Reptoidi vanzemaljci

Jos jedan clanak od lekara koji objasnjava zbog cega je otrovan aspartame.Koliko vas voli razni cips? Jel pregledate sastav svega sto konzumirate? U vecini cipsa se nalazi MSG-monosodiumglutamate.otrov.
U Hrvatskoj vegeti se nalazi MSG.MSG unistava mozdane celije a i celije u oku.Gledajte da li ima i phenylalanine.I to je otrov.Postaju u glavnom
sve vise lukavi kad je u pitanju otkrivati koji je sastav necega,tako da sam kupio tablete vitamina B12 koje su mi bile neobicno slatke a sastav
dobro skriven da su dodali i aspartame kao zasladjivac,kao da vitaminu to i treba.Nakon detaljnog istrazivanja otkrio sam da koriste razne termine da prikriju da su stavili aspartame.Tako da,ako kupujete vitamine koji su iz amerike,dobro pregledajte sastav.
http://www.rense.com/general79/blodck.htm

zbog onoga sto se naziva ,,humanizam". Da mislimo da smo slobodni, da se ne bi bunili, dok se krecemo u centralizaciju svega i svacega.

Zar ne beše monosodium glutaminat (msg) prirodni sastojak paradajza (da ne kažem rajčice)?

Malo sam se raspitao na stranim forumima. Evo odgovora:
Laetril is still poison, and you would need to be very cautious if you ate ste seeds b/c you can become poisoned and die if you get the wrong dose.

Eto kako ti prihvatas ''znanja''...pretpostavljam da si proverio i trazio ''naucni'' dokaz kakav je to otrov i zasto je neko proglasio laetril za otrov, pre nego sto si pejstovao ovu recenicu sa stranog foruma.

Sto se bolda tice - sve sto je zdravo i korisno za coveka moze biti otrov ako se uzima u velikim kolicinama. Laetril ili vitamin b17 su proglasili za otrov i zesce naplasili narod, iz razloga sto laetril sadrzi u sebi cijanidnu grupu...a narod odma reaguje cijanid...aaaaa to je otrov.....dok sa druge strane isti ti koji su vit b17 proglasili otrovom izbegavaju(mozda i ne znaju) da kazu da skoro svi vitamini iz b grupe u sebi sadrze cijanidnu grupu, koja je tu s razlogom, svrhom i ciljem, a ne slucajno.

Poenta cijele priče je da sve materije i spojevi u prirodi postaju otrovi ili su u najmanju ruku štetni ako se uzimaju u pretjeranim količinama. Čak i obična voda. Pokušaj popiti 50 litara pa ćeš vidjeti.

Nevolja s B17 je što je veoma teško uzeti pravu dozu jer je sigurni opseg veoma uzak. Od doze koja ima efekta do smrtonosne doze ima veoma malo prostora za doziranje, a doze su individualne jer zavise od mnogih metaboličkih parametara onoga ko to uzima. To je slučaj sa svim materijama koje uzimamo, prirodnim ili vještačkim, samo su kod onih koje se proglašavaju bezbijednim ti opsezi mnogo širi.

Da ne bi mislili kako je meni svejedno šta uzimam, pazim i ja na te aditive i čitam specifikacije. Ustvari, koristim veoma malo te džanki hrane i pića, pa sam u manjoj opasnosti. Recimo, pomfrit pravim sam, od krompira koji sam kupio na selu, od proizvođača koji koristi minimum mminimuma hemikalija. Provjereno. I tako postupam s ogromnom većinom onoga što jedem ili pijem. Ponešto se ipak ne može izbjeći, a onda gledam te deklaracije.

Puno ste se raspisali o svacemu..

Osnovno ucenje Davida Icke-a je to da smo mi kao ljudska vrsta ROBOVI i izmanipulisani.
Manje je vazno od strane kog. Vaznije je kako, i nacin oslobodjenja. Ovde religije sluze kao oslobodjenje,
ali pravo drzanje religija, ne ritualni, kipovi, praznici i li zajednice. Nego zivo ucenje religija.
Sve religije su u sustini dobre i uce tome da covek treba biti pozitivan.

