Republika Srpska zabranila ulazak slovenačkoj predsednici i šefici diplomatije

To će bit na miran način ko Češka i Slovačka.Plači. :mrgreen:

Da i to uskoro.
Džaba im nada da će umočiti pohlepne im šape u srpsku blagajnu kao što su već nekoliko puta pokušali.

Gazde im imaju pametnija posla u svojim mahalama.

Reciprocitet je vrlo koristan ako ni zbog čega, a ono potkresivanje krila drugima kojima svakojake gluposti već padaju na pamet.

Не можео баш свакој шуши да дозволимо да истреса гаће на нас. И стално треба подсећати на историјску чињницу... да није било Срба, Словенија никад не би била држава.
To je zgodno za iritiranje domoljuba, ali u suštini osnov za dobijanje samostalnosti Slovenije, pa i Hrvatske, treba se tražiti u odluci Vudro Vilsona da je Austro - Ugarska pokojna, te da svi narodi u njoj imaju pravo na samoopredeljenje.
Mi smo na taj način prisajedinili Vojvodinu sa sve Baranjom, Crnu Goru i duboko kopali da završimo posao u BiH i Dalmaciji, ali nije išlo.
Slovenci, pa i Hrvati, praktično su mogli proglasiti svoju nezavisnu državu, mimo Srba, Srbije i srpske vojske, što su zapravo i učinili, formiranjem SHS.
Muka je što u tu jednačinu ulaze rumeni Italijani, sa istina nevažećim Londonskim ugovorom i potražuju velike delove Slovenije i Hrvatske, a imaju veliku vojnu silu.
E, tu srpska vojska stupa na scenu i tu smo mi bili potrebni Slovencima i Hrvatima. Da ih zaštitimo od Italijana, kako njihovu novoproglašenu državu niko nije priznao sem Kraljevine Srbije, plašeći se reakcije Italijana.

Za Dnevnik se naravno može i dalje mantrati o krivici Aleksandra za nastanak Jugoslavije. Inače je od mogao odrezati kako hoće i koliko hoće da mu Srbija bude. Tadašnji Slovenci, Hrvati, Bosnjaci i Italijani su bili veverice, koje si mogao preveslati kako hoćeš.

Poslednja izmena:
Pravi budalu i od sebe i od nas iz RS-a.
On nema pravo nikome da zabrani ulazak u BiH. Kao prvo nema nikakvog pravnog osnova.
On je sada građanin RS-a kao i ja. Mogu li ja da zabranim nekome ulazak u BiH? Ne mogu. Ne može ni on.
Nije zabranio ulazak u BiH nego u Republiku Srpsku i nije on nego Vlada Republike Srpske.

Ti naš ništa ne znaš ni da pročitaš a onda i preneseš.

Je, to ste pričali već tri puta, pa smo vidjeli kako je završilo :mrgreen:
Ne, ti lažeš, niko to nije pričao.
Evo Mađarska će recimo staviti veto na akcije NATO-a i neće padati bombe na srpske glave što ti kao srbomrzac a time i čovjekomrzac priželjkuješ.

Sada idi isplači se negdje pa se vrati na temu.

On nije obični građanin već predsjednik republike i nije zabranio on već Vlada Republike Srpske.

Vlada nije ime nekog čovjeka već određena skupina ljudi, imaš na vikipediji pa pročitaj.
Jedini problem u ovoj konstataciji je što nisi svjestan činjenice da je trenutno Vlada Republike Srpske jedan čovjek.

Mađarska će napraviti onako kako joj kaže Brisel i Washington..
Evo ti sad pričaš, pa kad ti počnu padat bombe na glavu, tvoj će predak jednog dana pisati po forumu isto što i ti, ma neee nitko to nije pričao :hahaha:
Veze ti nemaš, lupetaš gluposti.

Mi smo na 70 kilometara od vas, prošlo je vrijeme kada smo bili nijemi posmatrači​

Zamjenik ministra vanjskih poslova i trgovine Mađarske Levant Mađar obratio se na konferenciji za medije nakon sastanka s predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

– Danas smo ovdje u Banja Luci da pokažemo i dokažemo podršku predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku protiv koga se vodi politička hajka, kao i i da pokažemo solidarnost prema svim građanima RS, ali i cijele BiH, jer BiH Zapad i do dan danas tretira kao svoju pokrajinu gdje može da radi što hoće – rekao je Mađar.

Mađar je poručio da je “potrebno pročitati povijesne knjige i podsjetiti se kako je BiH prošla kada su vanjske politike pokušale ispuniti svoje interese”.

Zapad uvijek odlučuje o Istočnoj Europi bez saznanja i poznavanja povijesti. Ono što Zapad radi sa Srbima u BiH nije u redu jer ne može da se odnosi prema ovoj zemlji kao neprijatelju i da tretira RS i Dodika kao neprijatelja. Srpski narod je ponosan narod i ne treba to trpjeti. Naši odnosi su takvi da vas mi zaista podržavamo, kao što vas podržava i Srbija – istakao je Mađar.

