B.K.
Primećen član
- Poruka
- 713
stnco:Hvala B.K. Mozda se sretnemo tamo.
Ja cu sigurno biti tamo, za ostale ne znam, ali se nadam da ce doci :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stnco:Hvala B.K. Mozda se sretnemo tamo.
stnco:Ti opet sa ovim slikama a cini mi se da si imala malih problema sa slikom koju si postavila na nekoj temi. Mislim da bi uvek morala imati pristanak likova koji su u gro planu.
stnco:A jesu li ove dve devojke trener i pomocnik?
stnco:E, sada sam i ja miran.
Prosto ne volim da je neko u sukobu sa nekim. Ja sam miroljubiv covek.B.K.:Ne razumem zashto te sve to toliko pogadja? :???:
stnco:Prosto ne volim da je neko u sukobu sa nekim. Ja sam miroljubiv covek.
Sta je ovo pa te nema da objavis danasnji rezultat? Normalno ja ga znam jer sam bio na utakmici, ali promoter treba da azurira ovu stranicu.
stnco:Pa dobro je bilo. Ja bas nisam ljubitelj americkog fudbala jer je po malo siledjijski a i nisam znao osnovna pravila. Za danas sam se "pripremio" procitao sam pravila na sajtu kraljevacke ekipe pa mi je bilo zanimljivo. Sta je sa nogom onog povredjenog momka?
Serijski_Ubica:hm... nije mnogo zanimljivo ako stalno pobeđujemo![]()
stnco:Kada je ta finalna utakmica?
stnco:Hvala B.K. No, moracu jos malo da te maltretiram oko utakmice. Pod kojim uslovima se dosudjuje vracanje mesta napada unazad, i da li znas sa koliko jardi ukupno je kaznjen kraljevacki tim na poslednjoj utakmici?
Hvala ti na odgovoru ali mi se vrti u glavi od ovih silnih engleskih naziva. Prvi put se srecem sa pravilima ovde na sajtu tima a tamo nije sve receno. Kada sam gledao poslednju utakmicu bio sam pored nekih momaka, koliko sam razumeo bili su neki tim iz Cacka. Oni su tako komentarisali utakmicu da sam se ja pitao gde sam. Eto ja, recimo, ne znam sta je "skrimidz", ne znam sta su "offside/false start" kazne. Po malo znam engleski ali ne pomaze. Zato jos jednom hvala na trudu ali sam ja izgleda "izgubljen slucaj" za americki fudbal.B.K.:Ti verovatno mislis na offside/false start kazne.To se sudi kad se neko mrda na skrimidzu pre izvodjenja lopte i sudi se 5 yd.Nama je sudjeno i nekoliko holdinga (10 yd) i par nesportskih ponasanja (15yd) i sve je djuture izaslo 145 yd.
stnco:Hvala ti na odgovoru ali mi se vrti u glavi od ovih silnih engleskih naziva. Prvi put se srecem sa pravilima ovde na sajtu tima a tamo nije sve receno. Kada sam gledao poslednju utakmicu bio sam pored nekih momaka, koliko sam razumeo bili su neki tim iz Cacka. Oni su tako komentarisali utakmicu da sam se ja pitao gde sam. Eto ja, recimo, ne znam sta je "skrimidz", ne znam sta su "offside/false start" kazne. Po malo znam engleski ali ne pomaze. Zato jos jednom hvala na trudu ali sam ja izgleda "izgubljen slucaj" za americki fudbal.