Osnovna manipulacija se sastoji u tome sto ljudi jedu zivotinje. Eto u tome je srž manipulacije.
Dokle god ljudi budu jeli meso, bice podlozni manipilaciji. Ovo neznam da li David uci, ali ja tako govorim
jer znam da je tako. Obavezno u ovakvom kosmosu mora postojati zakon balansa- Karma! ... ups :D

Imam dokaz na svojoj kozi, i ne dokaz nego zivljenje tog dokaza. Utelovljenje dokaza. :D
Meso je otrovno, jako otrovno.. i stetno, a skupo je, proizvodi se samo radi profita.

95 razloga za vegetarijanstvo
http://www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=256

Da li se tu moze nesto reci da nije tako? Ili negirati svih 95 stavki?
E nece moci, zivim na selu i znam kako ljudi rade i sta rade sa zivotinjicama.. Mogu da potvrdim mnogo od ovog
navedenog. Samim tim sto bi ljdi prestali jesti meso, odmah bi se osvesili, i pruzili bi otpor manipulantima. :wink:

Dokle god ljudi budu jeli meso, bice podlozni manipilaciji.

meso je neophodno.

Ovo neznam da li David uci, ali ja tako govorim
jer znam da je tako. Obavezno u ovakvom kosmosu mora postojati zakon balansa- Krama!

Meso je otrovno, jako otrovno.. i stetno, a skupo je, proizvodi se samo radi profita.

sta je otrovno u mesu?

naravno da moze.

E nece moci, zivim na selu i znam kako ljudi rade i sta rade sa zivotinjicama..

da se to ne radi tim zivotinjama, ljudska rasa ne bi postojala.
uostalom, sta se radi biljkama?

Puno ste se raspisali o svacemu..

Osnovno ucenje Davida Icke-a je to da smo mi kao ljudska vrsta ROBOVI i izmanipulisani.
Manje je vazno od strane kog. Vaznije je kako, i nacin oslobodjenja. Ovde religije sluze kao oslobodjenje,
ali pravo drzanje religija, ne ritualni, kipovi, praznici i li zajednice. Nego zivo ucenje religija.
Sve religije su u sustini dobre i uce tome da covek treba biti pozitivan.

Osnovna manipulacija se sastoji u tome sto ljudi jedu zivotinje. Eto u tome je srž manipulacije.
Dokle god ljudi budu jeli meso, bice podlozni manipilaciji. Ovo neznam da li David uci, ali ja tako govorim
jer znam da je tako. Obavezno u ovakvom kosmosu mora postojati zakon balansa- Karma! ... ups :D

Imam dokaz na svojoj kozi, i ne dokaz nego zivljenje tog dokaza. Utelovljenje dokaza. :D

95 razloga za vegetarijanstvo
http://www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=256

E nece moci, zivim na selu i znam kako ljudi rade i sta rade sa zivotinjicama.. Mogu da potvrdim mnogo od ovog
navedenog. Samim tim sto bi ljdi prestali jesti meso, odmah bi se osvesili, i pruzili bi otpor manipulantima. :wink:

NIKAKO SE NE MOGU SLOZITI SA OVIM. Prvo, david se ne zalaze za vegeterijanstvo. Drugo, treba jesti meso po meni. Trece, Sve religije ne bitno koje i kakve su, su forma grupne kontrole uma, stvorene radi manipulisanja i kontrolisanja sirokih masa.

Čovjek je stvoren kao svežder. Još od praistorije lovio je i ubijao životinje i hranio se mesom. Stotinama hiljada godina. I da, postoje dokazi za to.
Cijelokupni probavni sistem prilagođen je preradi mesa (i sirovog i obrađenog) i obrađene biljne hrane. Većinu biljne hrane čovjek nije u stanju preraditi u izvornom obliku, onako kako je dobija iz prirode. Vegetarijanstvo je izum modernog vremena. Čovjek iz biljne hrane nije u stanju izvući sve potrebne sastojke za normalno funkcionisanje, barem ne iz hrane koja se gaji u većini krajeva zemaljske kugle. Tek kombinovanom ishranom, korištenjem više vrsta biljne hrane dopremljene iz raznih kutaka zemaljske kugle mogu se zadovoljiti sve potrebe organizma. Ko ima dovoljno para za te skupe stvarčice, može biti zdrav vegetarijanac (ili vegan, kako oni kažu).
Poznajem nekoliko vegana, i svi su nešto bolešljivi. Nemaju dovoljno para za skupe gljive iz Kine ili alge iz Tihog okeana ili nešto slično. Barem ne da ih uzimaju u potrebnim količinama.

meso je neophodno.

