Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sn-cl-tennis.gif

Svim posetiteljima Rupe važno saopštenje direktno iz opservatorijuma:
Mesec je skoro pun, Sunce i Mars u konjukciji (Veneru ćemo zanemariti, ionako ne šljaka kako bi trebalo), a Merkur retrogradan.
Dakle, mož se slikate i da kukumavčite do mile volje, nema vam (a ni meni) pomoći.:(
Za dan-dva, bićete ko novi, ali i dalje nećete biti zdravi u glavu.:D

Mesec je skoro pun, Sunce i Mars u konjukciji (Veneru ćemo zanemariti, ionako ne šljaka kako bi trebalo), a Merkur retrogradan.
Dakle, mož se slikate i da kukumavčite do mile volje, nema vam (a ni meni) pomoći.:(

E, hvala ti k`o sestri...ovo cu da (po)kazem svima na koje se izderem. :malav:
Ja fino kazem-nije do mene...i jos mi i tegla puna sitnih zobenih ispala na pod, kad sam uzela usisivac, povisih ton na prvog ko mi naisao. :rumenko:
I sto mi radio smanjili, a meni se slusalo glasno... :(

Pa ja zbog ovog moram u rupu! :eek:
:hvala:

E, hvala ti k`o sestri...ovo cu da (po)kazem svima na koje se izderem. :malav:
Ja fino kazem-nije do mene...i jos mi i tegla puna sitnih zobenih ispala na pod, kad sam uzela usisivac, povisih ton na prvog ko mi naisao. :rumenko:
I sto mi radio smanjili, a meni se slusalo glasno... :(

Za tebe gorenapisano ne vredi. Tebi uleteo Uran u prvu kuću. Ne možeš se ni sa čim opravdati.:(

- - - - - - - - - -

Pa ja zbog ovog moram u rupu! :eek:
:hvala:

Za tebe je pisana poruka. Znala sam da ćeš se u poslednjoj poruci pronaći.:zper:

Mene boli grlo i na putu sam da se razbolim
i treba da dobijem
taman sam zadovoljna svojom kosom, al do ujutru cu opet da imam cupavo gnezdo umesto frizure
odoh da legnem, ni za forum nisam :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back