ROYAL CROWNS Kraljevo - shta je to za vas?

• Začetnik teme Začetnik teme B.K.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Serijski_Ubica:
:( još samo kad bi izbegavali rapid share ... na kablovskoj se izuzetno teško nađe trenutak kad je moguće skidati sa rapida :S ako nije problem, stavi negde drugde pesmicu, ( www.uploading.com www.megaupload.com www.oxyshare.com ). Ako si na dialupu, nema veze, naći ću pesmu već nekako ...
a jel, koliko RC imaju himni ? :) ovo nije ista kao ona krangova ?

Dial up! Stari dobri dial up!!! :razz: I ovo jedva nakachih! Nego, kako nasha i KRANG-ova hitma mogu biti iste? Mislim, stvarnoooooooooo!!! Ne, nije ista. Koliko znam, RC do sada imaju dve pesmice o klubu. Mislim da su ovu KRANG-ovu uzeli za himnu jer je prva stvorena. Ipak, obecano mi je da ce se i nasha pushtati pred utakmice. 'Ajd' sad da vidim da li ce biti ono:"Obecanje, ludom radovanje!" :wink:

stnco:
Evo i ja konacno saznah da postoji klub americkog fudbala u KV :oops:. BK je li to sa sve onim slemovima, nabudzenim ramenima i ostalom opremom i ko to sve finansira?.

Vidi, sada kada u nedelju 24.09. pobede i pobede i u finalu ulaze u SELAF ligu, gde igraju klubovi iz Beograda, Kragujevca, Novog Sada, Sremske Mitrovice, Slovenije... To su oni sa nabudzenim ramenima :razz: Tada ce i oni imati sve to. Oko finansiranja je malo zeznuta stvar, traze se sponzori, trista chuda, no mislim da ce sve biti O.K. Kada su mogli od chiste nule da doguraju dovde, onda ta oprema ne bi trebalo da predstavlja problem :wink:

@Serijski_Ubica Televiziju veoma malo gledam samo po neki film, sport-kada je nesto vrhumsko i poonesto na kanalima iz nauke.
Nadam se B.K. da ces da najavis i tacno vreme i mesto odigravanja 24.09. bas bih voleo da i uzivo pogledam utakmicu a i proverim koliko sam naucio o pravilima sa gore navedenog sajta. Uzgred da dodam da si ti veliki promoter kluba, a ne neki vodonosa kako neko rece.

Back