Миша
Domaćin
- Poruka
- 3.363
Кех... Хари Калахан има једну добру о мишљењима. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako mi je poznato ovo sto prica electric fish, jer mi je najbolja drugarica riba i stalno prica o tome kako hoce da ima svoju slobodu, da radi sta ona hoce, i da radi nesto individualno.![]()
To je to. Ja skoro sve ribe koje poznajem, su sve sami individualci, i 90% njih su umjetnici. Za vrijeme studija na likovnoj akademiji, od nas 25 studenata sa klase, bilo nas je ja mislim 9 ili 10 koji smo bili ribe.
Znam neke slucajeve da su "zalutali" npr na ekonomiji i u drugim oblastima, i znam po njihovoj prici da se ne snalaze bas najbolje u tom svijetu.
Dakle ako budete ikad imali djecu koja su rodjena u znaku Riba, treba ih usmjeriti ka lijepim stavrima tj umjetnosti. Takodje nam bas dobro lezi i psihologija, sjecam se da sam taj ispit spremao samo par dana pred ispit i dobio sam 10-ku. Profesor je bio odusevljen mojim izlaganjem, i kad sam mu posle rekao koliko mi je bilo potrebno vremena da spemim ispit, covjek nije mogao da vjeruje, kao generalno ljudima treba mnogo vise vremena da se spreme za taj ispit.
Ја рибе везујем и за "физичку" манифестацију рачунарског софтвера.
А такође их везујем и за тематику мог научног рада: виртуелна стварност, рачунарска интелигенција, и рачунарска графика (алгоритми). За све три ствари постоји мешање водолије при реализацији.
Konfuzne su Ribe za medicinuDa, psihologija, medicina, umetnost, moda, religija...to su stvari gde se ribe mogu pronaci, mada ne samo osobe koje su rodjene u znaku riba vec i svako ko ima na neki nacin istaknute ribe ili neptuna u horoskopu.![]()
Који део? Верујем да сам улогу So у мојој карти нагласио са "его који покреће".Kakve veze ima SO sa naučnim radom? nisam razumela ...
За занимање, како ми рекоше, комбинација Ma/Me даје техничке науке.Tehnika je, opet, ME/SA, to je mehanizam, funkcionalnost
Вала, када ја помињем неслогу, то је упозорење на могуће природне катастрофе по форуму.a slagati se ne moramo ... to nije ni poenta foruma![]()
Па сааад, идентичном? Ако нису моје годиште, само за Ma/Pi 90 Ju/Sg са орбисом 1° је било неких прилика давне 1900, па `36, па `71, па 2007. Да проверимо колико их има макар Sa Sc (а камоли Ma 120 Sa/Sc)... само моје годиште око мог рођуса у задњи` и будући` 100-ак година.znam još ljudi sa identičnom postavkom 10.
Konfuzne su Ribe za medicinulečenje je više domen Device i ME, za to treba veština i praksa, znanje i umeće a Ribe su sve samo ne to, one su najnepraktičniji znak.
Za medicinu ih vezuje (indirektno) to što su u vezi sa izolacijom, izopštenošću neke vrste (bolnice, bolesnici, zatvorene institucije ...) i eventualno lekovi, posebno anestetici itd.