Ribe u horoskopu

• Začetnik teme Začetnik teme Muskarci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
priznajem,ne pratim horoskope,i takve stvari :) .i ne zelim nesto da znam van *naucnih*aspekata astrologije...
ali sam *ta*riba kao i vi...i da veoma se nalazim u tim karakteristicnim osobinama koje prate ovaj znak... ;)
/hehehe,sto se da primetiti iz komplikovanosti samog pisanja :rumenko: /
masem svim ribama.i da trebalo bi da sam i .blizanci.,u podznaku,tako da je kod mene veoma*veselo*:lol:

Pozdrav Ribe :)

I ja sam Riba, i tek sam prije neki dan slucajno naisao na ovaj forum, i jos kad sam vidio ovu temu, morao sam se registrovati. :)
Ove karakteristike za Ribe su skroz tacne, i ovih dana sam bas sj.eban, no ajde i ta faza ce proci.
Problem je sto sam ja umjetnik, i silom prilika sam preuzeo da vodim firmu posle oceve smrti (vec 3-ca godina) i bas pocinje posao da me gusi, znaci ludim od toga.
Skontao sam da ja nisam za posao od 8-16h (u mom slucaju se radno vrijeme produzava do kasno u noc), da meni treba sloboda i sto me najvise nervira sto mi posao ubija kreativnost. I bukvalno se osjecam kao riba na suvo.
Druga stvar je sto su mi klijenti preteski ljudi, bukvalno od mediokriteta do kvazi intelektualaca, i svi imaju slicne osobine, svi su gramzivi, samo razmisljaju o materijalnim sredstvima, svaki dan gledam ljude koji su duhovno prazni, i bas mi je tesko da saradjujem sa takvim ljudima. Moj um je originalan, da ne kazem da je superiorniji od njihovih umova, imam totalno drugacije razmisljanje o svemu u odnosu na njih.
Imam nevjerovatnu intuiciju i imam dar da na prvi kontakt provalim karakter osobe, taj osjecaj me nikad ne vara, i uvjek ga pratim.
Znaci sad sam u fazonu da izadjem iz posla i da se prepustim skroz umjetnosti, jer ovo definitivno nije za mene, to je vise za ljude koji vole poziciju direktora i da se na taj nacin osjecaju vaznim (pogotovo u ovom nasem podneblju dje je sistem vrijednosti totalno poremecen). Problem je takodje sto me od prijatelja niko ne razumije, kao svi su u fazonu "zezas li se da razmisljam o napustanju firme" kao drugi bi ubili za to da imaju sto ja imam, ali meni se bas j... za firmu i za sve te stvari materijalnog tipa!

Tako mi je poznato ovo sto prica electric fish, jer mi je najbolja drugarica riba i stalno prica o tome kako hoce da ima svoju slobodu, da radi sta ona hoce, i da radi nesto individualno. :)

To je to. Ja skoro sve ribe koje poznajem, su sve sami individualci, i 90% njih su umjetnici. Za vrijeme studija na likovnoj akademiji, od nas 25 studenata sa klase, bilo nas je ja mislim 9 ili 10 koji smo bili ribe.
Znam neke slucajeve da su "zalutali" npr na ekonomiji i u drugim oblastima, i znam po njihovoj prici da se ne snalaze bas najbolje u tom svijetu.
Dakle ako budete ikad imali djecu koja su rodjena u znaku Riba, treba ih usmjeriti ka lijepim stavrima tj umjetnosti. Takodje nam bas dobro lezi i psihologija, sjecam se da sam taj ispit spremao samo par dana pred ispit i dobio sam 10-ku. Profesor je bio odusevljen mojim izlaganjem, i kad sam mu posle rekao koliko mi je bilo potrebno vremena da spemim ispit, covjek nije mogao da vjeruje, kao generalno ljudima treba mnogo vise vremena da se spreme za taj ispit.

Тја, нека неко други буде диша, а ти се угради за проценат. Виђао сам такве комбинације. Мање прихода, више времена. Ћао мукама.

Шта ти је смис`о за биснис.

