Ribe u horoskopu

• Začetnik teme Začetnik teme Muskarci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cao svima...Ima li ovde neko da se razume bash u horoskop (nadam se da ima..mrzi me da chitam od pochetka..;D )? Koliko god trazila po casopisima i netu karakteristike mog znaka i podznaka (ono,kako skupa funkcionisu)..bezuspeshno je D: ..Pa eto,ako ima neko kome je dosadno,ko se razume u hor.,i josh ko voli da kucaaa,nek otkuca neshto :D hehe..moj znak i podznak-ribe/Lav...eto pa hwalaaaa :D

Cao svima...Ima li ovde neko da se razume bash u horoskop (nadam se da ima..mrzi me da chitam od pochetka..;D )? Koliko god trazila po casopisima i netu karakteristike mog znaka i podznaka (ono,kako skupa funkcionisu)..bezuspeshno je D: ..Pa eto,ako ima neko kome je dosadno,ko se razume u hor.,i josh ko voli da kucaaa,nek otkuca neshto :D hehe..moj znak i podznak-ribe/Lav...eto pa hwalaaaa :D

imas milion sajtova gde to lako mozes da vidis i procitas :cmok:

a030.gif
a030.gif
:heart: Stevcoooo-super!!!!!

HVALAAAAA ljudi i ja sam bas sretaaaaaan

sad u subotu dolazi mi ponovo ljubav...ja znam zaljuben sam max...mada pazim da ne izgubim tlo pod nogama:) jer mi to znamo tako lako da padnemo :P

ljudi dal i vi ste tako sumljicave u neku jubavnu vezu.....ja vidim da patim od toga...sta i da mi kaze ja samo ok verujem ti ...a dzaba nemogu da verujem...dok ne proverim to....:):):)

sta se kod vas desava...hajde da pricamo malo :)

pozz

Izgleda da te radi Skorpija. :) I Ribe su sumnjicave, ali Skorpije su pobedile.

plezkr6.gif
Ja sam se opet zaljubila u bivseg... I nadam se da sam definitivno izbacila onog Riba iz glave. :roll:

A kad mi se vise ne bude svidjao ovaj, vraticu se na onog, tako u krug, ali uvek se vratim na vas. :confused:

E, koliko je proslo otkad je LJUB rekla da se vraca za 2 nedelje?
plezkr6.gif

Izgleda da te radi Skorpija. :) I Ribe su sumnjicave, ali Skorpije su pobedile.

plezkr6.gif
Ja sam se opet zaljubila u bivseg... I nadam se da sam definitivno izbacila onog Riba iz glave. :roll:

A kad mi se vise ne bude svidjao ovaj, vraticu se na onog, tako u krug, ali uvek se vratim na vas. :confused:

E, koliko je proslo otkad je LJUB rekla da se vraca za 2 nedelje?
plezkr6.gif

tipična strelica," zaljubite" se u minutu,a oladite još brže, ali što se mora da se kaže mora se : da nema predivnih strelica,morao bi se zayebavati i voditi devojke po 5 puta na piče prije ....kako je strelice lako zavesti dragi bože:lol:,ali vas baš zbog toga obožavam:zag: :hahaha:

Sumnjicavost?..ili manjak samopouzdanja?..sa godinama samopouzdanje ce rasti,a sumnjicavost opadati!:heart:

Def. u recimo mladjim godinama (do 30 i neke ), ribe imajo vrlo malo samopuzdanje, ili ga uopšte nemaju, meni najdraže 2 osobe su u znaku ribe, i majko mila koliko su nepouzdani u sebe i PASIVNI:evil:,primer : posao : idu onim putem gde je najmanje prepreka a i relativno "malo" se zaradjuje,jer je to ipak"siguran posao",jer stvarno nemaju srca da bi nešto poduzeli,a da o riziku i nepričam - mora se reči, da jim business logika baš i nije najjača strana:lol:

Sumnjicavost?..ili manjak samopouzdanja?
...
:heart:

To nekako ide zajedno. :)
Morala sam da ostavim ovo srce na kraju, bas je lepo.:D

tipična strelica," zaljubite" se u minutu,a oladite još brže, ali što se mora da se kaže mora se : da nema predivnih strelica,morao bi se zayebavati i voditi devojke po 5 puta na piče prije ....kako je strelice lako zavesti dragi bože:lol:,ali vas baš zbog toga obožavam:zag: :hahaha:

:lol::lol::lol:
:bye:
Jeste, ali za cudo, uvek se vratim na ovog. Ribe su mi najslabija tacka. Ne umem da objasnim.

