Rezultati izbora u Nišu: "Aleksandar Vučić - Niš sutra" sa Ruskom strankom ima većinu u gradskom parlamentu

1717487931598.png
klinton-vucic.jpg

Aleksandar-Vucic-i-Toni-Bler.jpg
1645123326-BG-SREDER-VUCIC-PKG-ASG20220217-185828445.mxf_.00_03_29_02.Still001-1200x800.jpg

mora da se ponove.. ne može sns krdo da formira vlast u ovakvim uslovima.. a na ponovljenim ladno gube pošto će dosta lenjih i skeptikčnih koji nisu glasali da izađu i glasaju jer se videlo da je moguće da se dobiju ovi lopovi i izdajnici
e sad jbg to zna i Vučić pa će možda nekako ipak da prizna rezultate po kojima opozicija ima mandat više
videćemo šta će biti al da formiraju vlast sa 31 : 30 nema šanse
Ponovice se kao u Beogradu.
Onda ce biti 45:16, ali za Vucica.

Do tada ce se koalicije izmedju sebe isvadjati, pojavice se Ruska, Pruska i Donjecka stranka, malo ce da rade bugarski vozovi, malo fantomi i predesednik ce kao u izbornoj noci 02.06 reci:

"Ja sam im lepo rekao, nemojte da ponavljate, nemojte to da radite".

Ako cemo posteno vidi se da je vucicu muka
Posebno kod klintona
Ali je to morao zbog zapada, da ih abolira, da se pokaze kao mlada progresivna strana koja shvata da nam zapad zeli dobro
I kad nas bije
Spider Man Lol GIF

Da bre, muka mu bilo, toliko da se upiškio u gaćice tog trenutka.

Sećam se snimka, bio je kao srednjoškolka kad je dodirne neki pevač.

aman zeno, kakve kafane, o cemu ti, zar mislis da nuklearna sila nema pametnija posla sada, pola evrope se sprema da zarati sa njom

ti si se kao zvanicnik srbije stavio na sastanku sa drugim zvanicnikom, i na samitu u tirani - na stranu natoa, ukrajine, a naprotiv rusije koji si oznacio kao agresora, potrebno je posle kosova samo da se i uclanis u nato i ides sa makronovim rafalima na rusiju, da ubijas ruse... pa ionako vec dajes municiju zelenskom, o cemu ti pricas? kakvo farbanje? on farba srbe samo, pa shvati vec jednom, rusi imaju pametnija posla sada, a ne da se bave sa vucicem koji je sa onim, kucetom gledao da uvredi putiona, ehehej. pa znaju oni sve sa kim imaju posla, i gde je tacno srbija, nemoj da mislis da je neko budala, samo narod vucic pravi budalom, nase birace.

Da se ti lepo prijaviš za savetnika nekom ruskom visokom vladinom zvaničniku.

Ajde da ne bude odmah Putin ali oni bar Lavrov ( mada je on ispod tvojih analitičkih i obaveštajnih sposobnosti)

Šta ti znaš o tome pa ovde naglabaš ?

Шта сада ипак нема опозиција већину?

Jok

Zaigrali se, ubacili više listića od dogovorenog, računali ako ne prihvate eto pobune

Kad ono stigla dojava da za sada ne smeju ni da pozovu svoje na ulicu da izbace jed i bes.

Jbg tako to je to kad ti je grad na glavnom drumu a čike se dogovorile čiji je drum bez tvog patrona

Vučević: Očekivali smo bolji rezultat SNS u Nišu

Premijer Srbije i predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević kazao je danas da su članovi te partije očekivali bolji rezultat na lokalnim izborima u Nišu, ali da je njihova lista „svakako dobila najveći broj glasova“ i da neće žuriti s formiranjem vlasti u tom gradu.

Vučević je gostujući na televiziji Hepi kazao da su na listi okupljenoj oko SNS u Nišu bili novi ljudi zato što su tom gradu potrebne promene.

„Mi smo krenuli da dajemo šansu novim ljudima u Nišu. Potpuno novog čoveka kandidovali smo za gradonačelnika. On (prvi na listi Dragoslav Pavlović) je doneo novu energiju (…) Nema nikakvog antagonizma prema Nišu. Posebnu pažnju smo posvetili tom gradu, ali je na nama da bolje iskomuniciramo sa građanima“, kazao je predsednik SNS i dodao da se ta partija ne odriče nikoga ko je bi sa njima.

Poslednja izmena:

Glišić (SNS): Izbori u Nišu su bili pošteni, iz opozicije žele da na buku sebi namaknu jedan mandat

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je jutros da je lista oko te stranke osvojila u Nišu 30 odborničkih mandata od 61 i da nijedan glas nije „krivotvoren“.“Neki na buku i nasilje žele da nadomeste sebi jedan mandat.

Imaju problem da se suoče sa realnošću. Ovo su, kao i prethodni, bili čisti i pošteni izbori“, rekao je Glišić na TV Pink, navodeći da opozicija uvek osporava rezultate.