Мени je у рибама Маки под напоном. :)

To je to. Ja skoro sve ribe koje poznajem, su sve sami individualci, i 90% njih su umjetnici. Za vrijeme studija na likovnoj akademiji, od nas 25 studenata sa klase, bilo nas je ja mislim 9 ili 10 koji smo bili ribe.
Znam neke slucajeve da su "zalutali" npr na ekonomiji i u drugim oblastima, i znam po njihovoj prici da se ne snalaze bas najbolje u tom svijetu.
Dakle ako budete ikad imali djecu koja su rodjena u znaku Riba, treba ih usmjeriti ka lijepim stavrima tj umjetnosti. Takodje nam bas dobro lezi i psihologija, sjecam se da sam taj ispit spremao samo par dana pred ispit i dobio sam 10-ku. Profesor je bio odusevljen mojim izlaganjem, i kad sam mu posle rekao koliko mi je bilo potrebno vremena da spemim ispit, covjek nije mogao da vjeruje, kao generalno ljudima treba mnogo vise vremena da se spreme za taj ispit.

Da, psihologija, medicina, umetnost, moda, religija...to su stvari gde se ribe mogu pronaci, mada ne samo osobe koje su rodjene u znaku riba vec i svako ko ima na neki nacin istaknute ribe ili neptuna u horoskopu. :)

Ја рибе везујем и за "физичку" манифестацију рачунарског софтвера.

А такође их везујем и за тематику мог научног рада: виртуелна стварност, рачунарска интелигенција, и рачунарска графика (алгоритми). За све три ствари постоји мешање водолије при реализацији.

Ја рибе везујем и за "физичку" манифестацију рачунарског софтвера.

А такође их везујем и за тематику мог научног рада: виртуелна стварност, рачунарска интелигенција, и рачунарска графика (алгоритми). За све три ствари постоји мешање водолије при реализацији.

Moguce, ima smisla, ali svakako da tu ima i vodolije kao sto si rekao. Moram malo da skrenem s teme pa da pitam kroz koje polje gledas naucne radove i takve stvari? Ono sto mi je odmah palo na pamet je da opet vladar ascendenta ima ogromnu ulogu, pogledaj samo tvog vladara koliko se uklapa uz sve to. Britak um Misho imas, veoma inteligentan.

За мене је све то девето.

Уопштено, и Сунце има значајну улогу ако је на истакнутом месту. Мени изгледа да без тог додатка (ега који покреће) код мене не би било ничег јавно видљивог. :) А и астролошки је то Сунце у VII и даје тригон Mo.

Kakve veze ima SO sa naučnim radom? nisam razumela ...
Svako više obrazovanje jeste 9

Da, psihologija, medicina, umetnost, moda, religija...to su stvari gde se ribe mogu pronaci, mada ne samo osobe koje su rodjene u znaku riba vec i svako ko ima na neki nacin istaknute ribe ili neptuna u horoskopu. :)
Konfuzne su Ribe za medicinu :lol: lečenje je više domen Device i ME, za to treba veština i praksa, znanje i umeće a Ribe su sve samo ne to, one su najnepraktičniji znak.
Za medicinu ih vezuje (indirektno) to što su u vezi sa izolacijom, izopštenošću neke vrste (bolnice, bolesnici, zatvorene institucije ...) i eventualno lekovi, posebno anestetici itd., inače je samo lečenje strogo praktična priča koja veze sa Ribama nema ... one su više u vezi s onima koji su na neki način "s one strane realnosti", umetnici itd. a od lekara to jedino mogu biti psihijatri ili alternativci, ali ni to nikad nije čista simbolika Riba, mora imati veze sa Devicom, ME i često SA.

Deo u vezi sa 7 i javnošću je OK ali što se dela o motivaciji tiče (tačnije njenom kvalitetu) za tvoje SO nisam sigurna jer je u izgonu kvadrat SA. Takvo SO ne zrači već više gura "na mišiće", opterećeno je (ne znam kako ga ti doživljaš), pa ako tražiš entuzijazam i pravu motivaciju mislim da se ono nalazi na drugom mestu. SO ima sekstil sa jakim JU u 5 doduše, mislim da je on dobrim delom zaslužan, površno gledano (nisam išla u detalje i analizirala celu kartu).

Такође сам заборавио да реминисценцирам утицај водолије уопште на реализацију оног што радим. :) Да ли би неко - молим вас - могао да замисли реализацију интелигентне машине са чистим упливом риба? По мени неће да може, треба задужити и технику, што би према мојој представи био домен водолије.