A sto me nervirajuuu... :whistling:

jao sto volim kad vidim da ste mi se raspisali, a jos vise kad vidim da ste me pozeleli!! i ja sam vas samo da znate! :mrgreen: :heart: pa kako ste moji najdrazi sajber drugari?? vidim da su nam se pridruzile i neke nove NE-Ribe... Super, samo neka nas je sto vise!
@Stevcooo cestitam ti na polozenom poslednjem ispitu!! Svaka cast, bas sam srecna zbog tebe!!! :klap:
ja sam ovih dana odmarala, obilazila familiju po Srbiji i bas sam se nauzivala... ali nikakvih konkretnih promena nema... sad za tri dana slavim rodjus pa sam u pripremama gde,sta, kako...mada mislim da cu okupiti samo najuze i najbitnije drustvo, nisam za neke zurke i ludilao.. dosla sam samo na 2 dana, sutra imam ispit pa sam skocila do bg, a onda opet kuci (gde nemam net :( )
ali od sledece nedelje se definitivno vracam ''za stalno'' pa cemo da se kuckamo do mile volje :))
@NecuZvakuHocuKusur pa ko je taj bivsi sad?? Zar si digla ruke od naseg pripadnika?! ;) nadam se da je ljubav krenula kako treba, dok ti docekas jednu Ribu prodje mladost! Al ajde uvedi nas malo, ko je taj novi/stari decko, hehe...
VEEEEELIKI POLJUBAC I POZDRAV ZA SVE!!!!!

jao sto volim kad vidim da ste mi se raspisali, a jos vise kad vidim da ste me pozeleli!! i ja sam vas samo da znate! :mrgreen: :heart: pa kako ste moji najdrazi sajber drugari?? vidim da su nam se pridruzile i neke nove NE-Ribe... Super, samo neka nas je sto vise!
@Stevcooo cestitam ti na polozenom poslednjem ispitu!! Svaka cast, bas sam srecna zbog tebe!!! :klap:
ja sam ovih dana odmarala, obilazila familiju po Srbiji i bas sam se nauzivala... ali nikakvih konkretnih promena nema... sad za tri dana slavim rodjus pa sam u pripremama gde,sta, kako...mada mislim da cu okupiti samo najuze i najbitnije drustvo, nisam za neke zurke i ludilao.. dosla sam samo na 2 dana, sutra imam ispit pa sam skocila do bg, a onda opet kuci (gde nemam net :( )
ali od sledece nedelje se definitivno vracam ''za stalno'' pa cemo da se kuckamo do mile volje :))
@NecuZvakuHocuKusur pa ko je taj bivsi sad?? Zar si digla ruke od naseg pripadnika?! ;) nadam se da je ljubav krenula kako treba, dok ti docekas jednu Ribu prodje mladost! Al ajde uvedi nas malo, ko je taj novi/stari decko, hehe...
VEEEEELIKI POLJUBAC I POZDRAV ZA SVE!!!!!

srecaaf8.gif

:D:D:D

Sta ima novo? Je l' ti 24. rodjus?

Ovaj je Vaga. :lol: Ali ne svidja mi se vise. :hahaha: Sad mi se namece jedan Bik. Ali ja sam shvatila da sam i dalje zaljubljena u Ribicu. :D

srecaaf8.gif

:D:D:D

Sta ima novo? Je l' ti 24. rodjus?

