🎬 Filmska legenda Robert Redford preminuo je u 89. godini života.

Meni osobno ...najdraži njegov film

Pogledajte prilog 1785398
Nekada za bivše Juge izlazio je strip...Ken Parker . Kažu da je RR i njegova uloga u filmu J.J bio grafička inspiracija za strip.
475x0_1397377846316_ken_parker.jpg

LJUBAVNA PRIČA ROBERTA REDFORDA Do kraja života voleo je dvadeset godina mlađu, a ovako je pričao o Sibil Sagars​

Legedarni holivudski glumac Robert Redford preminuo je danas u 89. godini života, a do kraja života voleo je drugu suprugu Sibil Sagars.

Sibil i Robert su se upoznali 1996. godine, a venčali su se 2009. godine u Hamburgu. U nekoliko je intervjua izjavio kako mu je promenila život i dala novu snagu.

1085569_profimedia-1037820840_iff.jpg

- Ona je vrlo posebna osoba. Mlađa je od mene i Evropljanka, što mi se sviđa, tako da je to potpuno novi život za mene - izjavio je Robert Redford jednom prilikom za jedan magazin.

Robertova prva surpuga bila je Lola Van Vagenen, koja je napustila fakultet kako bi se 1958. godine venčala s glumcem u kući njenj bake. Lola je postala istoričarka i aktivistkinja za zaštitu okoline, ali par se razveo 1985. godine, a u braku su dobili četvoro dece.

Robert Redford važi za jedog od najpovučenijih filmskih zvezda, retko se pojavljuje u javnosti, a još ređe sa svojom lepšom polovinom.

Počivaj u miru legendo

https://www.alo.rs/vip/holivud/1115938/robert-redgord-voleo-je-sibil-sagars/vest

Back