- Poruka
- 2.224
Kao i otcijepljivanje bez da vam padne 100 tona bombi na glave, na tvoju žalost i srećuNeizvodljivo na tvoju žalost.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao i otcijepljivanje bez da vam padne 100 tona bombi na glave, na tvoju žalost i srećuNeizvodljivo na tvoju žalost.![]()
To će bit na miran način ko Češka i Slovačka.Plači.Kao i otcijepljivanje bez da vam padne 100 tona bombi na glave, na tvoju žalost i sreću![]()
Kome smeta jaka Srpska?Aaaaa to ćeš ti da pardoniraš
Kakvi crni krediti, meni su ovde rekli da je Doda dva cela budžeta RS odvojio na stranu da ima ako zagusti.
Dakle love ima onoliko
Može Doda MMF da kreditira ako zatreba
Nikome. Sanjamo jaku Srpsku.Kome smeta jaka Srpska?
To će bit na miran način ko Češka i Slovačka.Plači.![]()
To je zgodno za iritiranje domoljuba, ali u suštini osnov za dobijanje samostalnosti Slovenije, pa i Hrvatske, treba se tražiti u odluci Vudro Vilsona da je Austro - Ugarska pokojna, te da svi narodi u njoj imaju pravo na samoopredeljenje.Не можео баш свакој шуши да дозволимо да истреса гаће на нас. И стално треба подсећати на историјску чињницу... да није било Срба, Словенија никад не би била држава.
Nije zabranio ulazak u BiH nego u Republiku Srpsku i nije on nego Vlada Republike Srpske.Pravi budalu i od sebe i od nas iz RS-a.
On nema pravo nikome da zabrani ulazak u BiH. Kao prvo nema nikakvog pravnog osnova.
On je sada građanin RS-a kao i ja. Mogu li ja da zabranim nekome ulazak u BiH? Ne mogu. Ne može ni on.
Možda na tvoju padnu ali na naše neće sigurno. Kako pišeš izgleda da je već pala.Kao i otcijepljivanje bez da vam padne 100 tona bombi na glave, na tvoju žalost i sreću![]()
Je, to ste pričali već tri puta u zadnjih stotinjak godina, pa smo vidjeli kako je završiloMožda na tvoju padnu ali na naše neće sigurno. Kako pišeš izgleda da je već pala.
Kako može obični građanin da nekome brani ulazak?!!!Nije zabranio ulazak u BiH nego u Republiku Srpsku i nije on nego Vlada Republike Srpske.
Ti naš ništa ne znaš ni da pročitaš a onda i preneseš.
Ne, ti lažeš, niko to nije pričao.Je, to ste pričali već tri puta, pa smo vidjeli kako je završilo![]()
On nije obični građanin već predsjednik republike i nije zabranio on već Vlada Republike Srpske.Kako može obični građanin da nekome brani ulazak?!!!
Jedini problem u ovoj konstataciji je što nisi svjestan činjenice da je trenutno Vlada Republike Srpske jedan čovjek.On nije obični građanin već predsjednik republike i nije zabranio on već Vlada Republike Srpske.
Vlada nije ime nekog čovjeka već određena skupina ljudi, imaš na vikipediji pa pročitaj.
Koliko znam nova vlada je osporena, stara uklonjena. Šta sad?!On nije obični građanin već predsjednik republike i nije zabranio on već Vlada Republike Srpske.
Vlada nije ime nekog čovjeka već određena skupina ljudi, imaš na vikipediji pa pročitaj.
Veze ti nemaš, lupetaš gluposti.Mađarska će napraviti onako kako joj kaže Brisel i Washington..
Evo ti sad pričaš, pa kad ti počnu padat bombe na glavu, tvoj će predak jednog dana pisati po forumu isto što i ti, ma neee nitko to nije pričao![]()
Ne znaš, evo ti pa pročitajKoliko znam nova vlada je osporena, stara uklonjena. Šta sad?!
Mađarska vam maže očiVeze ti nemaš, lupetaš gluposti.
Mi smo na 70 kilometara od vas, prošlo je vrijeme kada smo bili nijemi posmatrači
Zamjenik ministra vanjskih poslova i trgovine Mađarske Levant Mađar obratio se na konferenciji za medije nakon sastanka s predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.
– Danas smo ovdje u Banja Luci da pokažemo i dokažemo podršku predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku protiv koga se vodi politička hajka, kao i i da pokažemo solidarnost prema svim građanima RS, ali i cijele BiH, jer BiH Zapad i do dan danas tretira kao svoju pokrajinu gdje može da radi što hoće – rekao je Mađar.
Mađar je poručio da je “potrebno pročitati povijesne knjige i podsjetiti se kako je BiH prošla kada su vanjske politike pokušale ispuniti svoje interese”.
Zapad uvijek odlučuje o Istočnoj Europi bez saznanja i poznavanja povijesti. Ono što Zapad radi sa Srbima u BiH nije u redu jer ne može da se odnosi prema ovoj zemlji kao neprijatelju i da tretira RS i Dodika kao neprijatelja. Srpski narod je ponosan narod i ne treba to trpjeti. Naši odnosi su takvi da vas mi zaista podržavamo, kao što vas podržava i Srbija – istakao je Mađar.
Mađar je napomenuo da je “politika službene Budimpešte politika razumijevanja jer način na koji se zapad odnosi prema BiH ne može se prihvatiti”.
– Budimpešta želi sudjelovati u procesu dijaloga i traženja rješenja i to kao blizak susjed, za razliku od onih koji žele da se miješaju, a udaljeni su tisućama kilometara od Balkana. Mi smo uz vas. Što god da se dogodi, mi smo uz vas i narod Republike Srpske. Mađarska je tu u susjedstvu, na samo 70 kilometara. Prošlo je vrijeme kada je Mađarska bila samo posmatrač događaja. Mi smo se odlučili za politiku razumijevanja i protiv namjera Zapada – naveo je Mađar.
Mađar je istakao da je “BiH zemlja koja je mnogo propatila u prošlosti”.
– Svjedoci smo da Zapad podržava svirepi sukob u Ukrajini, kao i da na Zapadnom Balkanu podržavaju i podstiču određene pravce koji bi mogli opet dovesti do nekih ratnih zbivanja. Ovo je suverena zemlja, a ne pokrajina – rekao je Mađar.
Mađar je još jednom prenio podršku Mađarske predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku.
– U ovakvim vremenima kada su političari za Zapada pokrenuli hajku protiv vas smatramo da je važno da potvrdimo našu podršku. Bez obzira na sve, mi ćemo to raditi i u budućnosti – rekao je Mađar./HMS/
Pusti sajt vlade, nema potpisa ni od jednog ministra na dopisima.
Vi ćete takođe štititi Herceg Bosnu, vi ste šaka jada da bi bili prijetnja Srbima.Mađarska vam maže oči
Pa čovječe Mađari i mi bff, vidiš da im je i vojska došla sa službenom zastavom slaviti godišnjicu Oluje u Zagrebu![]()
Zaboli me za HB.Vi ćete takođe štititi Herceg Bosnu, vi ste šaka jada da bi bili prijetnja Srbima.
Nego ti pišeš po onoj šta bi ti volio da se desi a ne prema stvarnom životu.
Šta lupetaš ti, pa ministar pravde je potpisao odluke komisije za uslovni otpust zatvorenika, bila malopre vijest na RTRS.Pusti sajt vlade, nema potpisa ni od jednog ministra na dopisima.