Glišić, koji je i ministar za javna ulaganja, je naveo da će, kada prođu rokovi za žalbe, SNS razgovarati o saradnji sa svima koji žele dobro za svoju sredinu, ali da „sa nasilnicima i lažovima nema prostora za saradnju“.

Poslednja izmena:

Opozicija u Nišu još nije dobila odobrenje GIK da pregleda izborni materijal, policija noćas iz zgrade odnosila crne džakove

Đorđe Stanković, nosilac liste „Biramo Niš“, kazao je da njihov pravni tim još uvek čeka da mu Gradska izborna komisija omogući kontrolu kompletnog izbornog materijala, po zahtevu koji su joj prosledili juče popodne.

Prema saznanjima Danasa, policija je sinoć pred ponoć iz sedišta GIK, u Oficirskom domu, iznosila crne džakove i odvezla ih svojim vozilom, ali se za sada ne zna šta je bilo u džakovima, kao ni zbog čega i gde su odvezeni.

Pravni tim „Biramo Niš“ je zahtevao uvid u vceo izborni materijal sa gradskih izbora 2. juna nakon što je GIK juče popodne donela odluku koja je omogućila da Srpska napredna stranka, zajedno sa Ruskom strankom formira gradsku vlast u Nišu, iako su prethodno iz te komisije, CESID i IPSOS stizale informacije da opozicija ima najveći broj mandata.

Ovakva odluka je doneta nakon što je GIK najpre, u toku prošle noći, na osnovu pristiglih zapisnika, utvrdila da je opozicija dobila 31 odbornički mandat a SNS 29, da bi potom pred jutro, bez prisustva predsednika biračkih odbora, kako „nalaže zakon“,utvrdila da i SNS i opozicija imaju po 30 odbornika.

Poslednja izmena:
Evo ovde sam Đilas govori jula 2023 da ga je Vučić izigrao, da je obećao izbore krajem 2022 ili na proleće 2023 (verovatno pre maja). Vučić nije uopšte planirao bilo kakve beogradske izbore 2023. Nakon dva masakra gledao je ako već mora da to bude vremenski što dalje i desilo se krajem godine.

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prevario Beograđane i da s njim više ne bi razgovarao.​

Đilas je u intervjuu agenciji Beta kazao da je Vučić prevario Beograđane jer nije raspisao vanredne gradske izbore, kako je to obećao u aprilu prošle godine.

Na pitanje da li očekuje raspisivanje vanrednih izbora u Beogradu, Đilas je rekao da su svi obećani rokovi prošli.

"Vučić je prošle godine u aprilu, posle sastanka koji smo imali u Predsedništvu Srbije, obećao Beograđanima da će vanredne izbore raspisati krajem prošle godine ili na proleće ove godine. On te izbore nije raspisao jer je većina građana Beograda protiv ove vlasti i svestan je da bi ih izgubio", kazao je predsednik SSP-a.

Meni ovde samo nije jasno jedno:

sam Đilas govori jula 2023 da ga je Vučić izigrao = Dragan Đilas izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prevario Beograđane

Kako je to sto je Djilas ispao majmun, po sopstvenom priznanju, postalo da smo svi mi, gradjani Beograda, odjednom prevareni?

Znaci da rezimiramo: PREVAREN JE I IZIGRAN SAMO I ISKLJUCIVO DRAGAN DJILAS, koji je inace na taj razgovor sa Vucicem otisao koliko se zna samostalno bez ikakvih konsultacija sa ostatkom opozicije, a cak i sa svojim kolegama iz stranke - molim da se ovo koriguje ako nije tacno.

Ako je isao sam SAM JE I KRIV ZA SVE, a na osnovu tog laznog obecanja on je kreirao i atmosferu vezano za izbore. Ako je isao uz amin svojih partijskih drugova, ili cak i sire opozicije, ONDA SU SVI ONI KRIVI za katastrofalne izborne rezultate i 2023. i sada.

U skladu sa tim, Djilas - a i svi ostali ako su i oni bili ukljuceni u ove odluke - moraju biti apsolutno ANATEMISANI od strane svih pravih opozicionih partija, ako ih uopste ima. A ako se to ne desi sto se mene tice svi rade zajedno, a o tome cu u narednom postu.

Meni ovde samo nije jasno jedno:

sam Đilas govori jula 2023 da ga je Vučić izigrao = Dragan Đilas izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prevario Beograđane

Kako je to sto je Djilas ispao majmun, po sopstvenom priznanju, postalo da smo svi mi, gradjani Beograda, odjednom prevareni?

Znaci da rezimiramo: PREVAREN JE I IZIGRAN SAMO I ISKLJUCIVO DRAGAN DJILAS, koji je inace na taj razgovor sa Vucicem otisao koliko se zna samostalno bez ikakvih konsultacija sa ostatkom opozicije, a cak i sa svojim kolegama iz stranke - molim da se ovo koriguje ako nije tacno.

