Republika Srpska zabranila ulazak slovenačkoj predsednici i šefici diplomatije

Jeste, Mile je zrtva!!!

Glavni udbas preko Drine, koji je poupio i pokrao milione i milione, i koji autokratski vlada sa vise od milion ljudi, on je zrtva!!!
Vidi, ja sam stava da insittucije BiH ne mogu da budu iznad institucija Srpske, pa kad dođe do toga da sud BiH kaže jedno, a Skupština RS drugo, ja sam za odluke skupštine RS, i Mileta u tom konkretnom kontekstu posmatram na odgovarajući način.
U nekom drugom kontekstu, npr. kad su ti milioni u pitanju, možda bi o njemu imao drugi stav.

Srpska iznad svega, naročito iznad smrdljive BiH. :cool:

4 puta je izabran glasovima muslimana za hrvatskog člana predsjedništva i onda neko kaže da je Dodik nelegitiman.Ma nemoj!

To po ženinoj mu liniji? :D

Hrvati ga se odavno odrekli da ih ne blamira, a muslimani ga nikad nisu ni prihvatili po onoj njihovoj:
- beri cvijeće samo iz svoje bašče.

A on mukica od tada luta, ni tamo je, ni vamo...koji jadan životić svih takvih konvertita :(

Čovek koji osporava sebe po bilo kom osnovu, pa i naciona je ruševina.
I to je tako.

Jeste, Mile je zrtva!!!

Glavni udbas preko Drine, koji je poupio i pokrao milione i milione, i koji autokratski vlada sa vise od milion ljudi, on je zrtva!!!

Ako tako gledaš to isto bi se moglo osporiti i našem Djitleru.
Obojica su imali biznis i pre aktivnog bavljenja politikom, a kasnije im je politika samo pripomogla u tom biznisu, tenderi itd.

Za mene su lopine oni koji nikad ništa nisu radili, a od politikanstva se obogatili k'o onaj tvoj Čeder na primer pa ovaj naš precednik pa...aj da ih ne nabrajam dalje ali razumemo se.

Pa njih ovde toliko nema, i njihovi narativi u Srbiji su skoro pa nepostojeci, otprilike 0,05% na trzistu narativa u Srbiji.

Sa druge strane, srpski Bosanci dominiraju narativima u Srbiji, barem 80% narativa je kao da stavis dragona sa Krste da ti prica svoje gluposti.
Dragon može da ti održi predavanje iz oblasti politike ovde jer si tele za bilo šta ozbiljnije u vidu diskusije.

Vidi, ja sam stava da insittucije BiH ne mogu da budu iznad institucija Srpske, pa kad dođe do toga da sud BiH kaže jedno, a Skupština RS drugo, ja sam za odluke skupštine RS, i Mileta u tom konkretnom kontekstu posmatram na odgovarajući način.
U nekom drugom kontekstu, npr. kad su ti milioni u pitanju, možda bi o njemu imao drugi stav.

Srpska iznad svega, naročito iznad smrdljive BiH. :cool:
Sud BiH nije dejtonska kategorija, nema ga u DMS-u.

Evo da vidimo. Kako objašnjavaš to da i danas hrvatskog člana predsjedništva biraju muslimani?
Je li to pošteno i kako je to moguće, ako poznaješ uređenje u BiH?

Hajde da vidimo da li si tele ili si porastao u nešto veće. Odgovori.
Izvini dragone, sa tobom mogu da pricam ozbiljno samo o tvojim piljarskim temama.

Tipa, je li poskupeo paradajz u tvojoj piljari i sl.

Izvini dragone, sa tobom mogu da pricam ozbiljno samo o tvojim piljarskim temama.

Tipa, je li poskupeo paradajz u tvojoj piljari i sl.
Znači ipak sam bio u pravu kada sam napisao da mogu da ti održim predavanje na temu državnog uređenja BiH i unutarpolitičkih odnosa.

Samo da bi razumio to predavanje moraš imati malo bogatiji fond riječi, ti si brate intelektualno siromašan da bi uopšte razumio šta sam napisao.

Znači ipak sam bio u pravu kada sam napisao da mogu da ti održim predavanje na temu državnog uređenja BiH i unutarpolitičkih odnosa.

Samo da bi razumio to predavanje moraš imati malo bogatiji fond riječi, ti si brate intelektualno siromašan da bi uopšte razumio šta sam napisao.
I opet, dragone, kupujete li vi papriku kod vas u kraju, ili ne pravite ajvar?

Šta će jadni kad nemaju ništa bolje.
Komšić Hrvat, Bakir Beogradjanin...tugica :(
I sada bi još da biraju i Srbima predsjednika jer su izašli sa predlogom da se izbori za predsjednika održe u FBiH.

Pa to nema nigdje na svijetu, to je Nušićeva komedija. Tri člana iz reda sva tri naroda birana od strane jednog naroda.

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Bas ide zarez ispred tog mog 'ili' u toj recenici.

Molim te da naucis pravopis.
Ne ide, evo edukuj se na svom jeziku

Piše li se pravilno zarez ispred ili? Zarez je interpunkcijski znak kojim se odvajaju riječi u rečenici, dijelovi rečenice i surečenice. U hrvatskom pravopisu postoje pravila o korištenju zareza. Primjerice, vokativ se odvaja zarezom ili zarezima, kao u primjerima: Nina, gdje mi je automobil? Donesi mi, majko, tu čašu sa stola. Zarezom se odvajaju riječi u nabrajanju odnosno nizanju: Kupili smo romobil, kolica, igračke, hranu i još mnogo toga. Kad je riječ o vezniku ili govorimo o vezniku rastavnih rečenica. To je vrsta nezavisnosloženih rečenica gdje je sadržaj jedne ‘rastavljen’ od sadržaja druge. U pravilu, kod rastavnih rečenica ne koristi se zarez. Primjeri pravilne uporabe su sljedeći: Doći ćemo u kafić ili ćemo otići u trgovinu. Hoćeš li kupiti automobil ili ćeš odseliti i Irsku? Ili nauči cjelokupno gradivo hrvatskog ili ja odlazim. U zaključku, u hrvatskom jeziku u pravilu se ne piše zarez ispred ili.

Izvor: https://geek.hr/pravopis/kako-se-pise/zarez-ispred-ili/

Back