Ribe u horoskopu

• Začetnik teme Začetnik teme Muskarci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I ja sam na odmoru,tj na bolovanju,ali nigde ne putujem jer ne mogu:((
E resila sam da na jesen krenem na ples,mislim da ce to biti super popunjeno vreme. Kreativno za Ribicu. Jel se neko od vas bavi time?

Luminita pa ti radis? A ja bila ubedjena da si student kao i ja,ili si mozda super-vredan student koji i radi? :)

Ovo za ples nije losa ideja... Rekreiras se, a i lepo je za razliku od aerobika ili tako neceg... Mada kad je potrebno da se aktiviram ja uvek izaberem bazen... Nisam bas neki ljubitelj fizicke aktivnosti na zalost... Moj tata kao bivsi sportista ne moze da veruje kako mu je cerka tako ''metiljava'' :lol:

Haha, tek ja nisam sportski tip. Pokusavala sam taj aerobik milion puta i meni to dosadno. A bila sam na toj plesnoj veceri i odusevila se, cak su me i naucili neki disko bugi, i lako sam savladala. A noge su me zatezale citava tri dana! Tako da rekreacija jeste a opet dovoljno kreativna za nas Ribice.
Ja radim vec godinu dana, ali nisam mnoogo matora:))Jos sam u dvadesetim:)))

Haha, tek ja nisam sportski tip. Pokusavala sam taj aerobik milion puta i meni to dosadno. A bila sam na toj plesnoj veceri i odusevila se, cak su me i naucili neki disko bugi, i lako sam savladala. A noge su me zatezale citava tri dana! Tako da rekreacija jeste a opet dovoljno kreativna za nas Ribice.
Ja radim vec godinu dana, ali nisam mnoogo matora:))Jos sam u dvadesetim:)))

Drage moje Ribice:heart:...Pa, nemojte da me razocaravate u vezi fizickih (ne)aktivnosti:cry:...Ja sam Riba-Lav, imam 42 godine:dash:, a od 9-21 sam trenirala jedan jako suptilan sport koji se zove DZUDO, kao po meri skrojen za Ribe...Zasto?...Eeeeee....Milion kombinacija i mogucnosti da se nadmudri suprotna strana, a mi smo (tako strucni ljudi kazu) kreativne do bola...Taman kad nas suparnik pogleda u nase vodnjikavo-sanjalacke okice:tease: i zakljuci da smo njanje njanjave, a ono - mi od skalara postanemo elektricne jegulje!:vatromet:...Uz to ima i jedna jako pozitivna strana tog sporta - podize SAMOPOUZDANJE - a to nam svima treba...
I, da!...Telo oblikuje bolje i od plivanja:ok:....
A?A?Sta kazete?
Ljubac od Mama-Ribe:kiss:

Mama Ribo hvala na savetu, mislim da si u pravu. Ja sam zimus razmisljala da krenem na kick-boks, svidelo mi se i bas zbog jacanja samopouzdanja. Ali ovaj ples je uskocio kao idealan za mene. Ima vremena i za ovo,zivot je dug:)
Vekish,momci Ribe su uglavnom jako fini i pazljivi-uzivaj!!!
Ljub, da ti prijavim da je Devica diiivna prema meni, e jos samo da nije virtuelni kontakt...

drage moje Ribe evo i mene!! :D

luminita drago mi je da je Devica ok, ali s obzirom da je to virtuelno druzenje nije na odmet da budes obazriva...( sto sam uverena da vec jesi) Mada moja dobra drugarica je zivi dokaz da preko neta moze da se upozna i normalna, fina osoba. Ali cekaj, pa sta je sad sa Ovnom, vise ga ne pominjes..? ;)

gde nam je stevcooo, nema ga ovih dana... Mozda je dobio onaj posao pa je zauzet :)

mama-Ribo ti definitivno odskaces od nas Ribica kad je rekreacija u pitanju... ples, balet, plivanje i mogu da zamislim da ide uz nas, ali dzudo?! :D svaka cast! Pa sad nek' proba neko da te ne poslusa! :klap: uziva li se na odmoru?

