stevcooo
Zainteresovan član
- Poruka
- 276
e sad evo mog svakodnevni razlog sta sam na net....pre da pocnem da ti se izvinim za nacin pisanja jer i ja neznam kako mi ide srpski
....OVAKO:zaclenio sam se na neki sajt onako i odjednom slucajno saljen poruku na neka nisam ni vidio njenu sliku onako kako si sta ima kod tebe....ona vraca mi onako ovo ono i toliko....od tada nisam ulazio na sajt i od jednom na mail stize mi poruka koja izvesti me da imam poruku na sajt...udzem ja tamo i vidim njenu poruku ...gde si sta te nema zaboravio si me....dajem i msn i od tada smo na msn....al postoi problem....ona je 35 god ja 21 god....ona iz bosne ja u mk , ona ima muz i 9 godisni sin ja samo sam sebe, vera mi nije nikakav problem....ima tezak brak i razmislja da se razvede jer bila je i psihicki i fizircki maltretirana....pisemo svaki dan po neznam mozda 6-10 sata da dan....kad nije muz njen tu ...shvatam da smo na iste talasne duzine i ona i ja...iste poglede na svet,isto razmisljamo o svemu , bas mi je usla u srce ,ima dushu to jedino sto cenim kod ljude,poceo sam da osecam neka bliskost megju nama....osetio sam kako mi se bude neke emocije prema nje...resio sam da i priznam to ...u istom momentu i ona mi pise al posle tebe i ja hocu da ti kazem tebi...ja sam reko ok ...kazem i sta mislim a ona kaze nemogu da verujem ovo isto sam htela i ja da napisem....sta cu sada.....ona je resena da dodze tu u mk da se vidimo sad kad uzme godisnji odmor...al eto i da dodze i da se vidimo....ni sam neznam kakve su nam sanse da osnovano neku vezu koja bi bila kao svaka normalna?-------------------- sutra smo se dogovorili da cemo da pricamo o tome...al sta mislis ti ljub daj mi reci iskreno jer ja vec neznam sta da mislim..samo znam da je vooolim a to mi se odavno nije desilo