И опет, што се покретачке снаге тиче, она јесте радозналост и напредује релативно пасивно и у "налетима", што личи на Ma Pi. Али обично се убрзо јави неко коме тај рад смета, и ту креће сукоб ега, из кога настаје доста константнији улог енергије. За сада имам прилично добар скор спајања ствари које су за неког као "коцка кроз округли отвор". :p Рекао бих да је тај однос заиста описан са So 90 Sa. Ако бисмо издвојили тај аспекат, види се да је So у домену Sa, што (за мене) значи да је Sa у стању да пренесе своје "расположење" So. Ако бива хостилан, So се "прима". Ако попусти, и So га следи (то ми се не свиђа). А то што "они" представљени са Sa по правилу извуку дебљи крај, описао бих подређеном позицијом Sa. Он је у ствари најнижа планета у цекој карти, и без обзира што преноси расположење So, у споровима који су представљени овим аспектом страда Sa.

Иначе, уживао сам док ми је Sa био активан. Пошто има тригон са Ma, могао сам свакакве вежбе да радим и нисам ни знао шта је то грч у мишићима. Откако ми се активирао Ju, брате, на сваким вежбама мало-мало па станем да се неки мишић откочи. Добро је што сам препливао Саву док је Sa био активан. :p

Tehnika je, opet, ME/SA, to je mehanizam, funkcionalnost ... nisam sigurna koliko ima veze sa Vodolijom koja je vazdušni znak i prema tome se vezuje pre svega za mentalno, socijalno, intelektualno ...

Btw ako ti kažeš da tvoje SO uživa, ja neću da se mešam :lol: Za moj pojam to je premalo vatre koju nosi, no dobro.

Tehnika je, opet, ME/SA, to je mehanizam, funkcionalnost
За занимање, како ми рекоше, комбинација Ma/Me даје техничке науке. :p А примети да наспрам астролошког знака (водол`је) стављаш две планете. Рекао бих да се ту не ради о компарабилним величинама. Што се мене тиче, водолија се везује за технологију.

Иначе, добро дошла назад. :p Не бих рекао да ћемо се превише слагати, с обзиром на нашу синастрију, ал` ко зна зашто је твој повратак добар.

Jeste, i MA je u igri, ali mislim da bez ME i SA nema ničega, oni su najbitniji. Ti uostalom imaš ME u Jarcu, mada nije naročito naglašen ali svejedno veza postoji.
Tvoje zanimanje je svakako opisano jednim delom Marsom u Ribama (tačnije verovatno zanimanjA, promenljiv je znak posebno što je kvadrat sa JU).

Bolje vas našla :mrgreen: a slagati se ne moramo ... to nije ni poenta foruma :lol:

О да, та ти је добра ако ниси од раније знала да заиста имам више послова, као што сам и до сада остварене титуле стекао на различитим универзитетима.

a slagati se ne moramo ... to nije ni poenta foruma :lol:
Вала, када ја помињем неслогу, то је упозорење на могуће природне катастрофе по форуму. :p

nuke.jpg

Napisao si malopre ali tumačenje svejedno važi, znam još ljudi sa identičnom postavkom 10. i malo je reći da su ... svestrani :lol: kad je posao/karijera pa i školovanje (MA u 9) u pitanju.

A propo ostalog, well ... gde su mladi tu je i razonoda :mrgreen: :zcepanje:

znam još ljudi sa identičnom postavkom 10.
Па сааад, идентичном? Ако нису моје годиште, само за Ma/Pi 90 Ju/Sg са орбисом 1° је било неких прилика давне 1900, па `36, па `71, па 2007. Да проверимо колико их има макар Sa Sc (а камоли Ma 120 Sa/Sc)... само моје годиште око мог рођуса у задњи` и будући` 100-ак година. :)

Познајеш моје близанце по рођусу?

Konfuzne su Ribe za medicinu :lol: lečenje je više domen Device i ME, za to treba veština i praksa, znanje i umeće a Ribe su sve samo ne to, one su najnepraktičniji znak.
Za medicinu ih vezuje (indirektno) to što su u vezi sa izolacijom, izopštenošću neke vrste (bolnice, bolesnici, zatvorene institucije ...) i eventualno lekovi, posebno anestetici itd.

Nisu dobri lekari al su odlični pacijenti :lol:
Šalu na stranu, sve ribe koje znam su dosta okupirane svojim zdravljem...večito neka histerija i briga oko toga..a vole i da pričaju o tome unedogled.
Ne znam im svima natale u planet pa ne mogu da budem sigurna koliko je to zaista do znaka ali ....

Back