Robert De Niro Vs Al Pacino

De or Al

• Robert De Niro

• Al Pacino

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa dobro, ti tvrdi :)

Ja govorim generalno, ne za pojedine filmove. I to nisam primetila samo ja. Mnogi ljudi su primetili isto, ali im se to bas dopada kod njega :)

Glupo je nastavljati s ovim, svako ima svoje misljenje ....
U pravu si za Djavoljeg advokata... Ma koliko zvucala nebulozno, meni je u tom filmu djavo bio bas simpa... A naravno zna se zbog koga 8-) .I u pravu si i za ovo drugo. Meni se bas to dopada kod njega. Generalno vise volim Pacina, ali ne zato sto je bolji glumac od De Nira, nego ga jednostavno vise volim bez nekog odredjenog razloga.

DeNiro za mrvicu,ali ipak Travis Bickle,Jimmy Conway,Max Cady,Vito Corleone,Jake La
Motta,Louis Cyphre,Ace,Noodles -rasturao je u svakoj ulozi
Pacino rastura kao Tony Montana i Michael Corloene

U Heat su podjednaki,u svakom slučaju među 5 najglumaca svih vremena

Pa da, Al je heroj u tom filmu, a De Niro je zlikovac i kukavica koja ostavlja zaljubljenu ribu za sobom. I onda je pitanje ko se frajerise :)

Ma da je bio tu Cak Noris bilo bi svasta :) Verovatno bi i Al I Bob bili mrtvi u 5. minutu filma, sto i ne bi bilo mozda lose - sad mi ne bi *enjali oko gluposti :)
ma ajde heat je sranje :lol:
zamisli tu stalonea , i norisa.. eh kakav bi to film bio :roll:

Гледао сам у суботу Паника у парку дрога. Ал Паћино као џанки :roll:
Не могу да се пореде, Боби је много бољи глумац.[/QUOTE]

jes
kako da ne
Pogledajte samo De Nira
u onaj proliv od filma hide and seek
covjek se obrukao zadnjih par godina
to je strasno
Slazem se. Hide and Seek je katastrofa. A nije mi nesto ni ovom novom filmu "Stardust".

jes
kako da ne
Pogledajte samo De Nira
u onaj proliv od filma hide and seek
covjek se obrukao zadnjih par godina
to je strasno

De Niru je 2003. godine dijagnosticiran rak prostate. Covek je poslednjih 5 godina imao jako ozbiljnih problema sa zdravljem i pravo je cudo sto je uopste snimao filmove. Verovatno je i to uticalo na njegovu karijeru. Ja mislim da bi na svakoga, daleko bilo....

Svaki glumac je imao neke lose trenutke u karijeri. Pacino je na primer posle neuspeha filma "Revolucija" zapao u tesku depresiju i nije snimio film 4 godine. Kad pogledate spisak filmova koje je snimio Marlon Brando nacicete i tu gluposti....

Ali oni su ipak legende. I nisu masine programirane da samo prave dobre filmove, nego su u prkos svemu obicni ljudi.

Sto se De Nira tice on nema sta vise da dokazuje. Ostavio je iza sebe brdo legendarnih filmova o kojima vecina svetskih glumaca moze samo da sanja. Postavio je covek standarde, on vise nema sta da dokazuje, mogu samo drugi da probaju da dostignu standarde koje je on vec postavio. Usao je u istoriju i boli ga uvo :)

Drugo, matori glumci imaju 2 izbora- da sede kuci kao Dzin Hekman i cekaju godinama na ulogu koja ce im se dopasti, ili da aktivno snimaju pa da nesto bude dobro, a nesto mozda cak i lose. De Niro je fanatik koji ocigledno nece da sedi kod kuce :)

Meni je degutantno da neko, u situaciji kada je u pitanju jedan mator i bolestan glumac koji je za zivota ostavio ogoroman trag u istoriji filma, uzme pa ceprka lose filmove koje je snimio u poslednje vreme....
Pustite matorog da odzivi svoje.... Nasnimao se on odlicnih filmova, odglumio mnoge sjajne uloge, pruzio je vise nego velika vecina njegovih kolega.....
Uzmite pa pljujte nekog ko to stvarno zasluzuje.....

