Republika Srpska zabranila ulazak slovenačkoj predsednici i šefici diplomatije

Tebe da ali Hrvate ne, oni će uzeti svoj dio BiH.
Jedini Hrvati koje je briga za HB su oni koji tamo žive, ali koje je toliko briga o tom kršu da ih je eto 90% iselilo u Hrvatsku.
Mani se HB i mišljenja da je Hrvatima stalo do HB, meni je pun k Hercegovaca, još mi samo fali da ovi što su tamo ostali dođu tu.

Vjeruj mi zaboli me za nepostojeću Herceg Bosnu.
Druga država, tuđi problem.

Šaka jada smo bili i '91. pa smo vidjeli kako ste završili '95.

Ovo je stvarni život trolu:
Pogledajte prilog 1783381

A ne ovo o čemu ti fantaziraš.
Nije tebi dobro, Herceg Bosna je dio BiH i otcjepiće se od nje. Samo kad bi ti mogao toliko unaprijed razmišljati.

Nije tebi dobro, Herceg Bosna je dio BiH i otcjepiće se od nje. Samo kad bi ti mogao toliko unaprijed razmišljati.
Nema teoretske šanse. Tzv. HB je dio BiH te je Hrvatska jedan od onih koji garantiraju cjelovitost te države.
Neće se nitko otcijepljivati, pa vidiš da ni vi koji bi da možete sad se odcijepili to ne možete..
Nitko vas ozbiljan ne doživljava, samo kmečite a od Dodika pravite Isus Krista, kao da ste svi toliko nesposobni tamo i neuki da niste u stanju entitet voditi bolje od pacejka zbog kojeg ste ekonomski u većoj banani od Kosova.

Koliko je njih tamo ostalo uopšte?

Ako se otcepe od ona 23% , šta će jadnom kantonu da ostane qq ? :confused:

Za Srpsku ne brinem, tu smo mi al' kako će oni?
Mada kad bolje razmislim, to me briga k'o za lanjski sneg :malav:
I sami muslimani se boje takvog scenarija, tj. oni koji imaju mozak poput Mirnesa Ajanovića. Ostali su poput Rame Isaka koji priča kako je sa nekim Sulejmanom istukao 35 ljudi. Znači budaletine.

REPUBLIKA Srpska uzvratila je Sloveniji zbog uvođenja sankcija srpskom čelniku Miloradu Dodiku, zabranivši ulazak u RS predsjednici Slovenije Nataši Pirc Musar i šefici diplomacije Tanji Fajon.

Kako je objavljeno nakon telefonske sjednice, Vlada Republike Srpske ocijenila je da je zabrana ulaska Dodiku u Sloveniju donesena bez jasnog pravnog temelja te da se radi o izravnom miješanju u unutarnja pitanja BiH i kršenju međunarodnih konvencija.

Kao odgovor na te mjere, odlučeno je da se zabrani ulazak najvišim političkim dužnosnicima Slovenije na područje tog bosanskohercegovačkog entiteta. Radi se o Pirc Musar i Fajon.

Slovenija uvela sankcije Dodiku​

Pojasnili su da je ministarstvu unutarnjih poslova Republike Srpske naloženo da onemogući ulazak predsjednici Musar i ministrici Fajon u taj entitet.

Slovenska vlada odlučila je danas uvesti sankcije Dodiku, što uključuje zabranu njegova ulaska u tu zemlju.

Ove mjere pridružuju Sloveniju zemljama poput Njemačke i Austrije, koje su već ranije uvele sankcije Dodiku zbog narušavanja Daytonskog mirovnog sporazuma, dok se on od 2017. godine nalazi na "crnoj listi" američke administracije.

https://direktno.rs/vesti/region/634409/slovenija-republika-srpska-zabrana-ulaska.html

https://www.index.hr/vijesti/clanak...venije-ulazak-u-republiku-srpsku/2708869.aspx

Jesu li vize sljedeći korak? :mrgreen:
А јел им ударио и санкције, зна ли се шта? :)

I sami muslimani se boje takvog scenarija, tj. oni koji imaju mozak poput Mirnesa Ajanovića. Ostali su poput Rame Isaka koji priča kako je sa nekim Sulejmanom istukao 35 ljudi. Znači budaletine.

