Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zezaš me,zar i ti?!
![]()
ne zezam, ti si moja skorpijica, stvarno imas donji trap ekstra!!! gore ne znam kakva si, al kontam da je sve korektno!
Ponekad onaj rakčić nema nikakvog uticaja....
Pa je li se mnogo vidi da sam škorpijica?Ponekad onaj rakčić nema nikakvog uticaja....
![]()
pa i ja sam rakcic al u podznaku, zato si mi i sinpa <3

Simpa je u licu, prosečna lepuškasta devojka iz komšiluka... mada, nešto gledam - na ovoj slici ima listove kao Maradona, a opet na onim iz GQ-a ima tanke kao Barbika... pitam se šta li je šopovano, ovo ili ono....Meni je ovde mnogo lepša nego onako namontirana i našminkana,samo je niko neće takvu postaviti.Pa moram ja.![]()

Meni je ovde mnogo lepša nego onako namontirana i našminkana,samo je niko neće takvu postaviti.Pa moram ja.![]()
sta joj je sa nogama))
daj ti svoje)))
Ima lose noge i nije mi jasno pored toliko zgodnih zena odakle nadju ovakve za modele pa ih moraju ponovo izmisliti u fotoshopu.
I meni je rakčić u podznaku.
Dosta zezanja..da se pozdravim sada po treći put.![]()

kacila se na jednoj slici ima noge ko fudbaler![]()
Ili ti je proradila sujeta? 

Salim se ja malo Emocija, nije to sujeta nego peckas, pa ti malo vracam u zezanju![]()

Samo što mene to ne pecka.Umeš li drugačije?![]()
emocijo, daj nam chlanak da se igramooo da se igramooo

Samo što mene to ne pecka.Umeš li drugačije?![]()

Sada kuvam supicu.Domaća koka,šuplja juneća kost,zeleniš....Nemam vremena da vam tražim članke po netu.....![]()
mogla si makar reci da su taman za mene , ne bi se ja ljutio 

emocijo nisi ove moje sto sam ih kacio dve iskomentarisalamogla si makar reci da su taman za mene , ne bi se ja ljutio
![]()
Ona jedna koju stalno kačiš je baš za tebe,volela bih da se smuvate.![]()
P.S.I da nam posle postavite fotke na DVVD.![]()

Koja , koja ?![]()

Nije valjda da nisi primetio koja ti je najviše zapala za oko?Razmisli malo,i preduzmi već nešto.![]()

Imaju dve koje sam kacio puno puta
Crna ili smedja ?![]()