ROYAL CROWNS Kraljevo - shta je to za vas?

• Začetnik teme Začetnik teme B.K.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stnco:
Prosto ne volim da je neko u sukobu sa nekim. Ja sam miroljubiv covek.
Sta je ovo pa te nema da objavis danasnji rezultat? Normalno ja ga znam jer sam bio na utakmici, ali promoter treba da azurira ovu stranicu.

Promoter treba da ostane do kraja sa ekipom, da se sve sredi i da teren izgleda kao pre utakmice. Rezultat je 12:0 naravno za ROYAL CROWNS-e!!! :-D

Beshe mocno danas, a?

stnco:
Pa dobro je bilo. Ja bas nisam ljubitelj americkog fudbala jer je po malo siledjijski a i nisam znao osnovna pravila. Za danas sam se "pripremio" procitao sam pravila na sajtu kraljevacke ekipe pa mi je bilo zanimljivo. Sta je sa nogom onog povredjenog momka?

Dobro je, dakle spremio si se za ispit :-D

Noga povredjenog igracha ce biti zabetonirana pet nedelja, tako da na ovog momka ne mozemo rachunati za finalnu utakmicu :sad: Neka kost je pukla, mora da se miruje, mada znajuci ga njemu ce to najteze pasti.
Fico, ne daj se!!!

stnco:
Hvala B.K. No, moracu jos malo da te maltretiram oko utakmice. Pod kojim uslovima se dosudjuje vracanje mesta napada unazad, i da li znas sa koliko jardi ukupno je kaznjen kraljevacki tim na poslednjoj utakmici?

Ti verovatno mislis na offside/false start kazne.To se sudi kad se neko mrda na skrimidzu pre izvodjenja lopte i sudi se 5 yd.Nama je sudjeno i nekoliko holdinga (10 yd) i par nesportskih ponasanja (15yd) i sve je djuture izaslo 145 yd.

B.K.:
Ti verovatno mislis na offside/false start kazne.To se sudi kad se neko mrda na skrimidzu pre izvodjenja lopte i sudi se 5 yd.Nama je sudjeno i nekoliko holdinga (10 yd) i par nesportskih ponasanja (15yd) i sve je djuture izaslo 145 yd.
Hvala ti na odgovoru ali mi se vrti u glavi od ovih silnih engleskih naziva. Prvi put se srecem sa pravilima ovde na sajtu tima a tamo nije sve receno. Kada sam gledao poslednju utakmicu bio sam pored nekih momaka, koliko sam razumeo bili su neki tim iz Cacka. Oni su tako komentarisali utakmicu da sam se ja pitao gde sam. Eto ja, recimo, ne znam sta je "skrimidz", ne znam sta su "offside/false start" kazne. Po malo znam engleski ali ne pomaze. Zato jos jednom hvala na trudu ali sam ja izgleda "izgubljen slucaj" za americki fudbal.

stnco:
Hvala ti na odgovoru ali mi se vrti u glavi od ovih silnih engleskih naziva. Prvi put se srecem sa pravilima ovde na sajtu tima a tamo nije sve receno. Kada sam gledao poslednju utakmicu bio sam pored nekih momaka, koliko sam razumeo bili su neki tim iz Cacka. Oni su tako komentarisali utakmicu da sam se ja pitao gde sam. Eto ja, recimo, ne znam sta je "skrimidz", ne znam sta su "offside/false start" kazne. Po malo znam engleski ali ne pomaze. Zato jos jednom hvala na trudu ali sam ja izgleda "izgubljen slucaj" za americki fudbal.

Nisi izgubljen sluchaj. Najbitnije je da se interesujesh za americhki fudbal, a izrazi i pravila ce doci sama po sebi. Samo da petnaestog odigramo kako najbolje znamo i umemo, te donesemo peharche u Kraljevo, onda ce svi da se prime na to, pa cesh i ti sa kakvim - takvim znanjem moci da delish lekcije :grin: PETNAESTI OKTOBAR JE TAJ DAN!!! Uh!!! Ja se pripremam kao da cu igrati, kako li je tek igrachima 8)

Back