Tina
Ističe se
- Poruka
- 2.151
Nema li trovanje i podmetanje otrova neke veze sa znakom Ribe?
Oooo zaaaboga posluži se malo zdravim razumom i videćeš da podmetanje otrova nema veze sa horoskopom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema li trovanje i podmetanje otrova neke veze sa znakom Ribe?
Znak Ribe - podvale, ogovaranja, spletke. AIDS, Variola Vera, koksaki. Plasticna lutka i vibrator.
sto pitas, da bi pljuvala po znaku? ..... tako karakteristicno za ribe.
Ovo je savršeno tačnoRibe lako mogu da razumeju probleme drugih ljudi. Ribe ne kritikuju druge za učinjene greške, jer ove osobe naprosto umeju da prihvate ljude onakve kakvi su. To su dragocene osobe, odane prijateljima.
Plemenite i blage naravi Ribe pre svega vole mir. Ribe su uvek zainteresovane za pomoć ljudima koji su krenuli pogrešnim putem.
Ribe imaju ogromnu intuiciju i reklo bise da je dolično upotrebljavaju. Ribe su, takođe, ljudi koji imaju jaku perceptivnu moć i vrlo suptilnu psihu. To su veliki idealisti, i ceo im se život svodi na traženje i popravljanje sveta, u kome bi se moglo i bolje živeti i bolje voleti. Ribe, takođe, odlično znaju da dele svoja dobra sa drugim. Ribe su inače veoma talentovane za muziku i slikarstvo.
Pozdrav od ribe ,treba mi savet od mojih dragih ribica
Izvinjavam se na duzem postu.
Mene muva jedan blizanac,ima 41 godinu. I po opisu sa sajtova,mnogo prica,sarmantan,duhovit itd.Nasmeje me do suza.
Zeli da da se bolje upoznamo,jako mu se svidjam,i navalentan je.
Medjutim ja sam riba,pa htedoh zapravo pitati da li je glupo da mu kazem otvoreno da prekine da me muva jer nismo kompatibilni? I ako budemo zajedno to nece ici,jer smo po karakterima nebo i zemlja.
Nikad ja nisam ni verovala u horoskop dok dobro nisam malo "istrazila" o tim znakovima,za ribe i blizance takodje.
Ovaj je izgleda tipican blizanac.Sve o njima sto je receno ,on izgleda poseduje.
Sarmantan,duhovit, pricljiv,jako inteligentan,prica o svemu ,nije dosadno slusati ga. Kao neki decak,sto mi se jako svidja.ali u isto vreme muzevan,jako privlacan.
Kaze da je imao puno lepih zena u zivotu,njegov moto je "uzivaj u zivotu,iskoristi ga". Napomenuo mi je da ne voli histericne i ljubomorne zene,svadje itd.
Ja kao riba sam cutljiva za razliku od njega,povucenija,i znam biti ljubomorna, mirniji sam tip,lako me povrediti,pa sam nepoverljiva prema ljudima,iako volim ljude generalno. Kazu sa Blizancima moras uvek biti drugacija,nova,da znas pricati o svemu i svacemu.Ok,mogu ja to,lako se prilagodjavam,ali ne bih da izgravam non-stop dvorsku ludu samo da mu budem uvek zanimljiva. Kaze se da im zene brzo dosade ako nemaju te karakteristike,pa eto,ja bih mu to saopstila,ne znam sta mu se to svidelo na meni,kaze da sam mu se uvukla pod kozu. Ali takodje je receno da su slatkorecivi i da su takvi sa svima.
Sta da radim,jel nije glupo da mu na fin nacin saopstim da prekine da me muva zbog horoskopa? Znam da mnoge zene gledaju na to i nece sa nekim znakom jer se ne slazu.Barem ono sto sam videla na stranim forumima o astrologiji.Izgleda da sam i ja postala takva,haha
kazu da ribe i blizance mogu spojiti samo pusto ostrvo ili zatvor
Da li da mu kazem,ako nista drugo,da mu vidim reakciju,pa se malo zezamo na konto toga.Nemam problem da kazem otvoreno nekome sta mislim.