Ovaj je Vaga. :lol: Ali ne svidja mi se vise. :hahaha: Sad mi se namece jedan Bik. Ali ja sam shvatila da sam i dalje zaljubljena u Ribicu. :D

hahahaha, jao NZHQ pa ti si sou! vec te proslo?! ja se vec dugo petljam sa jednom vagom, ali mi imamo neki poseban odnos, stalo nam je jedno do drugog ali se uvek drzimo na distanci jer bi smo unistili jedno drugo kad bi smo se upustili u neku ozbiljnu vezu. vage su bas sarmantni i u vecini slucajeva lepi momci, uvek nsmejani (st ja bas volim) ali su neodlucni i uvek bi hteli i jare i pare, a bogami vernost im nije jaca strana. e ja mislim da su bikovi ok, ali mozda ce biti suvise pasivan za tebe. ali ako trazis decka za ozbiljnu vezu koji ce da bude pazljiv i odan onda mislim da je bik pun pogodak... al bezveze ja tebi ovo pisem kad je Riba boj 1,zar ne?? :dash: :D eeee ta ljubav... pa zna li on kako se ti osecas i zasto se tu nista ne desava?? jel ima devojku, komplikovan je ko i svaka Riba, sta??:whistling:
u svakom slucaju, blago tebi, bar se nesto desava na ljubavnom planu... ja duuuuugo nisam bila zaljubljena, a mi Ribe bez ljubavi ko riba na suvom :(

a rodjendan mi je sutra, 25. punim 23 godinice :)

kisssssss :kiss:

Poslednja izmena:
hahahaha, jao NZHQ pa ti si sou! vec te proslo?! ja se vec dugo petljam sa jednom vagom, ali mi imamo neki poseban odnos, stalo nam je jedno do drugog ali se uvek drzimo na distanci jer bi smo unistili jedno drugo kad bi smo se upustili u neku ozbiljnu vezu.

E to... :roll: Znam sebe, mogu ludo da volim samo platonski, zato ne zelim da se spetljam sa Ribom, moze da se desi da se stvarno zalepi a ja da ne uzvratim. Resila sam da nemam decka dok se ne uozbiljim. :eek::lol: Bolje je ovako, imam inspiraciju i motivaciju a nikog da me pritiska. :D

e ja mislim da su bikovi ok, ali mozda ce biti suvise pasivan za tebe. ali ako trazis decka za ozbiljnu vezu koji ce da bude pazljiv i odan onda mislim da je bik pun pogodak...

Pasivan pa... Vise mi smeta sto su konzervativni i dosadni, kako da kazem... uskoumni. :-/ Ne volim Bikove. :eek: Ne zelim decka za ozbiljnu vezu. :hahaha:

al bezveze ja tebi ovo pisem kad je Riba boj 1,zar ne?? :dash: :D

:D

u svakom slucaju, blago tebi, bar se nesto desava na ljubavnom planu... ja duuuuugo nisam bila zaljubljena, a mi Ribe bez ljubavi ko riba na suvom :(

Nista se kod mene ne desava. :neutral::D U cemu je tvoj problem, sto se tesko zaljubljujes?

Draga nasa LJUB, Srecan ti rodjendan! ! ! :D:D:D

:cool::cool::cool:

hvalaaaaaa!!! divna si! :heart: bas lep dan, nauzivala sam se!
veliki rodjendanski poljubac za sve!!! :zag:

Nista se kod mene ne desava. :neutral::D U cemu je tvoj problem, sto se tesko zaljubljujes?
kako se ne desava, pa cas se zaljubis pa odljubis, vracaju se bivsi momci... kod tebe veselo! :D
a moj problem... nemam pojma gde je doslo do kratkog spoja, kao klinka sam bila bas zaljubljive prirode (sto je i svojstveno klinkama ihihi), a sad vec godinama ne mogu da osetim prema nekom nesto vise od prostog svidjanja koje vrlo brzo prodje. nemam neke nenormalne ili visoke kriterijume niti ocekujem previse od decka, samo je doslo do nekog zastoja u mojoj glavi... u stvari nikako da naidje decko koji bi meni odgovarao. no dobro, ne predajem se. samo se cudim svojoj situaciji :dontunderstand:

Back