Rezultati popisa stanovništva u Crnoj Gori iz 2023. godine

Počnimo od njegove srbofobije i antislovenizma:
Kakve to veze ima? Srbi migranti iz Krajine/BiH/Kosovo su dosli da zive i rade u CG i sad oni prave znacajan % Srba u CG, dakle necrnogorci.
Icice oni, milom ili silom ;)
Crnogorci su branili svoj krš hiljadama godinama....škljavena okupatora biti nece racunaj na to ⚔️🦅🇲🇪

90% izjasnjenih Srba u CG su se izjasnili kao nacionalni Crnogorci za vrijeme Tita....to nijesu orah to je "cud je zenska smijesna rabota - stotinu ce promjenit vjera"

То је код тада помамних убица као што је био Јово "Капа" (Капичић - "Мало смо вас побили кол`ко смо требали") и сличних, значило минимум ћерање на "Голи оток", ако те одма` не ликвидирају.
Тако да није била смијешна работа!

То је код тада помамних убица као што је био Јово "Капа" (Капичић - "Мало смо вас побили кол`ко смо требали") и сличних, значило минимум Голи оток ако те одма` не ликвидирају.
Тако да није била смијешна работа!

Kapa se izjasnio ka Crnogorac od vazda ka i preci mu.

Al danasnji “Srbi” u Cg kao Stamatovic i Jokovic, su sami priznali da su se izjasnili na popisu kao Crnogorci prije 97’.

Kapa se izjasnio ka Crnogorac od vazda ka i preci mu.

Al danasnji “Srbi” u Cg kao Stamatovic i Jokovic, su sami priznali da su se izjasnili na popisu kao Crnogorci prije 97’.

Ено и у Андријевици или Пљевљима ђе није прије 45-е било никога осим Срба сада има Црногораца, доћи ће они памети са годинама. Полакоте!
Осим Медојевића ("Ја сам први у мојој широј породици национално Црногорац, сви су се прије мене изјашњавали као Срби") :)

Ено и у Андријевици или Пљевљима ђе није прије 45-е било никога осим Срба сада има Црногораца, доћи ће они памети са годинама. Полакоте!
Осим Медојевића ("Ја сам први у мојој широј породици национално Црногорац, сви су се прије мене изјашњавали као Срби") :)

Pa to nije istina, bilo je Crnogoraca u Andrijevici i prije 45-te, bilo je mnogo Zelenasa Vasojevica. Za Pljevlja da, to je rubni dio CG, uglavnom doseljenici iz Sumadije

Pa to nije istina, bilo je Crnogoraca u Andrijevici i prije 45-te, bilo je mnogo Zelenasa Vasojevica. Za Pljevlja da, to je rubni dio CG, uglavnom doseljenici iz Sumadije

Који је то познати зеленаш из Андријевице? Немој да убацујеш у исти кош припаднике војске Краљевине Црне Горе и зеленаше.
Који су устанак дигли против "Аце паликуће", унука краља Николе?

Jer Srbin i Turcin su nekad bili u cg vjerski termini. Ako Muslimani vise nijesu Turci, onda ni Crnogorci Srbi

Јес` како да не, владика Раде стално помињао Србе као вјеру! :D

Ено те зову на saхххх да им се врнеш, недостајеш им у објашњавању око оних мрских четника. :per:
Stari_Crnogorac - https://forum.klix.ba/viewtopic.php?t=65909&sid=79da7e927803da55e2a5d819aa10aa0c&start=20150

Који је то познати зеленаш из Андријевице? Немој да убацујеш у исти кош припаднике војске Краљевине Црне Горе и зеленаше.
Који су устанак дигли против "Аце паликуће", унука краља Николе?

Najpoznatiji je Radomir Vesovic, koji je cak pripadao nakon 1918. g. Crnogorskoj Federalistickoj Stranci Sekule Drljevica i pobjedio na izborima u Lijevoj Rijeci matici Vasojevica 1923. godine

Back