Enigma
Poznat
- Poruka
- 7.309
Onda ne možete govorit kako vi nikad niste htjeli tuđe,i glumit tisućljetnu kulturu.Kažem ja..fini narod neki...drži se "ritam", finoće. Jedni započnu, drugi nastave.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda ne možete govorit kako vi nikad niste htjeli tuđe,i glumit tisućljetnu kulturu.Kažem ja..fini narod neki...drži se "ritam", finoće. Jedni započnu, drugi nastave.
Zaboravih dodati Pantu Srećkovića i Miloša Milojevića..nego kad kažeš.."niste htjeli tuđe" (????). Kad su to Hrvati htjeli uzeti, oteti ili okupirati bilo koji dio Srbije ??Onda ne možete govorit kako vi nikad niste htjeli tuđe,i glumit tisućljetnu kulturu.
Jel tzv.NDH bila do Zemuna ?Zaboravih dodati Pantu Srećkovića i Miloša Milojevića..nego kad kažeš.."niste htjeli tuđe" (????). Kad su to Hrvati htjeli uzeti, oteti ili okupirati bilo koji dio Srbije ??
Što si navalio sa tom tzv. NDH..ti o toj tvorevini a poslije ja da dobijemJel tzv.NDH bila do Zemuna ?
Ruma, Srijemska Mitrovica,Zemun su hrvatski ?
Jesi me pito kad su hrvati htjeli tuđe ?Što si navalio sa tom tzv. NDH..ti o toj tvorevini a poslije ja da dobijem...nego..Ruma, Srijemska Mitrovica, Zemun do 1918 bijahu....čije ???
Moj Simo...a t-ko je to bio pri apetitu prije '41 i poslije...i još uvijek je ?? Pitam za komšinicu...znade li se štogod ?Onda je došla 41.pa su vama hrvatima porasli apetiti,i proširili ste se do Zemuna i do Drine.
Nemaš potrebe skretat s teme,ako ne želiš priznat da ste htjeli veliku hrvatsku i tuđe.Moj Simo...a t-ko je to bio pri apetitu prije '41 i poslije...i još uvijek je ?? Pitam za komšinicu...znade li se štogod ?
Moramo sad poradit skupa s hrvatima iz BiH na podjeli protektorata BiH,pa da bude i de jure.
Vama proširena hrvatska,nama mala i skromna Srbija do Une.Svi zadovoljni.![]()
Sad mogu zidovi imat uši kolko hoće,u Americi Trump,u Rusiji Putin,EU nikad slabija i jadnija.Ma to Simo, to se traži ali nemoj preglasno(za sada)..i zidovi imaju uši![]()
Ma žao je njemu..mož' mislit. Eno ga žaluje još i sadaJedino ako tebi nije žao muslimana ko Stipi Mesiću ?![]()
Мада ти ни Начертаније ниси прочитао.Znači ti si čitao..pa eto te živa, što će reći da za tvoj želudac..jest.
Leki...čitao jesam, bitnije je što sam u praksi vidio i doživio pokušaj provođenja.Мада ти ни Начертаније ниси прочитао.
Па колико имаш сад 150 година.Leki...čitao jesam, bitnije je što sam u praksi vidio i doživio pokušaj provođenja.
Ubiće te sjećanja.Leki...čitao jesam, bitnije je što sam u praksi vidio i doživio pokušaj provođenja.
Наравно да не, па нису Срби Хрвати да уграђују тако нешто у великохрватске снове о повијесном праву на све и свашта, што постаде основа усташке идеологије и потоњег геноцида.A jel'...malo se pravimo..Toša !! Da, da Leki..150+ godina primjene i nadogradnje![]()
Moj Simo...šta stariji...pa ja sam pisao Stari Zavjet a Novi samo pridodaoMoj Ličan je stariji od Biblije.![]()
Neće...ništa bez sjećanja, da se ne zaboravi...eldeUbiće te sjećanja.![]()
Novi zavjet je pretpostavljam oluja.Moj Simo...šta stariji...pa ja sam pisao Stari Zavjet a Novi samo pridodao
Neće...ništa bez sjećanja, da se ne zaboravi...elde![]()
Misliš Švabe?
Imaš li neki problem s time ? Žao ti je, veseliš se ili što ? Pa Zagreb i onako nije tvoj grad.Misliš Švabe?
Imaš li neki problem s time ? Žao ti je, veseliš se ili što ? Pa Zagreb i onako nije tvoj grad.
Zemun je službeno bio u sastavu Hrvatske do 1918. godine.Jel tzv.NDH bila do Zemuna ?
Ruma, Srijemska Mitrovica,Zemun su hrvatski ?
Hrvatska je postojala 1918 ?Zemun je službeno bio u sastavu Hrvatske do 1918. godine.