P.S Kako vam se svidja Pacinov film Gigli kad smo kod novijih promasaja? Na imdb-u ima ocenu 2,3 od mogucih 10. Al tu igra sporednu ulogu, Aflek je glavni.
Sta sad, treba da mislimo da se on obrukao? Ko zna zasto je covek odabrao da se pojavi u filmu. Boli ga uvo, on je svoje dokazao.

De Niru je 2003. godine dijagnosticiran rak prostate. Covek je poslednjih 5 godina imao jako ozbiljnih problema sa zdravljem i pravo je cudo sto je uopste snimao filmove. Verovatno je i to uticalo na njegovu karijeru. Ja mislim da bi na svakoga, daleko bilo....

Svaki glumac je imao neke lose trenutke u karijeri. Pacino je na primer posle neuspeha filma "Revolucija" zapao u tesku depresiju i nije snimio film 4 godine. Kad pogledate spisak filmova koje je snimio Marlon Brando nacicete i tu gluposti....

Ali oni su ipak legende. I nisu masine programirane da samo prave dobre filmove, nego su u prkos svemu obicni ljudi.

Sto se De Nira tice on nema sta vise da dokazuje. Ostavio je iza sebe brdo legendarnih filmova o kojima vecina svetskih glumaca moze samo da sanja. Postavio je covek standarde, on vise nema sta da dokazuje, mogu samo drugi da probaju da dostignu standarde koje je on vec postavio. Usao je u istoriju i boli ga uvo :)

Drugo, matori glumci imaju 2 izbora- da sede kuci kao Dzin Hekman i cekaju godinama na ulogu koja ce im se dopasti, ili da aktivno snimaju pa da nesto bude dobro, a nesto mozda cak i lose. De Niro je fanatik koji ocigledno nece da sedi kod kuce :)

Meni je degutantno da neko, u situaciji kada je u pitanju jedan mator i bolestan glumac koji je za zivota ostavio ogoroman trag u istoriji filma, uzme pa ceprka lose filmove koje je snimio u poslednje vreme....
Pustite matorog da odzivi svoje.... Nasnimao se on odlicnih filmova, odglumio mnoge sjajne uloge, pruzio je vise nego velika vecina njegovih kolega.....
Uzmite pa pljujte nekog ko to stvarno zasluzuje.....

P.S Kako vam se svidja Pacinov film Gigli kad smo kod novijih promasaja? Na imdb-u ima ocenu 2,3 od mogucih 10. Al tu igra sporednu ulogu, Aflek je glavni.
Sta sad, treba da mislimo da se on obrukao? Ko zna zasto je covek odabrao da se pojavi u filmu. Boli ga uvo, on je svoje dokazao.

amin8-)

Podvrgao se prostatoktomiji, sto je valjda odstranjivanje prostate.
KAZU da mu je sad dobro. E sad, koliko moze da mu bude dobro u takvoj situaciji, ne znam......
Ne znam koliko je moguce da rak ne napadne drugi organ i slicno. Ipak je to sve zajebano, rak nije sala.

Ma on je brljiv, snimao je i dok mu je bilo jako lose. Pricalo se da je umelo i da mu pozli na snimanju nekih filmova. Ako se ne varam, pozlilo mu je bilo na snimanju nekog novog filma sa Brus Vilisom i Son Penom. Tako su bar pisale novine....

I ja bih volela da mu je sve ok, ali ko zna, i boljka i godine ga muce. Ma cim se odrekao svog omiljenog sporta, svaleracije sa Naomi Kempbel, ne sluti na dobro :)

Salu na stranu, matori su svi - on, Al, Dzek.... Bas ce biti bez veze kad budu umrli.

Predjimo na veselije teme :)

Ma on je brljiv, snimao je i dok mu je bilo jako lose. Pricalo se da je umelo i da mu pozli na snimanju nekih filmova. Ako se ne varam, pozlilo mu je bilo na snimanju nekog novog filma sa Brus Vilisom i Son Penom. Tako su bar pisale novine....

I ja bih volela da mu je sve ok, ali ko zna, i boljka i godine ga muce. Ma cim se odrekao svog omiljenog sporta, svaleracije sa Naomi Kempbel, ne sluti na dobro :)

Salu na stranu, matori su svi - on, Al, Dzek.... Bas ce biti bez veze kad budu umrli.
Predjimo na veselije teme :)
nece oni nidje
e sad veselo

Back