Ribe u horoskopu

• Začetnik teme Začetnik teme Muskarci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e sad evo mog svakodnevni razlog sta sam na net....pre da pocnem da ti se izvinim za nacin pisanja jer i ja neznam kako mi ide srpski:)....OVAKO:zaclenio sam se na neki sajt onako i odjednom slucajno saljen poruku na neka nisam ni vidio njenu sliku onako kako si sta ima kod tebe....ona vraca mi onako ovo ono i toliko....od tada nisam ulazio na sajt i od jednom na mail stize mi poruka koja izvesti me da imam poruku na sajt...udzem ja tamo i vidim njenu poruku ...gde si sta te nema zaboravio si me....dajem i msn i od tada smo na msn....al postoi problem....ona je 35 god ja 21 god....ona iz bosne ja u mk , ona ima muz i 9 godisni sin ja samo sam sebe, vera mi nije nikakav problem....ima tezak brak i razmislja da se razvede jer bila je i psihicki i fizircki maltretirana....pisemo svaki dan po neznam mozda 6-10 sata da dan....kad nije muz njen tu ...shvatam da smo na iste talasne duzine i ona i ja...iste poglede na svet,isto razmisljamo o svemu , bas mi je usla u srce ,ima dushu to jedino sto cenim kod ljude,poceo sam da osecam neka bliskost megju nama....osetio sam kako mi se bude neke emocije prema nje...resio sam da i priznam to ...u istom momentu i ona mi pise al posle tebe i ja hocu da ti kazem tebi...ja sam reko ok ...kazem i sta mislim a ona kaze nemogu da verujem ovo isto sam htela i ja da napisem....sta cu sada.....ona je resena da dodze tu u mk da se vidimo sad kad uzme godisnji odmor...al eto i da dodze i da se vidimo....ni sam neznam kakve su nam sanse da osnovano neku vezu koja bi bila kao svaka normalna?-------------------- sutra smo se dogovorili da cemo da pricamo o tome...al sta mislis ti ljub daj mi reci iskreno jer ja vec neznam sta da mislim..samo znam da je vooolim a to mi se odavno nije desilo

otkucala sam citav referat i izbrisalo se!! grrr.... ajd ponovo...
e stevcooo situacija nije ni malo jednostavna, i cini mi se da ni jedno ''resenje'' nije dovoljno dobro. ono sto ja mislim je da ne treba da se upustas u sve to. ti si veliki sanjar (kao i sve Ribe) i ponekad stvari ne sagledavas u pravom svetlu, a cini mi se da je ovo jedan ot tih momenata. ne sumnjam da ste ti i ona postali jako bliski i da zelis da joj pomognes, ali koliko je to izvodljivo?? i znam da mislis da je dobro poznajes i da si joj blizak, ali koliko dobro mozes upoznati nekog preko tastature?? ne kazem da te je lagala, samo nije isto kada si sa nekim "u kontaktu'' i kada si zapravo TU SA NEKIM... tada stvari vidis malo drugacije, iz pravog ugla. u ovom slucaju postoje realne prepreke koje nije lako zaobici...
1. vi zivite u 2 razlicite drzave. nije lako ni kada ste iz dva grada udaljena 80 km a kamoli ovako... kad si fizicki udaljen toliko dugo od osobe koju volis moze nastati milion i jedan problem, to je neizbezno..
2. cak i ako zanemarimo tu udaljenost, ona je udata... mozda je taj brak pri kraju, ali nije sve gotovo prostim potpisivanjem ugovora... ima tu jos mnoooogo vode da prodje dok se ona ne oporavi. i tebi sa tvojih 21. god zaista ne treba sve to.
3. mnogo je starija. nije to nesto sto se moze zanemariti. mozda vi imate utisak da ste na istim talasnim duzinama, ali to nikako ne moze biti istina, ona iza sebe ima citav jedan zivot, brak, dete, iskustvo...
tebi stevcooo treba devojka tvojih godina, koja brine o istim stvarima kao ti, ima iste probleme, strahove, snove...
mozda ti ne odgovara sve ovo sto sam ti rekla, ali to je moje iskreno misljenje.. nemoj sebi bespotrebno komplikovati zivot, ima vremena, zivot ce to ionako sam uraditi (zakomplikovati stvari) zato uzivaj sad!!!
budi tu za nju kada joj treba razgovor, ali ne upustaj se u nesto vise...
dobro razmisli o svemu!!
veeeeeliki pozdrav od mene! i javi mi sta mislis... :cmok:

ljub252 bas ti hvala na sve ovo...znam ,shvatam te potpuno ...danas smo ponovo kuckali snjom i dogovarali smo se da dodze tu kod mene sad za mozda 2 nedelje...da ostane tu kod mene 3 dana...dao sam i broj pa javila mi se mozda 5 puta onako da se cujemo...pitala me dal ce imam probleme ako dodze i ostane kod mene tih dana..ja sam i reko da nece imati problema oko to...al kad sam i sve ispricao na majkom jer zivim snjom i sestrom ona je bas poludela (inace imamo bas drugarske odnose) tako da sad kad dodze neznam sta cu...dal da i kazem na sta sam tu mozda cu se uvrediti ona a ako cutim bezveze mi je necu da lazem....razmisljao sam da pitam ocu dal mozemo kod njega al neznam ne zivimo zajedno pa sa njega smo bas u neke onako hvaldne odnose u smislu kako si sta ima i to je sve....neznam na sta sam i ja.....znas i sama si rekla kakvi smo mi sanjari tako da danas sam bio na 9 nebo :):):) ja mislim da mogu da se zamislim sa njom eto kad dodze al sta ce biti posle toga....ima li sve to nekkavu buducnost...od jedne strane kazem sam sebi: bolje ne razmisljaj toliko sve u svoje vreme al nemogu hocu sve da znam unapred...al neznam ....retko volim ...do sad desilo mi se samo jednom pa ovo mi je 2 put...tako da ako osetim da volim je onoliko koliko ja znam e onda spreman sam sve da uradim...zna me i majka kakv sam kad volim tako da plasise da cu se mozda ozeniti :) HVALA TI JOS JEDNOM ...bas si mi poslata net frendica

e sad evo mog svakodnevni razlog sta sam na net....pre da pocnem da ti se izvinim za nacin pisanja jer i ja neznam kako mi ide srpski:)....OVAKO:zaclenio sam se na neki sajt onako i odjednom slucajno saljen poruku na neka nisam ni vidio njenu sliku onako kako si sta ima kod tebe....ona vraca mi onako ovo ono i toliko....od tada nisam ulazio na sajt i od jednom na mail stize mi poruka koja izvesti me da imam poruku na sajt...udzem ja tamo i vidim njenu poruku ...gde si sta te nema zaboravio si me....dajem i msn i od tada smo na msn....al postoi problem....ona je 35 god ja 21 god....ona iz bosne ja u mk , ona ima muz i 9 godisni sin ja samo sam sebe, vera mi nije nikakav problem....ima tezak brak i razmislja da se razvede jer bila je i psihicki i fizircki maltretirana....pisemo svaki dan po neznam mozda 6-10 sata da dan....kad nije muz njen tu ...shvatam da smo na iste talasne duzine i ona i ja...iste poglede na svet,isto razmisljamo o svemu , bas mi je usla u srce ,ima dushu to jedino sto cenim kod ljude,poceo sam da osecam neka bliskost megju nama....osetio sam kako mi se bude neke emocije prema nje...resio sam da i priznam to ...u istom momentu i ona mi pise al posle tebe i ja hocu da ti kazem tebi...ja sam reko ok ...kazem i sta mislim a ona kaze nemogu da verujem ovo isto sam htela i ja da napisem....sta cu sada.....ona je resena da dodze tu u mk da se vidimo sad kad uzme godisnji odmor...al eto i da dodze i da se vidimo....ni sam neznam kakve su nam sanse da osnovano neku vezu koja bi bila kao svaka normalna?-------------------- sutra smo se dogovorili da cemo da pricamo o tome...al sta mislis ti ljub daj mi reci iskreno jer ja vec neznam sta da mislim..samo znam da je vooolim a to mi se odavno nije desilo

E,stevcoooo PRAVA si riba!

Pa kao prava riba ti volis Veeeelike ljubavne price,atipicne,sa necim vrlo posebnim(ne znam da li je na zalost ili na radost ali to nas ne pusta citavog zivota!)sve sto je obicno,klasicno nema snagu da te uzdrma.Licno posmatram stvari kao LJUB252,realno je tako,ali znam da moras otpostovati silu koja te gura u taj komplikovani odnos.Sad ne mozes verovati da ce to jednom biti secanje za koje ces reci "au..sta li sam mislio", i to ti iskustvo nece mnogo pomoci da opet negde ne uletis u neku drugu bombastu situaciju.Takve smo mi Ribe..nama niko ne treba,same sebi komplikujemo zivot.Ali ja se ni u ovim godinama ne bih menjala,taj silni adrenalin nam treba,gura dalje,i cini da dok smo zivi budemo ZAISTA zivi!

