Robert De Niro Vs Al Pacino

De or Al

• Robert De Niro

• Al Pacino

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ispade mu ona najsvetlija tacka u karijeri :D:D:D:D:D
A razboleo se bio covek zbog nje...
Dijagnosticiran mu bio rak prostate neposredno posto je proveo mesec dana na Kribima sa njom .... :D:D
Smesno, ali istinito ...
Neeeeeee, daleko od toga da mu je ona najsvetlija tacka u karijeri(mislim bilo bi nenormalono da tako i pomislim):)
I sidu da ima brate proveo bih sa njom 1 dan na karibima,ma kakav 1 dan 1 sat,zar ne:)

Neeeeeee, daleko od toga da mu je ona najsvetlija tacka u karijeri(mislim bilo bi nenormalono da tako i pomislim):)
I sidu da ima brate proveo bih sa njom 1 dan na karibima,ma kakav 1 dan 1 sat,zar ne:)

Ma znam da ne mislis da je ona najsvetlija tacka, nego se zezam ;)

Ma on je s njom bio od njene 19. godine, pedofil matori....
Ceo zivot se vucaraju, svadjaju i mire....

To vec nisam znala.Bas jako. Dugo su zajedno, bas lepo. :)

btw...Ima li nesto sto ti ne znas? Ama kad se spomene Bobi ti si kao enciklopedija na dve noge? :lol:

Jeko, nisu zajedno- on ima zenu covek.... :D Nisu oni sve te godine u kontinuitetu bili zajedno. Svadjali su se, mirili i tako u krug - nikad nisu nasli mira zajedno. Ali je pocelo od kad je ona imala 19.

Verovno ima nesto sto ne znam... :D
A kako znam? Pa, De Niro mi je omiljeni glumac od kad sam imala 13 godina, tako da sam imala dosta vremena da saznam :D Znam isto dosta o Pacinu i o mnogim starijim glumcima i rediteljima.
A ovo za Naomi nije tako nepoznato, vidis i sama da je i Nina Mayers znao za to.

Da se ukljucim u diskusiju- moj omiljeni Alov film je Dog Day Afternoon. Jeste gledale?
A posebno mi je simpa film "More ljubavi" :D

Jeko, nisu zajedno- on ima zenu covek.... :D Nisu oni sve te godine u kontinuitetu bili zajedno. Svadjali su se, mirili i tako u krug - nikad nisu nasli mira zajedno. Ali je pocelo od kad je ona imala 19.

Verovno ima nesto sto ne znam... :D
A kako znam? Pa, De Niro mi je omiljeni glumac od kad sam imala 13 godina, tako da sam imala dosata vremena da saznam :D Znam isto dosta o Pacinu i o mnogim starijim glumcima i rediteljima.
A ovo za Naomi nije tako nepoznato, vidis i sama da je i Nina Mayers znao za to.

Da se ukljucim u diskusiju- moj omiljeni Alov film je Dog Day Afternoon. Jeste gledale?
A posebno mi je simpa film "More ljubavi" :D
Naravno da Nina ZNA:) Oni su bili u fazonu..."voleli su da se povremeno kresnu"...nista strasno:) A Dog Day Afternoon je dosta simpatican film ja ga obozavam.
Pazi meni su oba glumca draga sobzirom da su oba glumili u "The Godfather"

Jeko, nisu zajedno- on ima zenu covek....
Znam da ima zenu, ali ko zna... MOze da ima i dve zene, sta ce da mu fali? :mrgreen: A ako su se vec toliko "vukli" zajedno ne verujem da se sada ne vidjaju. Nema sanse. :)

btw..Gledala sam DDA a i More ljubavi. Dobar je tu. Moj omiljeni njegov film je Kum. :D Sto i nije cudno jer sam ja od malena opsednuta tim filmom. Dok su druga deca gledala crtane filmove ja sam Kuma. Again and again... Znaci znam napamet ceo film. I nekako mi je Al tu najubedljiviji, tu je i BRando ali je na mene najveci utisak ostavio Al. :)
Mada "Miris Zene" je sjajan film, a Pacino odlican. Mozda njegova najbolja uloga. Takodje "Mletacki trgovac" i tu je sjajan. Svidja mi se i u ovom novijem "88 minuta" ../.... Onda "heat" sa Bobijem. Odlican. Mada tu mi se po prvi put vise dopao Bobi. ....Eto opet se to desava. Ne mogu da se odlucim za jedan film ili za jednu ulogu....To je u mom slucaju krajnje nemoguce... :D

Znam da ima zenu, ali ko zna... MOze da ima i dve zene, sta ce da mu fali? :mrgreen: A ako su se vec toliko "vukli" zajedno ne verujem da se sada ne vidjaju. Nema sanse. :)

btw..Gledala sam DDA a i More ljubavi. Dobar je tu. Moj omiljeni njegov film je Kum. :D Sto i nije cudno jer sam ja od malena opsednuta tim filmom. Dok su druga deca gledala crtane filmove ja sam Kuma. Again and again... Znaci znam napamet ceo film. I nekako mi je Al tu najubedljiviji, tu je i BRando ali je na mene najveci utisak ostavio Al. :)
Mada "Miris Zene" je sjajan film, a Pacino odlican. Mozda njegova najbolja uloga. Takodje "Mletacki trgovac" i tu je sjajan. Svidja mi se i u ovom novijem "88 minuta" ../.... Onda "heat" sa Bobijem. Odlican. Mada tu mi se po prvi put vise dopao Bobi. ....Eto opet se to desava. Ne mogu da se odlucim za jedan film ili za jednu ulogu....To je u mom slucaju krajnje nemoguce... :D
"Miris Zene" nije toliko dobar film koliko je Pacino u njemu. A sto se tice Branda, pa mislim da bez njega Kum ne bi bio Kum da nije on glumio u njemu. Kada je Brando dobio oskara bas mislim za Kum-a on je odbio da dodje na dodeli, vec je poslao Indijanku koja je primila njegov oskar. Dobro on je u to vreme vec poceo da "ludi".

