Robert De Niro Vs Al Pacino

De or Al

• Robert De Niro

• Al Pacino

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
hvala,hvala
:lol::lol::lol:
woohoooooo
to isto mogu reci i za tebe
ovo ti je sranje u biblijskim razmjerama
sve si bolja i bolja
xaxa
izvlacim najgluplje iz tebe
:lol::lol:
cestitam
al ne od srca
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
sto volim ovo

ocemo jos

Ne izvlacis nista iz mene Pajo, samo sedis blizu ogledala pa ti se cini :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Evo nekih zajednickih slika njih dvojice careva!
49950-1-1.jpg
49949-2-1.jpg

944e1e42ace8-1-1.jpg
60a9b7181180-2-1.jpg

fatDeNiroAl-1-1.jpg
1154528-1-1.jpg

51684956-1-1.jpg

i neko kaze da se oni ne slazu
Legende to je sve sto cu reci

Ma da... te price su se pojavile po izlasku filma "Heat".
Cak su dotle isli s tracevima da se pricalo da je cuvena scena u kafani snimana tako sto su sedeli u razlicitim protorijama, jer se toliko ne podnose da ne mogu da se gledaju :lol::lol::lol:
Mislim, gluposti... ljudi su kolege sa akademije i jako se postuju privatno vec decenijama, ali je uvek zanimljivije reci da se dve legende mrze, nego da su u normalnim odnosima.
Njih inace nervira konstantno uporedjivanje i komentarisu ga saljivo u fazonu "pokusavali su da nas posvadjaju" :)

Inace, u tom restoranu u kom je snimljena scena, iznad stola za kojim su sedeli je postavljena njihova zajednicka fotografija i ako neko zeli da sedi za tim stolom mora da ga rezervise :D

Mislim kako se odluciti izmedju takva dva IMENA. 50/50 DeNiro zato sto je kreso naomi campbell, a Pacino zato sto je stvarno "GLUMCINA", sto ne znaci da to nije DeNiro...dalekoooooooo od toga.

Ispade mu ona najsvetlija tacka u karijeri :D:D:D:D:D
A razboleo se bio covek zbog nje...
Dijagnosticiran mu bio rak prostate neposredno posto je proveo mesec dana na Karibima sa njom .... :D:D
Smesno, ali istinito ...

Back