Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 29.581
https://jugpress.com/u-nisu-formirano-drustvo-srpsko-izraelskog-prijateljstva/
Kako kaže predsednik društva srpskog izraelskog prijateljstva, profesor dr Dragan Milić ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://jugpress.com/u-nisu-formirano-drustvo-srpsko-izraelskog-prijateljstva/
Kako kaže predsednik društva srpskog izraelskog prijateljstva, profesor dr Dragan Milić ...
Ako cemo posteno vidi se da je vucicu muka
Ponovice se kao u Beogradu.mora da se ponove.. ne može sns krdo da formira vlast u ovakvim uslovima.. a na ponovljenim ladno gube pošto će dosta lenjih i skeptikčnih koji nisu glasali da izađu i glasaju jer se videlo da je moguće da se dobiju ovi lopovi i izdajnici
e sad jbg to zna i Vučić pa će možda nekako ipak da prizna rezultate po kojima opozicija ima mandat više
videćemo šta će biti al da formiraju vlast sa 31 : 30 nema šanse
Ako cemo posteno vidi se da je vucicu muka
Posebno kod klintona
Ali je to morao zbog zapada, da ih abolira, da se pokaze kao mlada progresivna strana koja shvata da nam zapad zeli dobro
I kad nas bije
aman zeno, kakve kafane, o cemu ti, zar mislis da nuklearna sila nema pametnija posla sada, pola evrope se sprema da zarati sa njom
ti si se kao zvanicnik srbije stavio na sastanku sa drugim zvanicnikom, i na samitu u tirani - na stranu natoa, ukrajine, a naprotiv rusije koji si oznacio kao agresora, potrebno je posle kosova samo da se i uclanis u nato i ides sa makronovim rafalima na rusiju, da ubijas ruse... pa ionako vec dajes municiju zelenskom, o cemu ti pricas? kakvo farbanje? on farba srbe samo, pa shvati vec jednom, rusi imaju pametnija posla sada, a ne da se bave sa vucicem koji je sa onim, kucetom gledao da uvredi putiona, ehehej. pa znaju oni sve sa kim imaju posla, i gde je tacno srbija, nemoj da mislis da je neko budala, samo narod vucic pravi budalom, nase birace.
Шта сада ипак нема опозиција већину?
Pa ti si pravio paralelu Mila sa Vučićem. Vučić nije udarao na nacionalni identitet polovine svojih žitelja.Nisam onda siguran šta si želeo da kažeš? Imao je bivših pristalica, dobro?
Evo ovde sam Đilas govori jula 2023 da ga je Vučić izigrao, da je obećao izbore krajem 2022 ili na proleće 2023 (verovatno pre maja). Vučić nije uopšte planirao bilo kakve beogradske izbore 2023. Nakon dva masakra gledao je ako već mora da to bude vremenski što dalje i desilo se krajem godine.
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prevario Beograđane i da s njim više ne bi razgovarao.
Đilas je u intervjuu agenciji Beta kazao da je Vučić prevario Beograđane jer nije raspisao vanredne gradske izbore, kako je to obećao u aprilu prošle godine.
Na pitanje da li očekuje raspisivanje vanrednih izbora u Beogradu, Đilas je rekao da su svi obećani rokovi prošli.
"Vučić je prošle godine u aprilu, posle sastanka koji smo imali u Predsedništvu Srbije, obećao Beograđanima da će vanredne izbore raspisati krajem prošle godine ili na proleće ove godine. On te izbore nije raspisao jer je većina građana Beograda protiv ove vlasti i svestan je da bi ih izgubio", kazao je predsednik SSP-a.
Ali im je Vucic podelio koliko ministarskih mesta bese?SPS, PUPS, Radikali i Zavetnici su "male nebitne partije"?
![]()
jel u tim dzakovima drug djido ana lalic brajan brkovic ?
Шта сада ипак нема опозиција већину?
Oni saradjujuMeni ovde samo nije jasno jedno:
sam Đilas govori jula 2023 da ga je Vučić izigrao = Dragan Đilas izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prevario Beograđane
Kako je to sto je Djilas ispao majmun, po sopstvenom priznanju, postalo da smo svi mi, gradjani Beograda, odjednom prevareni?
Znaci da rezimiramo: PREVAREN JE I IZIGRAN SAMO I ISKLJUCIVO DRAGAN DJILAS, koji je inace na taj razgovor sa Vucicem otisao koliko se zna samostalno bez ikakvih konsultacija sa ostatkom opozicije, a cak i sa svojim kolegama iz stranke - molim da se ovo koriguje ako nije tacno.
Ako je isao sam SAM JE I KRIV ZA SVE, a na osnovu tog laznog obecanja on je kreirao i atmosferu vezano za izbore. Ako je isao uz amin svojih partijskih drugova, ili cak i sire opozicije, ONDA SU SVI ONI KRIVI za katastrofalne izborne rezultate i 2023. i sada.
U skladu sa tim, Djilas - a i svi ostali ako su i oni bili ukljuceni u ove odluke - moraju biti apsolutno ANATEMISANI od strane svih pravih opozicionih partija, ako ih uopste ima. A ako se to ne desi sto se mene tice svi rade zajedno, a o tome cu u narednom postu.
I posle neko kaze idi glasaj ...
Oni saradjuju
Djilas bi morao biti izuzetan idiot ako ga je vucic vecito varao tokom ovih 10 god
a mislim da nije idiot
Glasao sam decembra prosle godine, ove godine nije bilo glasanja u mojem mestu, ja ne mogu da idem da glasam u BG, Novi Sad, ...itd jer nisam odatle.Па да си гласао, и ти и многи још, било би далеко више нервозе у врху секте. Да не кажемо да би пали с власти на доста места.