pa nije hahah...tis sexualni rasista jer se vidi sa kakvim pogrdnim stavom nastupas spram muskaraca na temi

ali opet, donekle si pozitivan rasista, jer si svoju sexualnu orijentaciju postavila neformalno pa ko se primi primio se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nije hahah...tis sexualni rasista jer se vidi sa kakvim pogrdnim stavom nastupas spram muskaraca na temi
Nije novost na krstarici moja orijentacija, nego si ti novpa nije hahah...tis sexualni rasista jer se vidi sa kakvim pogrdnim stavom nastupas spram muskaraca na temi
ali opet, donekle si pozitivan rasista, jer si svoju sexualnu orijentaciju postavila neformalno pa ko se primi primio se![]()
tacno...ja sam ganc nov, cist, pedantan, volim da cizeliram i zivim kao grof ćana, pa zato ne volem zene koje su sve suprotno od mene.Nije novost na krstarici moja orijentacija, nego si ti nov
De gustibus non est disputandumtacno...ja sam ganc nov, cist, pedantan, volim da cizeliram i zivim kao grof ćana, pa zato ne volem zene koje su sve suprotno od mene.
kao te tvoje rumunke...
mogu i ja da krenem sa predlozima i prilozima tipa ante apud ad adversus circum citra cis...al nesto sam anglosaksonski celo jutro....De gustibus non est disputandum![]()
Horsesh*tmogu i ja da krenem sa predlozima i prilozima tipa ante apud ad adversus circum citra cis...al nesto sam anglosaksonski celo jutro....
jok to se ispravno kaze steamin' pile of horse shit.... znaci das dimenziju velicine horsovog, gde cak osetis i smell mu njegovHorsesh*t![]()
Und was kann ich jetzt sagen? Habe keine Antwort mehr.jok to se ispravno kaze steamin' pile of horse shit.... znaci das dimenziju velicine horsovog, gde cak osetis i smell mu njegov![]()
ah meine lieblich... zwei hundert partisanen schlafen ins kukuruzenUnd was kann ich jetzt sagen? Habe keine Antwort mehr.![]()
Esperantno ne znam, a i ove ostale natucamsta je sledece esperanto, il ko eskimi da se goli grejemo i tako ucimo njinu azbuku![]()
ekspert sam bez natucanja da lezbejke vratim na ispravan put...dosad 3 njihEsperantno ne znam, a i ove ostale natucam
Inuitkinju cu mozda sa Rumunkom da glumim![]()
Ihh, ja sam njih 3oekspert sam bez natucanja da lezbejke vratim na ispravan put...dosad 3 njih![]()
Iju ijuIhh, ja sam njih 3o![]()
Ne psujHorsesh*t![]()
volis zene?Ne mogu da kazem ni da mi se svidja, bila mi je nekako umisljena u startu ali kad sam tokom caskanje nekog rekla da sam lezbejka (jer me pitala dal sam udata) ona je pocela drugacije da se ponasa i onda sam ja bila u fazonu - cekaj, nije ona uopste losa riba, hahahaha. Ma zaboravi, kretenisem se.
ah meine lieblich... zwei hundert partisanen schlafen ins kukuruzen![]()
Bio, dobra riba, poštena odana.Trenduju se teme o pravoslavnim ženama, pa da se čedno pridružim.
Naime, ovde gde sam sada, Rumuni su druga po broju nacionalna manjina i naravno ima ih mnogo na mom sadašnjem poslu.
Šta mislim o Rumunkama? Bili nekad sa Rumunkom - iskustva, saveti?
Ona baš kvari sliku o Rumunkama koju sam izgradio u dva primera.E da, Marinika je vrh.
Mislim na sve nacine i to
Genetika ipak kaže da su Rumini za Šipke Vikinzi ličnoČak su i Šiptari evropski narod spram Rumuna, Rusa, Grka, Srba, Ukrajinaca, Makedonaca i ostalih Bugara.
Šiptari imaju makar 10-ak % rimokatolika, a ovi ostali faktički 0%.
hahaha Rumunka sa kojom sam ja bio plava kosa plave oci, a on je Srbomzac i autonomas, zato je i banovanGenetika ipak kaže da su Rumini za Šipke Vikinzi lično![]()
ma danke...daj sto bankebitte, sprich Serbisch
![]()
jes i ona plavokosa iz kultnog filma cigani lete u nebohahaha Rumunka sa kojom sam ja bio plava kosa plave oci, a on je Srbomzac i autonomas, zato je i banovan
sto tako, ima plavih Rumuna? nije često al postojijes i ona plavokosa iz kultnog filma cigani lete u nebo![]()
pa postoji naravno...izuzeci potvrdjuju pravilo....rumuni su generalno ok narod, za bugare su pojam postenja. prijatelj mi reditelj britanac iz londre jos davno ozenjen rumunkom...sklad kakav nisam video, zena super, al jedini problme bio kad su isli vozom u bukurest u posetu njenima, onda bio zatecen kad su policajci na grani ulazali ko nacisti u voz sa vucjacima i lupali ispod vagona metalnim stanglama trazeci valjda rumune sa butan bocama....ybt koliko ih tako izginulo pokusavajuci da pobegne iz ruskog kazamata. ima butana do pola reke, a onda se samo utopi.sto tako, ima plavih Rumuna? nije često al postoji