Rimini

Ja ne mogu da shvatim da nikoga Rimini ne zanima.Toliko pekara i poslasticara a ja nikako da nadjem agenciju koja ide.Sta se ovo desava,ima li neko neko resenje kako da se ide a da kosta pristojno.

Ja ne mogu da shvatim da nikoga Rimini ne zanima.Toliko pekara i poslasticara a ja nikako da nadjem agenciju koja ide.Sta se ovo desava,ima li neko neko resenje kako da se ide a da kosta pristojno.

Bas bezveze.
Ja sam sad malo pogledao na netu, ima par agencija koje rade, nadam se da mogu da ostavim linkove, pa pozovi, proveri da li sigurno imaju dovoljno putnika

http://kompasnovisad.com/sajmovi/1636-sigep-rimini

http://www.putovanja.rs/turisticka-...gacije-rimini-sajam-poslasticarstva-i-pek.php

http://www.dugatravel.com/aranzmani-jesen-2011/3-sve/454-rimini-sajam-pekarstva-i-poslasticarstva

nadam se da ces otputovati, stvarno ima sta da se vidi

E pa stvarno šteta, a neverovatno je da nema dovoljno ljudi, ja sam prošle godine sreo desetine naših na sajmu, nisu valjda svi išli individualno kao ja.
Postoji, naravno, varijanta sopstvene organizacije, ali to bi te kostalo sigurno preko 500 evra (avion, rent a car, hotel....) ili vozom do venecije, pa dalje ..... mozda nesto jeftinije, ali komplikovano

ja i dalje u pokusaju da uzmem pare, rekose danas u 16h, ma ovo je strasno.....
dok ne uzmem pare nista drugo ne planiram a ako bude kasno za rimini bice neko sankanje :bob:,
ukucanima je predlog izlozen na razmatranje i dok ja tugujem zbog riminija moji mladji ukucani sa raduju:zskace::zskace::zskace:
ocigledno kao i za sve drugo moramo cekati neko bolje vreme

Zao mi je zbog svih koje su se razocarale zbog otkaza i odlaska u Rimini. Nemoj te klonutu dohom, cuvajte parice pa idemo u Budimpestu na sajam poslasticarstva. :bob: Mnogo je blize, bice i jeftinije, a zadovoljstvo je jadnako dobro ako ne i bolje. Posto je bienale ove godine se odrzava ali ja ne znam kada. 2010. je bio u februaru, zna li neko kada ce biti ove godine? Uvek treba imati plam 'B'.:zstidljivko:

Budimpesta 05/08 februar
www.foodapest.hu, www.ukba.hu.
Foodapest je vodeći međunarodni sajam prehrambene industrije u Srednjoj Evropi i na Balkanu

Sajam hrane, pića, mleka i mlečnih proizvoda, mesa i prerađevine od mesa i ribe, voća i povrća i sajam ugostiteljstva

Ukba je među najpoznatijim sajmovima pekarstva, poslastičarstva i konditorskih proizvoda u Istočnoj Evropi

konacno smo uplatili Rimini preko agencije Duck ,prvo su imali knap mesta za mini bus,pa me je jutros gospodin zvao da mogu da dodjem i uplatim,posto se jos ljudi prijavilo,verovatno iz onih agencija koje su odustale,tako da se sad ide velikim busom i ima mesta jos pa ko je zaintersovan moze da uplati.eto nadam se da cemo otputovati....

Budimpesta 05/08 februar
www.foodapest.hu, www.ukba.hu.
Foodapest je vodeći međunarodni sajam prehrambene industrije u Srednjoj Evropi i na Balkanu

Sajam hrane, pića, mleka i mlečnih proizvoda, mesa i prerađevine od mesa i ribe, voća i povrća i sajam ugostiteljstva

Ukba je među najpoznatijim sajmovima pekarstva, poslastičarstva i konditorskih proizvoda u Istočnoj Evropi
U pravu si to je sajam hrane i ugostiteljstva u okviru koga je i poslasticarstvo.

