Rođendani i čestitke

sada je bio vet kod mene da vakcinise gashu i na prvu,onako odokativno po velicini kaze da ima negde oko 6 meseci,ali kada mu je pogledao zube koji su jos mlecni skontao je da ima oko 4 meseca i da je ogroman :)

Ова моја Мазона - искрено да вам кажем, немам појма колико је стара, јер сам је нашла напуштену. Процењујем да је имала мање од 10 дана, био је мај па претпостављам да ћемо у том месецу да јој славимо рођос.

Ова моја Мазона - искрено да вам кажем, немам појма колико је стара, јер сам је нашла напуштену. Процењујем да је имала мање од 10 дана, био је мај па претпостављам да ћемо у том месецу да јој славимо рођос.

Jel 25.:?: (mi "matori" znamo o cemu se radi.;))

:) Јао стварно не знам кад је рођена! Можда нисам толико матора, пријало би ми објашњење, а може и на ПП!

Хвала за комплимент за име, прво се звала Маза пошто много воли да се мази, умиљата је и драга а опет није ни досадна, а онда су је моји клинци само одједном крстили у "Мазона", па је остала тако да се зове.

MI smo jedna stedljiva familija pa smo se uklopili za rodjendane tako da iako nas je petoro u familiji slavimo dva puta godisnje!!!!:D:D:D
Elem, Moj suprug (Tuborg) je rodjen 20.novembra,Moja malenkost(Ria)22.novembra,Stariji klinac je 10 jula,mladji je 29 jula a nas Don je 31 jula rodjen!!!!!! Eto kako smo se raspodelili!!!!:D

Eto jednog zanimljivog pitanja - da li ste primetili da vas ljubimac ima neke zajednicke osobine sa drugim ljubimcima (iste vrste) rodjenim u istom periodu tj horoskopskom znaku?
Ja sam primetila da su psi rodjeni u znaku lava (od recimo 21. jula do 21. avgusta) prilicno zivahni, slabije reaguju na komande tj "ne cuju ih";) , i imaju bas bas energije.

Eto jednog zanimljivog pitanja - da li ste primetili da vas ljubimac ima neke zajednicke osobine sa drugim ljubimcima (iste vrste) rodjenim u istom periodu tj horoskopskom znaku?
Ja sam primetila da su psi rodjeni u znaku lava (od recimo 21. jula do 21. avgusta) prilicno zivahni, slabije reaguju na komande tj "ne cuju ih";) , i imaju bas bas energije.
Sa obzirom na to da je i ovo moje prase Lav (kao i mladji sin) mogla bi da potvrdim tu teoriju svaki dan bar jedno 100 puta!!! Hehe!!!:D:D:D

Hvala, hvala! (Ako neko nije shvatio, Mimi je ova sa avatara sto uziva u kadici, ja sam njena prava mama a nas ljubimac je Gizmo zvani Gigi a postove sam otkucala na obe teme da bih podsetila moderatore i olaksala im posao oko spajanja.)

Hvala i od ove male slavljenice sa avatara i od njene mame i od njihovog Gigija! Jos samo da je pravi rodjendan a ne rodjendanic... Neko kaze da se slave do 1. velikog ali ako me vec neko pita koliko ima a ja kazem u mesecima, zasto da ih ne obelezavamo i dalje? (Ili bar da ih se setimo.)

Back