Ovo je laz. Imam dokaze, mene, 5 braca i 2 sestre. Svi zdravi i ni najmanje nam nije potrebno meso.
A oni preostali zi moje porodice sto jos uvek konzumiraju meso su na-ocigled nervozniji, agresivniji i tupljeg
intelekta. Ozbiljno, posmatram i vidim, tako je.

Svabov:
sta je otrovno u mesu?

Recimo hormoni koje zivotinja luci prilikom ogromnog straha za vreme umiranja, i neke substance..
Nesto stvara nervozu u coveku, a nervozni ljudi to doivljavaju kao dodatak snage.. imam 3 primera koji
tako tvrde, tj da meso daje snagu, a sva 3 su takva tipa da ne mogu 1 dan izdrzati bez nekog posla..
Moraju se kretati, nesto ih tera u vidu nervoze, tzv 'snage'.

Royal:
Prvo, David se ne zalaze za vegeterijanstvo.

Upravo to je njegov najveci propust. Njegova najveca greska sto nije naglasio vegetarijanstvo.

Royal:
Trece, Sve religije ne bitno koje i kakve su, su forma grupne kontrole uma,
stvorene radi manipulisanja i kontrolisanja sirokih masa.

U Istoriji Galaxije pise da su u svete spise ubacene i istine, tako da ipak muri ljudi mogu izvuci korist od toga,
e a ja mogu, ja iz svake knjige pokupim nesto korisno. Religija nije kip, ceremonija, tradicija, ili skup ljudi (sekta),
nego je Religija sloboda, do koje se dolazi

Hinduizam, Hriscanstvo, New Age..itd >> To su samo denominacije i titule, a Religija je jedna, putevi su mnogi. :wink:
Greska lezi u upotrebi reci 'Religija', jer ljudi imaju krivu sliku o reci Religija, a upravu su tu sliku tako podmestili
ovi sto nas manipulisu, dal gusteri ili neki jos visi od njih..

MasterYoda:
Tek kombinovanom ishranom, korištenjem više vrsta biljne hrane dopremljene iz raznih kutaka zemaljske kugle
mogu se zadovoljiti sve potrebe organizma

Nije tacno. Ne mora covek konzumirati vise od 4-5 vrsta biljaka. Dovoljno su samo ono sto moze da rucno
ili masinski obradi u basti, sasvim dovolnjo, i odvise. Dakle, mi uspesno zivimo na domacim biljkama..
A cak i ne konzumiramo Soju, sta bi tek sa Sojom, pa poleteo bih u nebo od zdravlja i snage.. :)
Inace mleko smatram kao vegetarijansku hranu, Krishna je blagoslovio krave, ali bi trebalo da Krave budu stalno
po livadama, a ne lancima vezane u stali.

MasterYoda:
Poznajem nekoliko vegana, i svi su nešto bolešljivi.

Sta li rade oni, nesto ne veruju svojim telima? Ili puse, piju, nesto ne valja.. :rolleyes: . Mene bolesti vise nemuce
duze vremena.. U bakterija kao uzrok bolesti vise ne verujem..

Svabov:
uostalom, sta se radi biljkama?

Ni biljke nije dobro jesti, ali je bitno prvo prestati sa mesom, jer kada covek prestane meso, onda se
organizam navikne na manje kolicine hrane. A kada bi svi bili vegani, tad bi bila opcija nacisto prestati
jesti, i ziveti na Prani, tj zivotnoj sili. Dakle, biljke su manje svesne, i na kraju krajeva i njih ne bi trebalo jesti,
ali su daleko manje svesne od zivotinja.

Ako neko opravdava ubijanje zivotinja, onda time ujedno opravdava dela i koje cine Reptili ljudima..