Za sve koji su zainteresovani sajam se odrzava od 05.02.-08.02.20120. a Kompas iz Novog Sada ima aranzman od 04.02.-07.02.2012. koji obuhvata tri prenocista sa doruckom u hotelu sa 4 zvezdice u samom centru Budimpeste, autobuski, a cena je 95 eura. Evo i linka za detaljne informacije: www.kompasnovisad.com/sajmovi/1693-foodapest-i-ukba-budimpestac

STETA NISAM VIDILA OVO RANIJE ZA RIMINI ...IZ HRVATSKE VAM SVAKE GODINE IDE ORGANIZOVAN PREVOZ ZA RIMINI ....PRE JE BILO PREKO GOS.MARIJE SIRANOVIC A SAD MISLIM DA VODI DUBRAVKO IZ DORA USLUGA ....ALI EVO DA ZNATE ZA UBUDUCE.....

Uuraaaa, idemoooooo!!:zskace: Ja idem sigurno. Cekam ovo dve godine. Kontaktirala sam Kompas iz Novog Sada i rekli su da aranzman ide i da se javimu poslovnicu u Beogradu.Sutra idem da uplatim. Inace nas ide cetvoro. Hajde prijatite se i vi, sto nas je vise to ce nam biti lepse.:zblesav:

da li je jos neko raspolozen za budimpestu mislim radi drustva, ovog puta idem ako bude drustva jer mm ne moze ..... a za uplatu cu da cekam zadnji voz jer ja jos nisam podigla sve pare pa sigurno necu sad zuriti sa uplatom.... sutra imam i dodatno maltretiranje, moram da podignem pare za osiguranje ali to sad ne mogu u agenciji nego da se cimam u deltu.... ma poludeh....
ako ima neko raspolozen nek se javi

Ja sam raspolozena, ali AVAJ, nema sanse da dobijem dane, sa posla ne mogu da maknem jer tad pocinjemo neke nove proizvode za koje sam ja glavni i odgovorni krivac tako da eto... Dzaba meni radovanje i neki tihi planovi koje sam pocela praviti, onako tajno samoz a sebe kad znam da ne mogu ni da pitam sefa

Devojke u Riminiju je bilo fenomenalno,odusevljena sam sajmom,provod i druzenje nezaboravno,hocemo li u Budimpestu,ja sam u fazi putovanja,a jutros stigli....

E steta sto ovo za Budimpestu nisam ranije videla. Bas bi mi se uklopilo sa ovim iznenadnim raspustom, ali sta daseradi. Valjda je tako bilo sudjeno. Mene ubija sto se sve to organizuje zimi a ja na ovoj hladnoci nikako ne funkcionisem. Nadam se da cu uskoro da vidim slike i cujem detaljan izvestaj od ovih sto su bili.

Tteta Iro i meni je zao sto nisi ranije saznala za sajam u Budimpesti pa da mi se pridruzis.Tvoje bi mi drustvo bas prijalo. Ovde su se neke cure predomisljale ali se na kraju nisu odlucile da krenu.
Ja sam se sinoc vratila iz Budimpeste. Sajam nije bio kao ranijih godina, spojili su dve manifestacije i sve je bilo u jednoj hali. Malo izlagaca i to vise opreme i materijala. Bilo je nesto i od tortica i sitih kolaca, slike cu postaviti za koji dan, dok sredim utiske. Ne znam za ranije godine ali ove je dominirao sladoled. Toliko ga je bilo da se covek pogubi u svim tim ukusima i bojama. Vuceni secer (valjda je to to, ili ja bar nesto tako) je takodje bio jako zastupljen. Gotova da nema torte ili sitnih kolaca a da ukras nije od secera. Bila je i prezentacija rada sa seceromi naravno da sam fascinirana umecem i spretnoscu samog prezentatora. Zao mi je da nisam ponela kameru pa da i taj smimak stavim na forum, ali avaj...
Inace u autobusu je bilo bas dosta profi poslasticara koji su nesebicno davali obavestenja i savete. Zahvaljujuci njima u povratku smo malo skrenuli s puta i svratili u prodavnicu alata i materijala za poslasticarsvo. Tu je bilo svega na volju, neke stvari nism znala ni cemu sluze, naravno nisam podolele i malo sam se i ponovila. Najvise se radujem kupljenim nozem koji je dugacak 35 cm sto je jako zgodno za secenje sitnih kolaca a i za ravnjanje slaga.

Poslednja izmena:

Back