Ako je isao sam SAM JE I KRIV ZA SVE, a na osnovu tog laznog obecanja on je kreirao i atmosferu vezano za izbore. Ako je isao uz amin svojih partijskih drugova, ili cak i sire opozicije, ONDA SU SVI ONI KRIVI za katastrofalne izborne rezultate i 2023. i sada.

U skladu sa tim, Djilas - a i svi ostali ako su i oni bili ukljuceni u ove odluke - moraju biti apsolutno ANATEMISANI od strane svih pravih opozicionih partija, ako ih uopste ima. A ako se to ne desi sto se mene tice svi rade zajedno, a o tome cu u narednom postu.
Oni saradjuju
Djilas bi morao biti izuzetan idiot ako ga je vucic vecito varao tokom ovih 10 god
a mislim da nije idiot

Drugari, nema od Srba i Srbije nista. Mi smo vec nepostojeci narod, nemoj se nervirate, zasluzili smo da propadnemo i tako ce i biti.

Nemojte cak da krivite ni ove bandite iz vlasti, evo vec par dana razmisljam, krivi smo mi, narod, sto im to dozvoljavamo. Hebu nas u zdrav mozak i mi nista - onda nam tako i treba.

I zavrsicu da ne duzim - NIJE SAMO DO NEUKIH I BEDNIH, ima nesto i do nas intelektualaca. Ucestvovao sam na mnogim protestima, MI NE MOZEMO DA SE SKUPIMO VISE OD 1000 NI NA DAN BOMBARDOVANJA NATO-a! To nema veze sa Vucicem ni sa Djilasom, to je bila agresija na nasu drzavu koja je rezultirala oduzimanjem 15% teritorije. Svi koji sada podrzavate Ukrajinu da se ubijete, ali bukvalno, kad ste spremni da KiM date kao da nikakve veze sa Srbijom nema.

Sve ce ovo, naravno, imati posledice, OZBILJNE posledice, ali posto narod hoce tako, ili nedovoljno nece tako, sami birajte, tako ce i biti.

Gledajte sebe i svoju porodicu, narod Srbije je odlucio da proda sopstvenu zemlju i nestace kao sto takve gnjide i zasluzuju. Da vam kazem da negde odete - iskreno ne znam gde da vam savetujem, vidite i sami kakva je situacija u svetu.

Na kraju krajeva, i Bog se tu nesto pita, ocigledno je ovo njegova volja tako da... LAKU NOC, SRBIJO, MOJE SAUCESCE.

Oni saradjuju
Djilas bi morao biti izuzetan idiot ako ga je vucic vecito varao tokom ovih 10 god
a mislim da nije idiot

O tome i govorim, ali TO MORA KONACNO JAVNO DA KAZE SAMA OPOZICIJA i da se konacno eliminise Djilas iz opozicije, pa neka ide kod Vucica kao Milica Qurvalica.

ALI TO MORA DA KAZE SADA OPOZICIJA, ako je ima. Za pocetak prvo iz njegove stranke, jer je njih napravio majmunima za pocetak, ali i sve nas ostale jer su svi isli za njim.

A zato sto su isli za njim treba da trpe posledice i ostali.

A i ti ostali, konkreno ovi sto su preostali iz Protiv nasilja - Aleksic, Dobrica i ti klovnovi - treba da budu eliminisani iz politike jer su doziveli debakl na ponovljenim izborima, skoro duplo manje glasova. Tu ako sad ne izdejstvujemo masu ostavki nista nismo uradili.

Ali, u skladu sa mojim prethodnim postom, to sve nema veze jer Srbija je otisla u 3 lepe.

Njima je bilo bitno samo da ne izgube Beograd zbog Expa, a i Novi Sad jer se pravi sad koliko sam shvatio Novi Sad na vodi, i tu ce da operu i pokradu milijarde i miljarde evra, zaduzice Srbiju basnoslovno, i to je sve sto je bilo bitno. Opozicija im je to maestralno omogucila - deo bojkotovao, deo izasao, taman da ne mogu da urade nista, ovaj pokrao i svi zadovoljni - dace Vucici opoziciji koje milionce, bice od Expa iha-ha, svi ce lepo da pokupuju stanove u novim zgradama, da idu na more u Zanzibare i na Maldive, i Srbija ce biti srecna.

Izdace i Republiku Srpsku, ovi majmuni odatle koji su glasali ovde za sopstvenu propast nista nisu naucili na primeru KiM, tako da mi ni njih vise nije zao - udrite ustase, nista metak - samo noz za stoku.

Nadam se samo da ce ovaj sledeci virus koji prave za 2025. da bude jako, jako smrtonosan, da se zavrsava ovaj cirkus.

Па да си гласао, и ти и многи још, било би далеко више нервозе у врху секте. Да не кажемо да би пали с власти на доста места.
Glasao sam decembra prosle godine, ove godine nije bilo glasanja u mojem mestu, ja ne mogu da idem da glasam u BG, Novi Sad, ...itd jer nisam odatle.

Back