gost 357796
Iskusan
- Poruka
- 6.945
aha, direktnost da mi nista ne treba
zar ti ja delujem kao neka alava na to![]()
Naravno da ne , al poklonu se ne gleda u zube

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aha, direktnost da mi nista ne treba
zar ti ja delujem kao neka alava na to![]()

necu vise da pricam sa vama
ja sam fina a vi ste totalno razuzdani![]()

sto ja volim te fine, pa kad popiju koju tekilicu pa se raspomame <3

@Lanselot,Margot Robbie.Ne kažem da nije lepa,samo da je vidimo i ovako.
![]()
ja se raspomamim samo kad mi se neko jako dopadne, nista tekilica i to![]()

@Lanselot,Margot Robbie.Ne kažem da nije lepa,samo da je vidimo i ovako.
![]()
))
))slikano odozgo , zato je tako ispalo , poenta je da se vidi kada je nesto slikano odozgo ili odozdo i da se zanemare "efekti" takvog slikanja i onda se vidi zaista prava slika))
Inace meni je i tu dobra))
Efekat takvog slikanja je skraćivanje,oblik se ne menja.
) ...Mms zeni ako skratis noge to sasvim drugacije izgledagledao sam emissiju kako rade profesionalno taj fotoshopin kako im isduzuju noge a i sve ostalo kako preradjuju da od prosecne zene naprave ribetinu
Evo ona tvoja iz drugog ugla:
P.S.Da me ne bi mnogi pogrešno razumeli,ne kritikujem izgled,nego to što često postoji velika razlika između onoga što nam prikazuju i stvarnosti.
nismo mi toliko blentavi, a i ne znamo koja slika je kad napravljena, da su fotshoping to je jasno, iskreno meni je slatka i na ovoj zadnjoj slici ja cvikama
- - - - - - - - - -
i nije to samo drugi ugao slikat dok lezis i u pokretu su razlicite stvari

A vidi je ovde
![]()
Našla sam bila još puno bolju samo je izgubih...![]()

uh
please potrazi je jos jednom
to je umece fotografa da uhvati momenat i obradi sliku![]()
Ti si je postavio,valjda znaš koja je.videh, vise me izazva ta slika na krevet
da nisu roze vec crne unihopke mozda bi imalo jaci efekat na mene
- - - - - - - - - -
PS koja je ova kako se zove?

nismo mi toliko blentavi, a i ne znamo koja slika je kad napravljena, da su fotshoping to je jasno, iskreno meni je slatka i na ovoj zadnjoj slici ja cvikama
- - - - - - - - - -
i nije to samo drugi ugao slikat dok lezis i u pokretu su razlicite stvari
I kada hodas bos drugacije izgledas, mislim da za sve zene to vazi, narocito kada glezanj nije bas tanak, na stiklama se malo izduzi...ali lepa mi je...
ja sam je postavio al nisam gledao ima sad videh Minka Kelly
- - - - - - - - - -
dobro postavljas vec trecu fotrku u flio flop u to ni jedna ne izgleda ko ribetina a i ako nema ukus za oblacenje ne znaci da nije riba
- - - - - - - - - -
a i diskriminacija je ako neko nije visok ili ima krace noge oma nisu nesto?

A zar nije diskriminacija što uvek stavite fotke na kojima mnoge ribetine najmanje liče na sebe? U najvećem delu života izgledaju upravo tako,zar onda ne mogu biti ribetine?
Mora vam biti u najboljoj pozi,opremljena,na štiklama,sa podvezicama i debelim slojem šminke,a i svaka dlaka da bude na svom mestu...![]()

nije diskriminacija, to je cilj ove teme da parimo oci zato potavljamo najbolje fotke
e sad sto je nasminkana to je sloboda izbora i bez sminke mi je ok a tek kad se dotera onda itekako
ima tamo lanselotova tema sujeta![]()

))
)))