lapsi
Poznat
- Poruka
- 7.859
Odkud znam, imala mjesec dana?! Samo se sjećam vodice.krstio te pravoslavni svestenik?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odkud znam, imala mjesec dana?! Samo se sjećam vodice.krstio te pravoslavni svestenik?
ima neke zdravstvene probleme, nece stici na putinovu proslavu 9. maja, ipak je poslusao savetIma li Ace? Zna li se šta?![]()
Jednom si mi obecao slike s njim, jos se ceka to...Slučajno se desilo ali mi je drago da smo bili zajedno
Normalan čovek
Razumjeće ga Putin.ima neke zdravstvene probleme, nece stici na putinovu proslavu 9. maja, ipak je poslusao savet
pa, kada lekari kazu da mora da miruje, nikakva slavlja ni feste ne dolaze u obzir, a inace je bas hteo da ide u moskvuRazumjeće ga Putin.![]()
Da li je lapsi sad zaista na forumu ?Ti stvarno misliš da je on u SAD-u? Jeste, kao i ti na pučini.![]()
Brinem se! Pomišljam i na najgore.Ima li Ace? Zna li se šta?![]()
Ni ja mira nemam!Brinem se! Pomišljam i na najgore.![]()
e bas tako ce i aljek nejaki da proslavlja dan pobede 9 maja, ONLINEDa li je lapsi sad zaista na forumu ?![]()
pazario je neki virus u usa, strogo mirovanje, k noziNisam u toku, je li neka šprdnja ili je stvarno objavljeno da je bolestan, pa neće na paradu?
Upravo je to opasnost, a mnogi kao da ne shvataju, Vucic je jos zimus vec spominjao dovodjenje stranih univerziteta, i nemam nista protiv ako je pod jednakim uslovima kao sto posluju nasi, ali bojim se da ce ovo samo posluziti da se skorz ukinu drzavni univerziteti, koji i nisu svi super, ali ima mnogo kvalitetnih profesora, na stranu sto makar jedan drzavni univerzitet za najbolje djake i studente i treba da postoji.Bolji dani su odmah iza ćoška, čim se okončaju nemiri obojenih revolucionara. Taman cela ova situacija može poslužiti Vučiću da rasturi državne univerzitete i pošalje ih na tržište, a studenti da nađu prave poslove i doprinesu ekonomskom razvoju.
Ništa se ne zna. Propao čovjek u zemlju. Ni redovnog, ni vanrednog ga ne vidješmo. Dobro, jedan video pustio iz hotelske sobe za 1. maj i od tada tajac. Ne znamo čak ni je li ta soba iz koje se javio u Americi ili...?Nisam u toku, je li neka šprdnja ili je stvarno objavljeno da je bolestan, pa neće na paradu?
Pozivam Putina da se osveti, a zauzvrat ću naćerati Simcroa, Da Sisitija, PA8 i ekipu da postanu rusofili.![]()
Stalno neka sekiracijaNi ja mira nemam!![]()
Šta kaže Mile? Je li skup onaj lobista Rudi?Da li je lapsi sad zaista na forumu ?![]()
Onda svaka čast na otvaranju teme i uočavanju da se nešto čudno dešava.Ništa se ne zna. Propao čovjek u zemlju. Ni redovnog, ni vanrednog ga ne vidješmo. Dobro, jedan video pustio iz hotelske sobe za 1. maj i od tada tajac. Ne znamo čak ni je li ta soba iz koje se javio u Americi ili...?
Nije on bilo ko! On nam je sve i svja, što bi rekao Bora Čorba!Stalno neka sekiracija
nahranili smo aligatore sa njim, i sta cemo sad?Ništa se ne zna. Propao čovjek u zemlju. Ni redovnog, ni vanrednog ga ne vidješmo. Dobro, jedan video pustio iz hotelske sobe za 1. maj i od tada tajac. Ne znamo čak ni je li ta soba iz koje se javio u Americi ili...?
Pa lečite ih, dajte im neku kiselu vodu, nešto za lakše varenje... bem li ga.nahranili smo aligatore sa njim, i sta cemo sad?
Skinuti kožu, da se bar malo obeštetimo!nahranili smo aligatore sa njim, i sta cemo sad?
ma jok, aljek je na lecenju, ne moze da ide u moskvu za dan pobede, sve cete saznati uskoroPa lečite ih, dajte im neku kiselu vodu, nešto za lakše varenje... bem li ga.
Putin je tolerantan i nije osvetoljubiv, prihvatiće izvinjenje!ma jok, aljek je na lecenju, ne moze da ide u moskvu za dan pobede, sve cete saznati uskoro
pa jel niste videli da mu nije dobro u poslednje vreme? eto sada znate, mi ameri cemo da ga opravdamo kod putina, koga je opet zahebao da ce da ide za dan pobede, u moskvu
@aleksije radicevic daj vidi šta je sa Simom, propade čovjek načisto. Danas glavni na temi preljuba! Udarila mu politika u glavu!Da li je lapsi sad zaista na forumu ?![]()
neka nauci i slovo lj, kao ljubav, evo ovako se pise ЉPutin je tolerantan i nije osvetoljubiv, prihvatiće izvinjenje!![]()