Република Српска Крајина

Što si navalio sa tom tzv. NDH..ti o toj tvorevini a poslije ja da dobijem 🟥...nego..Ruma, Srijemska Mitrovica, Zemun do 1918 bijahu....čije ???
Jesi me pito kad su hrvati htjeli tuđe ?
Do 1918.su bile u Austro-Ugarskoj.
Međutim po sporazumu Cvetković-Maček iz 1939.samo je Šid iz današnje Srbije bio u sastavu Banovine Hrvatske,a Ruma, Srijemska Mitrovica i Zemun ne.
Onda je došla 41.pa su vama hrvatima porasli apetiti,i proširili ste se do Zemuna i do Drine.

Moj Simo...a t-ko je to bio pri apetitu prije '41 i poslije...i još uvijek je ?? Pitam za komšinicu...znade li se štogod ?
Nemaš potrebe skretat s teme,ako ne želiš priznat da ste htjeli veliku hrvatsku i tuđe.
Mi smo Srbi danas zadovoljni imamo de facto srpsku državu do Une.Moramo sad poradit skupa s hrvatima iz BiH na podjeli protektorata BiH,pa da bude i de jure.:D
Vama proširena hrvatska,nama mala i skromna Srbija do Une.Svi zadovoljni.:D

A jel'...malo se pravimo..Toša !! Da, da Leki..150+ godina primjene i nadogradnje 😎
Наравно да не, па нису Срби Хрвати да уграђују тако нешто у великохрватске снове о повијесном праву на све и свашта, што постаде основа усташке идеологије и потоњег геноцида.

А сад се врати ма РСК.

Back