Mađar je napomenuo da je “politika službene Budimpešte politika razumijevanja jer način na koji se zapad odnosi prema BiH ne može se prihvatiti”.

– Budimpešta želi sudjelovati u procesu dijaloga i traženja rješenja i to kao blizak susjed, za razliku od onih koji žele da se miješaju, a udaljeni su tisućama kilometara od Balkana. Mi smo uz vas. Što god da se dogodi, mi smo uz vas i narod Republike Srpske. Mađarska je tu u susjedstvu, na samo 70 kilometara. Prošlo je vrijeme kada je Mađarska bila samo posmatrač događaja. Mi smo se odlučili za politiku razumijevanja i protiv namjera Zapada – naveo je Mađar.

Mađar je istakao da je “BiH zemlja koja je mnogo propatila u prošlosti”.

– Svjedoci smo da Zapad podržava svirepi sukob u Ukrajini, kao i da na Zapadnom Balkanu podržavaju i podstiču određene pravce koji bi mogli opet dovesti do nekih ratnih zbivanja. Ovo je suverena zemlja, a ne pokrajina – rekao je Mađar.

Mađar je još jednom prenio podršku Mađarske predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku.

– U ovakvim vremenima kada su političari za Zapada pokrenuli hajku protiv vas smatramo da je važno da potvrdimo našu podršku. Bez obzira na sve, mi ćemo to raditi i u budućnosti – rekao je Mađar./HMS/

Veze ti nemaš, lupetaš gluposti.

Mi smo na 70 kilometara od vas, prošlo je vrijeme kada smo bili nijemi posmatrači​

Zamjenik ministra vanjskih poslova i trgovine Mađarske Levant Mađar obratio se na konferenciji za medije nakon sastanka s predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

– Danas smo ovdje u Banja Luci da pokažemo i dokažemo podršku predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku protiv koga se vodi politička hajka, kao i i da pokažemo solidarnost prema svim građanima RS, ali i cijele BiH, jer BiH Zapad i do dan danas tretira kao svoju pokrajinu gdje može da radi što hoće – rekao je Mađar.

Mađar je poručio da je “potrebno pročitati povijesne knjige i podsjetiti se kako je BiH prošla kada su vanjske politike pokušale ispuniti svoje interese”.

Zapad uvijek odlučuje o Istočnoj Europi bez saznanja i poznavanja povijesti. Ono što Zapad radi sa Srbima u BiH nije u redu jer ne može da se odnosi prema ovoj zemlji kao neprijatelju i da tretira RS i Dodika kao neprijatelja. Srpski narod je ponosan narod i ne treba to trpjeti. Naši odnosi su takvi da vas mi zaista podržavamo, kao što vas podržava i Srbija – istakao je Mađar.

Mađar je napomenuo da je “politika službene Budimpešte politika razumijevanja jer način na koji se zapad odnosi prema BiH ne može se prihvatiti”.

– Budimpešta želi sudjelovati u procesu dijaloga i traženja rješenja i to kao blizak susjed, za razliku od onih koji žele da se miješaju, a udaljeni su tisućama kilometara od Balkana. Mi smo uz vas. Što god da se dogodi, mi smo uz vas i narod Republike Srpske. Mađarska je tu u susjedstvu, na samo 70 kilometara. Prošlo je vrijeme kada je Mađarska bila samo posmatrač događaja. Mi smo se odlučili za politiku razumijevanja i protiv namjera Zapada – naveo je Mađar.

Mađar je istakao da je “BiH zemlja koja je mnogo propatila u prošlosti”.

– Svjedoci smo da Zapad podržava svirepi sukob u Ukrajini, kao i da na Zapadnom Balkanu podržavaju i podstiču određene pravce koji bi mogli opet dovesti do nekih ratnih zbivanja. Ovo je suverena zemlja, a ne pokrajina – rekao je Mađar.

Mađar je još jednom prenio podršku Mađarske predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku.

– U ovakvim vremenima kada su političari za Zapada pokrenuli hajku protiv vas smatramo da je važno da potvrdimo našu podršku. Bez obzira na sve, mi ćemo to raditi i u budućnosti – rekao je Mađar./HMS/
Mađarska vam maže oči :hahaha:
Pa čovječe Mađari i mi bff, vidiš da im je i vojska došla sa službenom zastavom slaviti godišnjicu Oluje u Zagrebu :mrgreen:
Mađarska je goli k koji će napraviti onako kako im se naredi. Isto kao i svi ostali.. a ti nastavi sanjati o tome da će Orban staviti vas Srbe u RS ispred Mađara i ispred love od EU.

Back