Rimini

Pozdrav devojke,ima li ove godine zainteresovanih za sajam u Riminiju,ja se razmisljam da ponovo idem :)

Ja sam uvek zainteresovana za skitnju, samo ne znam uslove, u koje vreme je ove godine, koja agencija - imaš li neku preporuku. Ja ću u medjuvremenu da goglam pa da vidim šta sve i ko koliko traži.

Rimini je od 19 og. do 23 eg. januara, sva mesta su vec popunjena u agencijama, ja uplatila jos pre mesec dana i jedva cekam :)
Inace prijavila se neka veca grupa preko Koloodukas-a tako da su zatvorili turu jos pre mesec dana, a svuda je bila uplata do 15 og. decembra. Pisacu sta ima :)))

Pa ja i zaboravila na ovu temu, inace idem poslovno ali uvek ima vremena i za zabavu ha ha ha. Idem da se najedem predivnog sladoleda i cokoladastih poslastica ha ha ha

evo info svez... ima mesta svuda
kompas... dve noci sa doruckom bez ulaznice za sajam -155e
kalodukas ... tri noci sa doruckom bez ulaznice za sajam -189e
duck travel ... tri noci sa polupansionom i ulaznicom za sajam 250e
cena ulaznice je oko 30e, valjda sam sbve lepo prenela.... pozdrav

Majke im ga, kolodukas sam zvala kada sam trebala da uplatim i oni kao javila se veca grupa, zatvorena je tura....ja se smorila skoroz, a inace sam prvo rezervisala telefonom aranzman i oni ladno to ignorisali. Sad cu da ih zovem da ih naduvam, bas sam se iznervirala. Njihova mi je bolja tura.

ovi najskuplji su provereni, sa njima je isla boba, za kompas ne znam a kalodukas je izgleda neozbiljan , oni su mene prosle godine ispalili par dana pre puta, pare sam podizala na kasicicu, totalno neprofesionalni pa me nista ne cudi :zroll:

Mene je iz kompasa zvao juce neko, potvrdili su putovanje, cak cemo dobiti i jednu ulaznicu za sajam besplatno prvi dan. Jos jednom ce potvrditi vreme polaska i to je to. MIrna sam sto se njih tice, oni su vodili turu i prosle i pretprosle godine.

Ja sam isla sa duck travelom prosle godine,stvarno svaka preporuka za njih,250eura ali nista nemas da doplacujes od ulaznica za sajam,hrane ,odlaska u San Marino ,Veneciju,dok u ovim drugim agencijama se sve posebno placa i ispadne skuplje sigurno.A Zoran vodic i vlasnik agencije je ekstra covek.Mi razmisljamo jos da li cemo ali ako idemo samo sa njim i provereno znam da ima mesta :)

Zaboravila sam jos da kazem za one koji nisu isli da je sajam toliko ogroman i hala ima puno,da jedan dan nista ne znaci.
Mi smo prosle godine prvi dan stigli samo jednu halu da obidjemo i nesto kupimo,a drugi jos dve,tako da je dva dana neki minimum za obilazak sajma .
A i za one koje zanima soping,cene su neverovatno niske,vodio nas je u dva neka soping centra popusti nenormalni kakvi u Beogradu nisu ni kod kineza :),pa popust na grupu :),
sta da vam kazem parica sto vise i provod nezaboravan :)

evo info svez... ima mesta svuda
kompas... dve noci sa doruckom bez ulaznice za sajam -155e
kalodukas ... tri noci sa doruckom bez ulaznice za sajam -189e
duck travel ... tri noci sa polupansionom i ulaznicom za sajam 250e
cena ulaznice je oko 30e, valjda sam sbve lepo prenela.... pozdrav

Hvala ti, sve si lepo prenela. Sa nekima ću biti u autobusu, a sa nekima ću se možda sresti na sajmu. :yeee: U svakom slučaju biće slika.

Zaboravila sam jos da kazem za one koji nisu isli da je sajam toliko ogroman i hala ima puno,da jedan dan nista ne znaci.
Mi smo prosle godine prvi dan stigli samo jednu halu da obidjemo i nesto kupimo,a drugi jos dve,tako da je dva dana neki minimum za obilazak sajma .
A i za one koje zanima soping,cene su neverovatno niske,vodio nas je u dva neka soping centra popusti nenormalni kakvi u Beogradu nisu ni kod kineza :),pa popust na grupu :),
sta da vam kazem parica sto vise i provod nezaboravan :)

I ja se radujem sopingu i nadam se da cu naci nesto fino za mene i decu.Luda sam i za suvenirima, tipa kugli sa raznim znamenitostima, onih lepih maski koji simbolizuju karneval u Veneciji itd. Nadam se da i to nije papreno! Hvala na informacijama i bice izvestaja i slika kad se vratim!

Ja sam isla sa duck travelom prosle godine,stvarno svaka preporuka za njih,250eura ali nista nemas da doplacujes od ulaznica za sajam,hrane ,odlaska u San Marino ,Veneciju,dok u ovim drugim agencijama se sve posebno placa i ispadne skuplje sigurno.A Zoran vodic i vlasnik agencije je ekstra covek.Mi razmisljamo jos da li cemo ali ako idemo samo sa njim i provereno znam da ima mesta :)

I ja sam isla sa njima pre par godina i bila sam jako zadovoljna. Sta da Vam kažem kad nas je Zoran noću vodio u obilazak Riminije- ko ne može da spava. Normalno i San Marino i fabrika alata ako želite i Padova isve u ceni aranžmana. Za druge ne znam, ali i taj polupansion nije beznačajan u ceni. Sve preporuke za njih.

Sneki preko koje agencije ides?
Bobo idem sa Kompasom NS, sa njima sam putovala više puta pa i u Budimpešti na sajam prošle godine. Jako su dobri i vrlo profesionalni. Pored toga odgovara mi i termin, ja bih da stignem bar drugi dan kod sestre na slavu. Hajde i ti pa da te konačno upoznam, toliko lepog sam čula o tebi.

Drage saputnice, da li ste i vi zabrinute zbog ovih zavejanih puteva u Hrvatskoj i Sloveniji kuda prolazimo ili ja bespotrebno brinem. Tamo je bas haos i sto je najgore najavljuju jos padavina. Nadam se da ce se srediti bar malo do petka? Ima li neko iskustva sa putovanjem po takvim vremenskim ne prilikama kroz pomenute krajeve?

Back