vekish, jarcevi i ribe se super slazu, i moze da ti bude bas lepo. Ribe su nezne i pazljive, ali imaju neki svoj svet u koji vole da se povuku s vremena na vreme... Ako ti to ne bude smetalo, i ako si u stanju da otvoreno pokazes sta osecas bice ti divno sa Ribom.. :heart:

Vekish nisam strucnjak, ali ti mogu reci za sebe posto sam Riba, a mislim da je to tipicno i za ostale. Treba nas zaintrigirati, pa malo paliti, pa hladiti. Naravno ne u onom smislu da se danima ne javljas, ali ne pokazati nam da ste potpuno nasi, jer onda gubimo interesovanje. Ta igra toplo-hladno nas izludjuje, ali rekoh bez preterivanja. Morate nam davati puuuno neznosti da bismo osetile da uz vas imamo ono sto nam treba.Muskarca Ribu nemoj gusiti i previse ga zivkati, neka to bude umereno, bar u pocetku.Posle se mi same otkravimo. U svakom slucaju ceka te puno romantike i carolije, u to sam sigurna.

Da , da cini mi se da je tako. Sto se tice zivkanja to sam primetila mada ja i nisam osoba koja zivka i cima tako da to nije problem ali imam utisak da ( iako se on fenomenalno ponasa prema meni i sve je sasvim ok , nema nekih igrica , nejavljanja i sl... )da me konstantno posmatra i gleda sta i kako radim ?Kao da me procenjuje da se tako izrazim ?!Mislim , veza jeste sveza ali koliko vremena treba da prodje da oni budu sigurni u svoj izbor ?

Hmmm verovatno da si u pravu da te posmatra i analizira..barem ja to radim sa svakim potencijalnim...ali nemoj se plaziti da ce ti naci ne znam kakve mane, mi smo mnogo tolerantni. On verovatno trazi znake da li ti je i koliko stalo. Daj mu ih. Polako, jedan po jedan. Nikako srce na dlanu. nego doziraj.Zagrevace se polako i krckati dugo dugo. Ali uvek mu priredjuj nova iznenadjenja. Ne dozvoli da mu postanes procitana knjiga. Neka sam pozeli da te otkriva. I nikako nemoj da mu govoris sve o sebi, o svojoj proslosti. Naravno nemoj ga lagati, ali zaobidji napade iskrenosti. Ribe privlaci sve tajanstveno i neistrazeno.

tnx liminita bas si od pomoci :) mi jarcevi jesmo pomalo misteriozni i hladni tako da nikako nece dobiti srce na dlanu ali i ja sam zacudjena koliko mi je lako da njemu pokazem da mi je dobro sa njim ?!

jao ljudi danas sam bas tuzan neznam zasto eto onako sedim ceo dan u kuci i zatrupavam se u svoje misli :(:(
Nemoj da sedis sam u kuci i utapas se u neke bedake!...Izadji, dete!...A i ako ti se ne izlazi na +40, ti onda zovi nekog da ti pravi drustvo, ali nikako se ne prepustaj depresiji...
Gde su ti vedri i raspolozeni prijatlji?!:vatromet:
Ako ih nemas-pocni da trazis...
I...
Uzivaj u svojoj mladosti!
Pozdrav!:cmok:

jao ljudi danas sam bas tuzan neznam zasto eto onako sedim ceo dan u kuci i zatrupavam se u svoje misli :(:(

Nema ništa loše u tomu da malo probereš po vlastitim mislima:). Nekada čovjeku malo tuge i sjete dobro dođe. Uostalom, neće to trajati vječno. Koliko se god trudimo biti vedri i optimistični, potrebno nam je i malo suprotnosti, radi ravnoteže;).
Proći će....

HVALA VAM...evo sad ustajem i kao drugi sad....ubija me juce ta melanholija...cudo je sta mi Ribe imamo neznam ni ja koliko ali razlicite nacina zivota u jedna licnost...u 5 minuta promenjavamo mozda 1000 emocija i karaktera..i.vi postajete mi prijatelji tu...:):):)

Back