nažalost, više onih koji nemaju
ovaj deo je za rupu ..."Улазим у мали кафић са пријатељем и наручујем. Док се приближавамо нашем столу, улази двоје људи и поручује: "Пет кафа, молим вас. Две за нас и три условне". Плате поруџбину, уму две кафе и оду. Питам мог пријатеља: "Шта су то "условне кафе"? Следећа поруџбина је била седам кафа, три за три правника и четири условне". Док се ја још увек се питам шта је то "условна" кафа, уживам у сунчаном времену и лепом погледу на трг, у кафић улази човек одевен у запуштену одећу - изгледа као просјак, и љубазно пита: "Да ли имате условну кафу?“ Једноставно је - људи плаћају унапред кафу за некога ко не може да приушти себи топао напитак. Традиција са условном кафом почела у Напуљу, али се проширила широм света. На неким местима на овакав начин можете наручити не само кафу, већ и сендвич или цео оброк. "
... (postala sam sumnjičava prema sopstvenom narodu, zamišljam kelnere koji koriste to za sebe, gužvu koja se pravi kad ostane neka uslovna jer bi se verovatno kod nas čekalo da se ukaže jedna slobodna a onda bi je i možda neko preko veze dobio)....
pa da ovo jeste za rupu...jer kod nas ovo nema![]()
nisam ovo cula,bas je lep obicaj

to je nesto drugo u cg,tesko da curama dozvoljavaju da placaju picemeni se desilo x puta
neki su platili racun kada mi je momak bio u uniformi, sazalili mu se
sa drugaricama japanci platili pice, kukale kasnije sto ne narucismo nesto skuplje
@rupa: nece vise bilo koja cistacica uci u moj stan
to je nesto drugo u cg,tesko da curama dozvoljavaju da placaju pice