To je čista logika i ko to osporava je ozbiljno zakinut.
A, vidiš u kakvom su oni sukobu sami sa sobom.
Srbe mrze iz dna duše, a svesni da su bez njih u zajednici pregaženi u svakom smislu.
Nije lako živeti u sukobu sam sa sobom.

S druge strane su patetično fascinirani Hrvatima koji se njih najozbiljnije gade i ne dozvoljavaju da se spomenu zajedno ni u rečenici pa ti vidi tu '"pamet " .

Nisu se džaba toliko uskomešali oko Dode, u snove im dolazi :lol:

To je čista logika i ko to osporava je ozbiljno zakinut.
A, vidiš u kakvom su oni sukobu sami sa sobom.
Srbe mrze iz dna duše, a svesni da su bez njih u zajednici pregaženi u svakom smislu.
Nije lako živeti u sukobu sam sa sobom.

S druge strane su patetično fascinirani Hrvatima koji se njih najozbiljnije gade i ne dozvoljavaju da se spomenu zajedno ni u rečenici pa ti vidi tu '"pamet " .

Nisu se džaba toliko uskomešali oko Dode, u snove im dolazi :lol:
U Mostaru još uvijek sa jedne strane nikako me prelaze na drugu kao da rat nikada nije završen tamo.
Onaj mazlun Senad Hadžifejzović u intervjuu sa Ajanovićem se kao ponadao da će kao EUFOR stati na koridor u Brčkom ali ga je Ajanović ohladio rekavši da će tamo stati da naprave prolaz za progon BH muslimana.

Imaju i oni pametnih i mudrih, učenih ljudi ali su skrajnuti od ovakvih poput orangutana Rame Isaka koji farba bradu.

Boje se da će kao Gaza ostati ostrvo koje će jednom hrišćanska Evropa očistiti.
Ja se tome ne radujem, ne priželjkujem im zlo ali oni ne vide dalje od nosa.

Slovenci nikad nisu voleli Srbe. Njima je Srbija simbol balkanizma i primitivizma. Uvek kad pričam sa nekim Slovencem ponosno ističe kako su oni drugačiji od nas čak i rasno.

Netačno.
Zavisi ko ti je to rekao, ima tamo i ovih drugih nacija :vnaocare:

Dešavalo mi se da sedim za stolom sa 10 Slovenaca kao jedina Srpkinja i njih 10 celo veče lome jezike da bih ih ja razumela što i nije odraz baš mržnje.

Не можео баш свакој шуши да дозволимо да истреса гаће на нас. И стално треба подсећати на историјску чињницу... да није било Срба, Словенија никад не би била држава.
Povijesna je činjenica i da nije bilo Hrvata, Srbi kao narod ne bi postojali danas. :kafa:

Nema teoretske šanse. Tzv. HB je dio BiH te je Hrvatska jedan od onih koji garantiraju cjelovitost te države.
Neće se nitko otcijepljivati, pa vidiš da ni vi koji bi da možete sad se odcijepili to ne možete..
Nitko vas ozbiljan ne doživljava, samo kmečite a od Dodika pravite Isus Krista, kao da ste svi toliko nesposobni tamo i neuki da niste u stanju entitet voditi bolje od pacejka zbog kojeg ste ekonomski u većoj banani od Kosova.
vi ste niko i nista i nista ne garantujete nikom vi ne mzete ni sopstvenu drzavnost da garantujete ako vam gazde dobiju po nosu :cepanje:

istorijska cinjenica je da nije bilo srba danas ne bi postojali hrvati
vucic.gif

Back