SAV OVAJ MOJ TEXT O VEGETARIJANSTVU JE ISHOD TVRDNJE DA JE NAJVECA ZAVERA IKADA SKOVANA,
UPRAVO TVRDNJA I PROPAGANDA DA JE MESO NAMENJENO ZA KONZUMIRANJE.

Evo i sta kaze gospodjica SVEM.. ko god da je..

SVEM:

ipak sto je covek u vishim i finijim stanjima svesti utoliko mu je vishe potrebna i cistija i profinjenija hrana..
=================================

naravno da je vazno psihicko stanje zato sam i rekla da je bitno stanje svesti i da potreba za
hranom koju konzumiramo odgovara stanju svesti...
(nasem trenutnom stanju svesti)

najveci broj stetnih produkata koje covek mozeda unese u sebe nalazi se u mesu,
oni se unose u telo bezobzira da li smo smireni ili ne....
ljudi koji osecaju potrebu da jedu meso u takvom su stanju svesti, pa ni ne treba da prestaju da jedu meso...
dakle ne radi se o asketizmu ili o nasilnom odricanju od mesa nego o prirodnoj promeni oblika
ishrane zavisno od stanja svesti...

btw: mesojedi jedu tek ubijenu zivotinju, a ljudi meso zamrzavaju, odmrzavaju, skladiste, preradjuju...
u svemu tome naravno ima nekog procesa truljenja...
znaci ljudi nisu mesojedi vec leshinari....

I Panter..

Panter:

Sta to organizam svinje moze da proizvede sto vase telo ne moze? molim lepo,
ljudsko telo moze da proizvede isto sto i svinjsko a mozemo da jedemo sve sto svinja jede...
to jeste nasa hrana zasnovana na vocu ,povrcu ,zitaricama,
je daleko hranjivilja od onoga sto svinja jede,i sve sto njeno telo moze da napravi moze i nase,d
akle njeno telo nam ne treba.

Btw, domace Svinje su genetski kreirane iz ljudskih gena, a stvoreni su tehnoloijom iz Sirius A, a kao razlog
da bi na njima privremeno prezivljavali Reptili. Svinje su nam braca po genetici, i imaju najslicniji DNK ljudskom.

Čovjek je stvoren kao svežder. Još od praistorije lovio je i ubijao životinje i hranio se mesom. Stotinama hiljada godina. I da, postoje dokazi za to.

Da, i komad mesa je praistorijskom coveku 'slucajno' upao u vatru...
Covek je stvoren kao plodojed, ni mesojed ni biljojed. Zivotinje mesojedi imaju vilicu podesenu za kidanje i komadanje mesa i digestivni sistem stvoren i razvijen za varenje mesa. Isto je i sa biljkama - covekov digestivni sistem nije stvoren za biljnu hranu bogatu vlaknima. To sto ih covek vari ne znaci da su stvorene za njega. Priroda je za coveka namenila svoje plodove.

Osim sto se od ostalih sisara razlikuje po cinjenici da jedini pije mleko od druge vrste sisara, covek, 'vrhunac evolucije', je kod sebe razvio jos jednu pojavu nezabelezenu medj' zivotinjskim svetom - masovni ubica.

Poznajem nekoliko vegana, i svi su nešto bolešljivi. Nemaju dovoljno para za skupe gljive iz Kine ili alge iz Tihog okeana ili nešto slično. Barem ne da ih uzimaju u potrebnim količinama.

Agresivni marketing i PR su za vegane odradile posao po pitanju promovisanja soje i njenih proizvoda, a obzirom da je soja djubre(za coveka), gornji citat potpuno stoji, pogotovo kada se u obzir uzme cinjenica da je za coveka najbolja i najoptimalnija hrana(u smislu zdravlja) iz njegovog podneblja, a ne neke gljive i alge koje stizu bogtepitaodakleiukoznakakvomstanju.

arsphiltron:
Priroda je za coveka namenila svoje plodove.

Absolutno se slazem. I mogu cak da tvrdim da covek nemora uopste proteine da unosi u ogranizam, nego
samo ugljene hidrate, a telo moze iz hidrata da nacini sta hoce. Tako da ne mora ni Soju konzumirati.