lepo si sve to rekla..i ljudi koi me bas poznaju a to su malo kazu da sam neki neuhvatljiv karakter u smislu danas jedna stvar voli najvise na svetu a vec posle nekoliko dana voli nesto novo..al sve je tako osim u ljubavi...tacno je i da me ne privlace obicne monotone stvari...pa jendoms e zivi sta ce nam obican zivot..:):):) ma sta i da bude boricu se za ovo sve sve dok i on aima snage za to...poozzz .....mi smo ribe-mi smo jedinsteni( mozda i nekad previse narcise ...bar ja) :P

znaci stevcooo resio si da pokusas pa sta bude!... :)
pa dobro, mozda je za tebe tako i bolje, da probas i vidis sam, da se posle ne bi stalno pitao ''a sta bi bilo da sam uradio drugacije...''
ja ti samo preporucujem da s vremena na vreme bar proviris sa svog 7 neba dole ka realnosti, cisto budi malo obazriviji da ne bi bio puno povredjen...
kao i svaka Riba, moras da pratis svoje srce, jace je od nas... :heart:
ja ti u svakom slucaju drzim palceve, i navijam za tvoju srecu... za to sluze (sajber)drugovi! :D
veliiiiiki pozz!! i obavestavaj nas kako stvari stoje.. ja necu posecivati net par dana, al vec sl nedelje sam tu! :cmok:

veliiiki pozz i za tebe vesna! :kiss:

gde li su nam ostali?? :think:

hval avam ljudi na poddrsku :):):) lepo si ljub to rekla...kao i svaka Riba, moras da pratis svoje srce, jace je od nas..:)...ma ija neznam sta se desava sa ostalih....ribeeeeeeeeeeeee gde steeee?????
a za to ...naravno da cu pisati sta je kako je sa ovo moje?

pozz

ma sta ste se tako ucutali jaooooo nisam vas znao kao ovakve koje ne pricate...kod mene nista novo osim da ponovo mi se mota niz mozak to da palim za Qatar pa cekam intervju ---videcemo ovaj put koliko imam srecu :):):) drzite mi palceve:P a za ovaj moj jarac.....grrrrrrrr...evo cekam je da se uklj na msn pa da produzimo pricu ...dokle ce da idemo neznam ni ja:) ispricacuu vi sta i da bude:)

evo i mene!
ne brini, drzim palceve stevcooo, pa da ovaj put sve prodje kako treba... :ok:
kod mene nista novo... vec sam se i navikla da se nista ne desava.
moram da se pozalim u vezi finansija u poslednje vreme... i ono malo para sto imam prosto klizi iz ruku, ne znam na sta!
koja god da je planeta u pitanju sto mi pravi finansijske teskoce nek me ostavi na miru...
uh, studentu uvek fale pareeeeeeeee..... :lol:
a ne bi bilo lose i da malo batalim slatkise, mozda cu onda resiti i pitanje toga sto nemam decka!! a i ustedecu malo para! haha ;)

samo da nasu temu dignem na vrh... ;)

Ribe se izgleda ovih dana bas uspavale... Ili koriste ove poslednje tople dane da uzivaju na svezem vazduhu...
Kod mene i dalje sve po starom! Za ne poverovati da jednoj mladoj osobi zivot moze ovoliko da stagnira... Prethodne dve godine su bile pravi uzas, ova je nesto spora i blentava, mada ne i losa... al od sledece vala ocekujem da stvari krenu punom parom! :)
mi Ribe uvek zadnja rupa na svirali!!!

hehe ovo zadnje bas si lepo rekla...kodmene zadnje 3 god ama bas nista se nije desavalo osim fax i to je sve a usput onako obicne bezveze,standard stvari...sta je problem..neznam...osecam se nekad zreliji..pa i stariji nego sto jesam...zasto je to tako?nemam pojma..mozda zbog monotoija sta mi duuuugo traje

Jao,ne brinite-sada monotonija, a onda zivot krece da ubrzava,pa sve brze i brze-i zavrti vam se u glavi...secam se mladosti i cestog osecaja dosade...a sad da mi je jedan dan da mi bude dosadno.:confused:Meni je tempo obicnih i neobicnih dogadjanja tako zestok,srecom da imam puno energije koju i brzo obnavljam..To sto se stevcooo osecas starije verovatno ti prija,kao sto i meni prija jer se osecam mladje(u mojim godinama to bas,bas prija:cool:)Na kraju zivota sve je u ravnotezi-prvo mnooogo monotono,posle mnooogo burno i eto-mi nikad bas skroz zadovoljni,a postigne se savrsena ravnoteza!:lol:

Ma kazem vam-sve mi je jasno-pa tolike godine zivim kao Riba!:pMoja najbolja drugarica je takodje Riba-ista je!Ali postoje i mirnije varijante(moj muz)koje vise vole polagani ritam i da stvari opusteno teku...a jos jedna vazna Riba u mom zivotu,moje najmladje dete, jos raste,formira se-videcemo kome ce se carstvu privoleti!:heart:

Ma kazem vam-sve mi je jasno-pa tolike godine zivim kao Riba!:pMoja najbolja drugarica je takodje Riba-ista je!Ali postoje i mirnije varijante(moj muz)koje vise vole polagani ritam i da stvari opusteno teku...a jos jedna vazna Riba u mom zivotu,moje najmladje dete, jos raste,formira se-videcemo kome ce se carstvu privoleti!:heart:

.... pravi ekspert za Ribe ;)

Back