Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Đavo me terao na "Dom i porodicu" da kliknem na dve sekunde video u kojem kuvar secka živu zmiju koju će (valjda sirovu) kušati fina japanska nepca!:pljus:
Kako izbrisati iz mozga te dve sekunde?
Mislim, hajde da sam išla na kojekakve sajtove, ali DIP? :sad2:

bole me ledja,jako.celo pre podne vozam muza da voda druga kola po majstorima i cekam ko kuce u kolima,zove me razredna od starieg da je pobegao sa casa,
bobi mi je napravio prvu stetu u kuci,saksiju sa cvecem je srusio i raskopao i pojeo korenje,ili ovo cvece ni nema koren?
i tako

Da li bi ovo uspelo kod nas ...
Kod nas je, nažalost, više onih koji nemaju
"Улазим у мали кафић са пријатељем и наручујем. Док се приближавамо нашем столу, улази двоје људи и поручује: "Пет кафа, молим вас. Две за нас и три условне". Плате поруџбину, уму две кафе и оду. Питам мог пријатеља: "Шта су то "условне кафе"? Следећа поруџбина је била седам кафа, три за три правника и четири условне". Док се ја још увек се питам шта је то "условна" кафа, уживам у сунчаном времену и лепом погледу на трг, у кафић улази човек одевен у запуштену одећу - изгледа као просјак, и љубазно пита: "Да ли имате условну кафу?“ Једноставно је - људи плаћају унапред кафу за некога ко не може да приушти себи топао напитак. Традиција са условном кафом почела у Напуљу, али се проширила широм света. На неким местима на овакав начин можете наручити не само кафу, већ и сендвич или цео оброк. "
ovaj deo je za rupu ...
... (postala sam sumnjičava prema sopstvenom narodu, zamišljam kelnere koji koriste to za sebe, gužvu koja se pravi kad ostane neka uslovna jer bi se verovatno kod nas čekalo da se ukaže jedna slobodna a onda bi je i možda neko preko veze dobio)....

Poslednja izmena:
Da li bi ovo uspelo kod nas ...
Kod nas je, nažalost, više onih koji nemaju
"Улазим у мали кафић са пријатељем и наручујем. Док се приближавамо нашем столу, улази двоје људи и поручује: "Пет кафа, молим вас. Две за нас и три условне". Плате поруџбину, уму две кафе и оду. Питам мог пријатеља: "Шта су то "условне кафе"? Следећа поруџбина је била седам кафа, три за три правника и четири условне". Док се ја још увек се питам шта је то "условна" кафа, уживам у сунчаном времену и лепом погледу на трг, у кафић улази човек одевен у запуштену одећу - изгледа као просјак, и љубазно пита: "Да ли имате условну кафу?“ Једноставно је - људи плаћају унапред кафу за некога ко не може да приушти себи топао напитак. Традиција са условном кафом почела у Напуљу, али се проширила широм света. На неким местима на овакав начин можете наручити не само кафу, већ и сендвич или цео оброк. "
ovaj deo je za rupu ...
... (postala sam sumnjičava prema sopstvenom narodu, zamišljam kelnere koji koriste to za sebe, gužvu koja se pravi kad ostane neka uslovna jer bi se verovatno kod nas čekalo da se ukaže jedna slobodna a onda bi je i možda neko preko veze dobio)....

nisam ovo cula,bas je lep obicaj

to je nesto drugo u cg,tesko da curama dozvoljavaju da placaju pice

nije bilo cascavanje devojaka, nego placen racun otisli pre, bosna je gde nije bilo cascavanja lokalnih devojaka ;)

i, ko je "cascavao" uvek je dao na znanje ko je i da je placeno
tu ne racunam i oprostene racune po restoranima, na ulici ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back