Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 46.859
Glasao sam decembra prosle godine, ove godine nije bilo glasanja u mojem mestu, ja ne mogu da idem da glasam u BG, Novi Sad, ...itd jer nisam odatle.
Аха, извињавам се.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Glasao sam decembra prosle godine, ove godine nije bilo glasanja u mojem mestu, ja ne mogu da idem da glasam u BG, Novi Sad, ...itd jer nisam odatle.
ti i ova Nataša Rostova ste sns botovi, nemoj da nas lazete vise, za vas je rusija agresor, kako i kaze aljek musliu, citiram ga:То ради Вучко са западњацима- замајава их да је са њима, а заправо је против њих, са Русима.
sta tu ima vise da se prica, srbija ide u nato i zajedno sa evropom ratuje protiv rusije, jer to zapad trazi od ace srbina i vi sns botovi ne smete da zucnete sefu vele-izdajniku koji je kosovo vec predao... cim zaratite protiv rusa, ulazite u eu, a u natou cete vec biti, ja sam zdimio, mislim da ce ruje da budu surove, nemoj unapred da placate rafale samo, ima da ostanu od njih froncle“Predsednik Zeman i ja osuđujemo upad Rusije u Ukrajinu, poštujemo teritorijalni integritet Ukrajine, slaćemo i dalje humanitarnu pomoć Ukrajini.
Zeman je rekao da ceni to što je Srbija osudila rusku agresiju u Ukrajini, jer se ne može dozvoliti da bilo koja zemlja bez razloga napadne svog suseda.
zamajava srbe dok krade i izdaje, a i ti nas zamajavas, sigurno te lepo placa sns kartelТо ради Вучко са западњацима- замајава их да је са њима, а заправо је против њих, са Русима.
Pa ti si pravio paralelu Mila sa Vučićem. Vučić nije udarao na nacionalni identitet polovine svojih žitelja.
Не, Срби знају његову Доктрину, зато листом гласају за њега!zamajava srbe dok krade i izdaje, a i ti nas zamajavas, sigurno te lepo placa sns kartel
Treba da vas je sramota, barem kradite i sakupljajte "kapilarne glasove" u tišini, da manje nervirate narod.Не, Срби знају његову Доктрину, зато листом гласају за њега!
И опет нема конкретног одговора. Како ли сам знао да ће тако бити??Крени да листаш архиве вести уназад 12 година.
То ради Вучко са западњацима- замајава их да је са њима, а заправо је против њих, са Русима.
Опорба отвара џаци у Градску изборну комисију. Саће ве наватамо у крађу.
https://n1info.rs/vesti/direktor-ni...dlozio-da-se-ranjeni-ukrajinci-lece-u-srbiji/колико је ово проверено.?!?
одавно медијима ништа не верујем, као што не верујем ни другосрбијанерима !
Али, све је могуће
kako ga nije sramota samo, po ceo dan samo laze, ccc... jel vidis u sektaskom ustrojstvu kako se poistovecuju sa guruom, sefom av-om, jednako lazui kao i on patoloski lazov
https://n1info.rs/vesti/direktor-ni...dlozio-da-se-ranjeni-ukrajinci-lece-u-srbiji/
То је тај ,,нишки слободарац"...шта је ово
Не разумеш се у ГеоСтратегију, шта да ти радим...
јебо их он да простишТо је тај ,,нишки слободарац"...
ali superhik i ruski maligni ce mu doakati, narod mos' se slika, badava je glasao, sve je to nasa udba osmislila, jel takodulesrbenda:?ниш је дао гласове гласноговорнику ***********а!