Soja nije losa, jedino sto se sprica i genetski je modifikovana.. Nemam pojma sta su sa njom ucinili.
Ne konzumiram soju, ali predpostavljam da je ok.

Dakle, plodove su za coveka, kao voce. Da voce. Jabuke, kruske, pomorandze.. I slicno, gde ostaje ostatak
a semenke se razbacuju, tako te biljke pruzaju hranljivost a zivotinje i ljudi rasejavaju semenke koje ostaju
nakon pojedenog ploda. :)

Ovo je laz. Imam dokaze, mene, 5 braca i 2 sestre. Svi zdravi i ni najmanje nam nije potrebno meso.
A oni preostali zi moje porodice sto jos uvek konzumiraju meso su na-ocigled nervozniji, agresivniji i tupljeg
intelekta. Ozbiljno, posmatram i vidim, tako je.

tupljeg intelekta?
vidis, ja sam mnogo cistijeg i visprentijeg intelekta nego ti, a zderem meso

Recimo hormoni koje zivotinja luci prilikom ogromnog straha za vreme umiranja, i neke substance..

lupetanje

Nesto stvara nervozu u coveku, a nervozni ljudi to doivljavaju kao dodatak snage.. imam 3 primera koji
tako tvrde, tj da meso daje snagu, a sva 3 su takva tipa da ne mogu 1 dan izdrzati bez nekog posla..
Moraju se kretati, nesto ih tera u vidu nervoze, tzv 'snage'.

lupetanje

U Istoriji Galaxije pise da su u svete spise ubacene i istine, tako da ipak muri ljudi mogu izvuci korist od toga,

sve vas sam prozvao sa tu istoriju i niko ne ume da kaze nista.
prema tome - ili cuti ili obrazlozi

Nije tacno. Ne mora covek konzumirati vise od 4-5 vrsta biljaka. Dovoljno su samo ono sto moze da rucno

hahhaa
dad a

reci mi samo odakle ti proteini?
ne spominji soju, posto to nisu oni isti proteini koji se nalaze u mesu

Dakle, biljke su manje svesne, i na kraju krajeva i njih ne bi trebalo jesti,
ali su daleko manje svesne od zivotinja.

izvoli dokazi mi ovo.
izvoli dokazi mi koji si ti parametar da odlucujes sta je vise svesno, a sta je manje svesno.

dokazi mi da biljku manje boli kada je poseces, nego zivotinju kada je zakoljes.

Da, i komad mesa je praistorijskom coveku 'slucajno' upao u vatru...
Covek je stvoren kao plodojed, ni mesojed ni biljojed. Zivotinje mesojedi imaju vilicu podesenu za kidanje i komadanje mesa i digestivni sistem stvoren i razvijen za varenje mesa. Isto je i sa biljkama - covekov digestivni sistem nije stvoren za biljnu hranu bogatu vlaknima. To sto ih covek vari ne znaci da su stvorene za njega. Priroda je za coveka namenila svoje plodove.

Osim sto se od ostalih sisara razlikuje po cinjenici da jedini pije mleko od druge vrste sisara, covek, 'vrhunac evolucije', je kod sebe razvio jos jednu pojavu nezabelezenu medj' zivotinjskim svetom - masovni ubica.

Agresivni marketing i PR su za vegane odradile posao po pitanju promovisanja soje i njenih proizvoda, a obzirom da je soja djubre(za coveka), gornji citat potpuno stoji, pogotovo kada se u obzir uzme cinjenica da je za coveka najbolja i najoptimalnija hrana(u smislu zdravlja) iz njegovog podneblja, a ne neke gljive i alge koje stizu bogtepitaodakleiukoznakakvomstanju.

Pa sad... i macke piju mleko od krave?
A kucici?
A lasica?
A misevi i poganci?

pa kod mene neces, ja cu da zahtevam da mi detaljno objasnis o Ajkovim varanjima.

Svabov, sta o Ajkovim varanjima? Kojim varanjima? Da, ja znam za 2 greske, ali mislim da nije to namerno napravio. Ali necu u ovom krugu ljudi pricati, jer mislim da ce slabo ko skontati. A ti mi reci sta mislis da je kod njega varanje??

Back