Robert De Niro Vs Al Pacino

De or Al

• Robert De Niro

• Al Pacino

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
genetika...na djeda :lol:

Ma daj, Brando je bas bio muzevan :D:D
Vidi ga ovde :heart:

brando-1.jpg

joooj
nemojte MOLIM VAS da pricate o braku izmedju naomi campbell i de nira
de niro i naomi campbell ajde dobro 30 godina razlike...nema veze zazmurimo na to...ali tu bi bilo kopanja ociju,liposukcije,rak prostate, rak jajnika,rak ovoga rak onoga,gadjanje mobilnim telefonima a de niro bi hodao ulicama kao poslednji dziber.
:lol: Zazmurili smo na to. :) Mada sto se tice ovog posle, ne mora da znaci. Cak i kad bi bilo tako, na kraju dana opet bi se pomirili. Malo sam pronjuskala posle ove price i zanimljivo je koliko su se oni svadjali i mirili. Tako bi uvek bilo. Svadja i pomirenje. :)

:lol: Zazmurili smo na to. :) Mada sto se tice ovog posle, ne mora da znaci. Cak i kad bi bilo tako, na kraju dana opet bi se pomirili. Malo sam pronjuskala posle ove price i zanimljivo je koliko su se oni svadjali i mirili. Tako bi uvek bilo. Svadja i pomirenje. :)

Meni je nje bilo zao kad je pre par godina zelela da ima njegovo dete, pa makar i vanbracno, sve jedno... samo da ima njegovo dete.

Jeste da je brljiva i uvek spremna za fight :D al' bilo mi je nekako zao...

auuuu
što ste vi sentimentalne
kad vam kažem to nikad ne bi profunkcionisalo.de niro bi pao u mojim očima sa stilom.
to je isto kao da se rebelka uda za paju :lol: (sad sam mrtva)...ne bi profunkcionisalo nikako.

Znaci, paja bi pao u tvojim ocima... :D:D:D
Bas ti hvala!

Nemoj molim te da spominjes paju kad sam ja u pitanju...
Je l' te pogodio neki telefon u glavu dok si citala ovaj post?
Ako jeste, to je upozorenje zbog ovog poredjenja :D:D
Zezam se ;)

Znaci, paja bi pao u tvojim ocima... :D:D:D
Bas ti hvala!

Nemoj molim te da spominjes paju kad sam ja u pitanju...
Je l' te pogodio neki telefon u glavu dok si citala ovaj post?
Ako jeste, to je upozorenje zbog ovog poredjenja :D:D
Zezam se ;)
ne bi ni ti ni paja pali u mojim ocima.
instalirala bih vam video camere svuda i onda napravila reality show.
bio bi najgledaniji u regionu ,a zatim sinhronizovala i prodala Amerima....:mrgreen:

kad vam kažem to nikad ne bi profunkcionisalo

Pa verovatno.... Trebali bi mu zivci debljine bandera :D
Cuven trac je da je ona dok je jos bila klinka imala obicaj da, dok radi revije i ne mogu cesto da se vidjaju, telefonom zove vatrogasce i da im njegovu adresu, kao tu je pozar... U cilju da proveri da li joj je veran.
I oni coveku ladnu lupaju na vrata i traze da udju u stan :D:D:D

Ako je tacno, debilno je za Nobelovu nagradu... I svaka cast kako je istrpeo to :D

Back