Rođendani i čestitke

Ja iskreno ne znam da li to moze da se namesti ovde na podforumu, ali ima vec tema o rodjendanima nasih ljubimaca, zove se "i njima je rodjendan!".
Moze mozda ta tema da bude zalepljena, ako bude bilo dosta interesovanja za nju.

Ja kad pročitam ovako nešto - baš se nekako raznežim i jako obradujem.
Od momenta kada sam preuzela ulogu (jednog od) moderatora "kućnih ljubimaca", ideja mi je bila da ovo bude lep, koristan i iznad svega prijatan podforum gde će se postovati civilizovano, sa stavom, razmenjivati iskustva, deliti saveti, suprotstavljati mišljenja..., ali bez omalovažavanja, vređanja i svega onoga čega su forumi prepuni.
Ovde se i okupila sjajna ekipa ljudi, vezuju nas neke lepe zajedničke sklonosti i divno je što se tu osećamo "kod kuće".
Ne mogu baš najbolje da objasnim, ali ideja da ovaj podforum ima (još) nešto samo svoje, meni deluje kao jako lep, velik i značajan kompliment za sve sate provedene tu u želji i pokušaju da budem od nekakve koristi. Sigurna sam da i Mili i Mackic misle isto.
Hvala vam što tako mislite. ;) :D

PS Ali, naravno da ni ja pojma nemam kako bismo "tehnički" sproveli ideju o rođendanima... tako da je ideja, na žalost, teško ostvariva. :-(;)

Некима је стало што се тиче теме о рођенданима ... да буду и власници и љубимци, стога сам променила назив теме и дижем је.
Поздрав свима!

Back