Republika Srpska zabranila ulazak slovenačkoj predsednici i šefici diplomatije

Pravi budalu i od sebe i od nas iz RS-a.
On nema pravo nikome da zabrani ulazak u BiH. Kao prvo nema nikakvog pravnog osnova.
On je sada građanin RS-a kao i ja. Mogu li ja da zabranim nekome ulazak u BiH? Ne mogu. Ne može ni on.
što se Slovenije tiče priča je sledeća:

"vidl'a žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu"

Sandrina, nemoj da mi kazes da simpatises Mileta?

Pa on je bukvalno sve suprotno od onoga sto ti cenis.

Covek je reper za seljacinu, ali reper.

Simpatišem jer stvarno mislim da je jedino on mogao da izađe na kraj sa onom bulumentom tamo .

Sa seljačinama možeš da izađeš na kraj jedino na njihov način, seljački jer te drugačije ne razumeju.

Ukoliko im zaista uspe da njega sklone, nisam uopšte optimista, ne vidim ko bi u Srpskoj mogao da ga zameni.

Zar zaista ne vidiš zašto se digla i kuka i motika iz muslimanskog kantona na njega?

Simpatišem jer stvarno mislim da je jedino on mogao da izađe na kraj sa onom bulumentom tamo .

Sa seljačinama možeš da izađeš na kraj jedino na njihov način, seljački jer te drugačije ne razumeju.

Ukoliko im zaista uspe da njega sklone, nisam uopšte optimista, ne vidim ko bi u Srpskoj mogao da ga zameni.

Zar zaista ne vidiš zašto se digla i kuka i motika iz muslimanskog kantona na njega?
Ja ne bih mogao da simpatisem Mileta i da mi das milijardu evra.

Ali iskreno.

KOMŠIĆ DAO DO ZNANJA: Čin Vlade RS potpuno ništavan i u funkciji obmanjivanja naroda

Jasna poruka iz kabineta Predsjedavajućeg Predsjedništva BiH.

1757685021654.png

"Neovisno o tome da li je Vlada eniteta RS legalna ili je takozvana, enitetski nivo vlasti uopće nema, nikada nije imao, niti će ikada imati u nadležnosti da bilo kojeg međunarodnog zvaničnika pa ni predsjednicu Republike Slovenije i ostale zvaničnike te države proglašava kao nepoželjne u Bosni i Hercegovini", rečeno je iz kabineta Predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Željka Komšića.

"Prema tome, taj čin potpuno je ništavan i u funkciji obmanjivanja naroda", dodaje se.

Vlada RS čija je legalnost upitna, proglasila je nepoželjnim Natašu Pirc Musar, predsjednicu Republike Slovenije i Tanju Fajon, potpredsjednicu Vlade i ministarku spoljnih i evropskih poslova u Vladi Republike Slovenije.

KOMŠIĆ DAO DO ZNANJA: Čin Vlade RS potpuno ništavan i u funkciji obmanjivanja naroda

Jasna poruka iz kabineta Predsjedavajućeg Predsjedništva BiH.

Pogledajte prilog 1783452

"Neovisno o tome da li je Vlada eniteta RS legalna ili je takozvana, enitetski nivo vlasti uopće nema, nikada nije imao, niti će ikada imati u nadležnosti da bilo kojeg međunarodnog zvaničnika pa ni predsjednicu Republike Slovenije i ostale zvaničnike te države proglašava kao nepoželjne u Bosni i Hercegovini", rečeno je iz kabineta Predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Željka Komšića.

"Prema tome, taj čin potpuno je ništavan i u funkciji obmanjivanja naroda", dodaje se.

Vlada RS čija je legalnost upitna, proglasila je nepoželjnim Natašu Pirc Musar, predsjednicu Republike Slovenije i Tanju Fajon, potpredsjednicu Vlade i ministarku spoljnih i evropskih poslova u Vladi Republike Slovenije.
Dao čovek do znanja... :lol:

Pa ajde neki kritičku o muslimanima i montenegrinima, da vidimo da dosledno ne simpatišeš ništa, a ne samo Srbe iz BiH i CG. :lol:
Pa njih ovde toliko nema, i njihovi narativi u Srbiji su skoro pa nepostojeci, otprilike 0,05% na trzistu narativa u Srbiji.

Sa druge strane, srpski Bosanci dominiraju narativima u Srbiji, barem 80% narativa je kao da stavis dragona sa Krste da ti prica svoje gluposti.

Pa njih ovde toliko nema, i njihovi narativi u Srbiji su skoro pa nepostojeci, otprilike 0,05% na trzistu narativa.

Sa druge strane, srpski Bosanci dominiraju narativima u Srbiji, barem 80% narativa je kao da stavis dragona sa Krste da ti prica svoje gluposti.
Pa postoji politika Sarajeva, možeš na to da se osvrneš, a ne na pisanje muslimana po forumu.
U stvari jasno je.
Imamo odluke suda BiH imamo odluke insitucija Srpske. Da Sisti i ti ste se opredelili za odluke suda BiH.

Treba podrzati svaki sud koji ogranicava vlast diktatorima i autokratama.
Jes. Prethodno treba samovoljno proglasiti nekog diktatorom i autokratom, da bi imao oprvadanje da podržavaš sve protiv njega.
Znači, podržavaš institucije BiH, ne podržavaš institucije Srpske. To je suština borbe protiv Dodika. Milioni koje je navodno pokrao su samo izgovor...

Jes. Prethodno treba samovoljno proglasiti nekog diktatorom i autokratom, da bi imao oprvadanje da podržavaš sve protiv njega.
Znači, podržavaš institucije BiH, ne podržavaš institucije Srpske. To je suština borbe protiv Dodika. Milioni koje je navodno pokrao su samo izgovor...
Jeste, Mile je zrtva!!!

Glavni udbas preko Drine, koji je poupio i pokrao milione i milione, i koji autokratski vlada sa vise od milion ljudi, on je zrtva!!!

Back