Robert De Niro Vs Al Pacino

De or Al

• Robert De Niro

• Al Pacino

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ej sad ste me rastuzili.. :cry: Nisam znala ovo za De Nira. Ali ja mislim da mu je sada dobro. Sve zavisi kada su mu pronasli rak i kog je tipa. Ne mora rak uvek da ima smrtonosni ishod. A naravno da kod njega nece. A kad pogledas stvarno su svi stari: On, Al, Dzek, H.Ford.. Majku mu... Stvarno ce biti bezveze bez njih, a za Pacina cu 100% da placem... :cry: E stvarno ste me rastuzili...Ko je uopste poceo o ovome da prica? Sad ce da mi kupi pakovanje papirnih maramica... :lol:

Ej sad ste me rastuzili.. :cry: Nisam znala ovo za De Nira. Ali ja mislim da mu je sada dobro. Sve zavisi kada su mu pronasli rak i kog je tipa. Ne mora rak uvek da ima smrtonosni ishod. A naravno da kod njega nece. A kad pogledas stvarno su svi stari: On, Al, Dzek, H.Ford.. Majku mu... Stvarno ce biti bezveze bez njih, a za Pacina cu 100% da placem... :cry: E stvarno ste me rastuzili...Ko je uopste poceo o ovome da prica? Sad ce da mi kupi pakovanje papirnih maramica... :lol:

Ja :) Zato sto ste poceli da pricate kako u poslednje vreme snima sranje filmove.
Ja sam onda rekla da je covek od 2003. bolestan.

Rekla sam da su ga operisali i odstranili mu prostatu. Sad je ok :)
Sreca u nescreci je sto je u pitanju bio organ koji nije od znacaja za zivot. Bez prostate moze da se zivi i odstranili su mu je. Da je rak zahvatio neki bitniji organ, bilo bi kobno. Ovako na srecu nije.

Ne znam kako sam mogla to da kazem. Bas sam idiot.Ah da..Zaboravila sam Bezosecajni idiot. :(
Nadam se da ce jos najmanje 50g. da bude ok, i malo sam preterala sa tom ocenom filmova.... Nisu bas tako losi... U svakom slucaju ma koji film da snime njih dvojica pogledacu samo zbog njih. Nevezano za kvalitet filma.

Tezhak izbor, ali stvarno tezhak! Ali Vito Corleone je ipak cale Majklu!!!!
padrino7.jpg

spy_pacino_G1.jpg

Gotivan izbor jarane ali ja ipak nikako ne mogu da svarim Hoffmana, zbog uloga u Papillon i Midnight cowboy! Prava slina od glumca!!!

a son koneri

Ja sam bila otvorila dve posebne teme o De Niru i Pacinu, jer ih stalno svi porede. Na skoro svakom forumu cete naci temu "De Niro vs Pacino".

A i zato sto su to dva najveca glumca naseg vremena, pa sam smatrala da valjda zasluzuju da zauzmu toliko prostora na ovom forumu, odnosno da dobiju po jednu temu, tako da ljudi mogu malo vise da pisu sta misle o svakom od njih pojedinacno i o njihovim filmovima, a ne samo da ih uporedjuju. Nije valjda da neko misli da o Pacinu nema sta da se kaze nevezano za De Nira i obratno? Pa nisu sijamski blizanci :)

ALI TE DVE TEME SU ZAKLJUCANE. OK....
Jedan Brad Pitt ima posebnu temu, a o ove dve legende i njihovim filmovima koji su obelezili prosli vek, mora da se raspravlja u okviru jedne. JADNO.... Jak je ovo filmski deo foruma....

No, nema veze... Odgovoricu na pitanje - Robert De Niro je za mene bolji. Ali posle njega najvise cenim Ala.

P.S Neko je ovde pomenuo da se njih dvojica ne vole i ne podnose u privatnom zivotu, sto je apsolutno netacno. Trenutno snimaju novi zajednicki film, koji se zove "Righteous Kill" a ideja je potekla od njih samih, jer pred kraj svojih karijera zele jos jednu zajednicku saradnju. Takodje su kolale price da cak nisu sedeli u istoj prostoriji kada se snimala scena u kaficu iz filma "Heat". To je takodje nebuloza. Ja imam "Heat" na dvd-u i kao dodatak postoji dokumentarac o tome kako su snimali film. Postoji i snimak priprema za snimanje bas te scene i lepo se vidi da oni sede za istim stolom (u istoj prostoriji :) )

Neko je takodje pomenuo da su ista skola. To je tacno, obojica su method actors i bili su u klasi istog profesora, koji se cak na njihovo insistiranje pojavio u filmu Kum II a zove se Lee Strasberg i osnivac je Actors studia.
evo za ninu_bg :)

Nisam htela da citam detalje da mi ne bi pokvarili iznenadjenje kad gledam film. Citala sam samo uopstene komentare.

U principu, projekcija je bila organizovana tako da su pustili sav snimljen materijal od pocetka do kraja. Nesto ce sigurno izbaciti iz filma, zato su i pravili test screening.
Publika je onda mogla da postavlja pitanja reditelju i ostalim prisutnim likovima koji su radili na filmu.

Znaci, film ce biti jos editovan, ono sto su ti ljudi gledali nije konacna verzija, vec sve sto je snimljeno.
Posto je premijera zakazana za jesen verovatno ce ga jos budziti do tada.

Svi kazu da nije dobar kao Kum II i Heat, sto se i dalo pretpostaviti. Bob i Al su vrhunski odigrali, to je svako napisao, kazu da je bilo uzivanje gledati ih. Film je u sustini zabavan i vrlo napet, ali nije nikakvo remek delo. Nekima se svidja vise, nekima se svidja manje, ali niko nije rekao da je sranje.
Treba takodje imati na umu da ti ljudi nisu gledali konacnu verziju filma, koju cemo mi gledati :)

Nisam htela da citam detalje da mi ne bi pokvarili iznenadjenje kad gledam film. Citala sam samo uopstene komentare.

U principu, projekcija je bila organizovana tako da su pustili sav snimljen materijal od pocetka do kraja. Nesto ce sigurno izbaciti iz filma, zato su i pravili test screening.
Publika je onda mogla da postavlja pitanja reditelju i ostalim prisutnim likovima koji su radili na filmu.

Znaci, film ce biti jos editovan, ono sto su ti ljudi gledali nije konacna verzija, vec sve sto je snimljeno.
Posto je premijera zakazana za jesen verovatno ce ga jos budziti do tada.

Svi kazu da nije dobar kao Kum II i Heat, sto se i dalo pretpostaviti. Bob i Al su vrhunski odigrali, to je svako napisao, kazu da je bilo uzivanje gledati ih. Film je u sustini zabavan i vrlo napet, ali nije nikakvo remek delo. Nekima se svidja vise, nekima se svidja manje, ali niko nije rekao da je sranje.
Treba takodje imati na umu da ti ljudi nisu gledali konacnu verziju filma, koju cemo mi gledati :)

pa da
u tome ce i biti snaga filma
jedva cekam
nesto i mene da obraduje od ovih novih naslova

Back