Naravno da Nina ZNA:) Oni su bili u fazonu..."voleli su da se povremeno kresnu"...nista strasno:) A Dog Day Afternoon je dosta simpatican film ja ga obozavam.
Pazi meni su oba glumca draga sobzirom da su oba glumili u "The Godfather"

Da, to je De Niro odavao takav utisak, a u stvari lik ima tetovazu crnog pantera na desnom ramenu, sto je njen nadimak :D Mozda ima bas tu tetovazu iz drugih razloga, ne znam, ali je velika koincidencija ... :D
A ona je pricala da je volela da se uda za njega... Sta je tacno, samo oni znaju...

"Miris Zene" nije toliko dobar film koliko je Pacino u njemu. A sto se tice Branda, pa mislim da bez njega Kum ne bi bio Kum da nije on glumio u njemu. Kada je Brando dobio oskara bas mislim za Kum-a on je odbio da dodje na dodeli, vec je poslao Indijanku koja je primila njegov oskar. Dobro on je u to vreme vec poceo da "ludi".

Ne, odbio je Oskar za "Poslednji Tango u Parizu".
Za Kuma i "Na dokovima NY" je prihvatio :)

Eto, znam i o drugim glumcima ;)

O tome ja pricam. :) btw.. Znas i kakvu tetovazu ima :shock: :)

Jao... to su ti one rubrike gde kazu kako je Depp istetovirao "Vinona zauvek" pa kad su raskinuli on prepravio u "Vino zauvek" :D:D

Za tu tetovazu sam saznala u nekom spisku filmskih trivija na netu. U filmu "Capre Fear" ima gomilu laznih tetovaza i jednu pravu, a to je panter. Tako ja saznadoh ;)
Inace, panter je prekriven sminkom u skoro svakom filmu. Lepo se vidi u Stardust-u.

"Miris Zene" nije toliko dobar film koliko je Pacino u njemu. A sto se tice Branda, pa mislim da bez njega Kum ne bi bio Kum da nije on glumio u njemu.

Brando je u Kumu savrsenstvo... Odlicna transformacija i tako dobro docarane emocije. Izgledao je kao pravi Italijan i svojim portretisanjem Vita Korleonea bio toliko ubedljiv da je to jednostavno postala svakome asocijacija kako mafijaski don treba da izgleda :D
Rekla bih da je njegova uloga ostavila traga u kulturi uopste. Najjaci utisak je ostavio na mene u sceni u bolnici, kad Majkl stoji pored njega a njemu se suza skotrlja niz lice .....

Al je takodje odlican...
Meni se vise dopala Alova gluma u prvom delu trilogije. Mnogo je dobro docarao lik mladog Majkla - njegovu zbunjenost, neiskustvo, mladalacke ideale, borbu sa samim sobom, unutrasnje dileme... Odlicno portretisan put od skolovanog i uzornog mladica do surovog sefa mafijaske porodice. Obratite paznju na njegovo drzanje, izraz lica i mimiku s pocetka i kraja filma i uporedite ih. To je ono sto zelim da kazem :)
Naravno da je Pacino bio odlican i u Kumu II, ali mi je uloga u prvom delu daleko specificnija i razlicitija od ostalih Alovih uloga u karijeri. Tom ulogom svaki put potvrdi da nije tipski glumac, da ma koliko slicnih uloga imao pravi razlike u nijansama i te nijanse ucini mnogo vecim u ocima gledalaca. Jako interesantna i dobra crta njegove glume...

James Cann je bio vanserijski u Kumu
SonnyKogel.jpg

posebno u ovoj sceni

joooj
nemojte MOLIM VAS da pricate o braku izmedju naomi campbell i de nira
de niro i naomi campbell ajde dobro 30 godina razlike...nema veze zazmurimo na to...ali tu bi bilo kopanja ociju,liposukcije,rak prostate, rak jajnika,rak ovoga rak onoga,gadjanje mobilnim telefonima a de niro bi hodao ulicama kao poslednji dziber.
brando licemjer :evil: kad je poslao tu indijanku da mu uzme oskara,kao on se bori za prava indijanaca.
moj *****,ta indijanka je u stvari bila glumica...
ma bijezi bre...

joooj
nemojte MOLIM VAS da pricate o braku izmedju naomi campbell i de nira
de niro i naomi campbell ajde dobro 30 godina razlike...nema veze zazmurimo na to...ali tu bi bilo kopanja ociju,liposukcije,rak prostate, rak jajnika,rak ovoga rak onoga,gadjanje mobilnim telefonima a de niro bi hodao ulicama kao poslednji dziber.
brando licemjer :evil: kad je poslao tu indijanku da mu uzme oskara,kao on se bori za prava indijanaca.
moj *****,ta indijanka je u stvari bila glumica...
ma bijezi bre...

Ma ja samo kazem sta je Kembelova pricala da je zelela. Koliko bi to bilo dobro, a koliko lose, sam Bog zna. U to ne ulazim :D

A sto se Branda tice, njemu su obe zene bile Indijke ili Indijanke, nisam sigurna.
Pre bih rekla Indijke... Mozda to ima neke veze? Ne znam...

Back