Ovo je laz. Imam dokaze, mene, 5 braca i 2 sestre. Svi zdravi i ni najmanje nam nije potrebno meso.
A oni preostali zi moje porodice sto jos uvek konzumiraju meso su na-ocigled nervozniji, agresivniji i tupljeg
intelekta. Ozbiljno, posmatram i vidim, tako je.
Svabov:
sta je otrovno u mesu?
Recimo hormoni koje zivotinja luci prilikom ogromnog straha za vreme umiranja, i neke substance..
Nesto stvara nervozu u coveku, a nervozni ljudi to doivljavaju kao dodatak snage.. imam 3 primera koji
tako tvrde, tj da meso daje snagu, a sva 3 su takva tipa da ne mogu 1 dan izdrzati bez nekog posla..
Moraju se kretati, nesto ih tera u vidu nervoze, tzv 'snage'.
Royal:
Prvo, David se ne zalaze za vegeterijanstvo.
Upravo to je njegov najveci propust. Njegova najveca greska sto nije naglasio vegetarijanstvo.
Royal:
Trece, Sve religije ne bitno koje i kakve su, su forma grupne kontrole uma,
stvorene radi manipulisanja i kontrolisanja sirokih masa.
U Istoriji Galaxije pise da su u svete spise ubacene i istine, tako da ipak muri ljudi mogu izvuci korist od toga,
e a ja mogu, ja iz svake knjige pokupim nesto korisno. Religija nije kip, ceremonija, tradicija, ili skup ljudi (sekta),
nego je Religija sloboda, do koje se dolazi
Hinduizam, Hriscanstvo, New Age..itd >> To su samo denominacije i titule, a Religija je jedna, putevi su mnogi. :wink:
Greska lezi u upotrebi reci 'Religija', jer ljudi imaju krivu sliku o reci Religija, a upravu su tu sliku tako podmestili
ovi sto nas manipulisu, dal gusteri ili neki jos visi od njih..
MasterYoda:
Tek kombinovanom ishranom, korištenjem više vrsta biljne hrane dopremljene iz raznih kutaka zemaljske kugle
mogu se zadovoljiti sve potrebe organizma
Nije tacno. Ne mora covek konzumirati vise od 4-5 vrsta biljaka. Dovoljno su samo ono sto moze da rucno
ili masinski obradi u basti, sasvim dovolnjo, i odvise. Dakle, mi uspesno zivimo na domacim biljkama..
A cak i ne konzumiramo Soju, sta bi tek sa Sojom, pa poleteo bih u nebo od zdravlja i snage..

Inace mleko smatram kao vegetarijansku hranu, Krishna je blagoslovio krave, ali bi trebalo da Krave budu stalno
po livadama, a ne lancima vezane u stali.
MasterYoda:
Poznajem nekoliko vegana, i svi su nešto bolešljivi.
Sta li rade oni, nesto ne veruju svojim telima? Ili puse, piju, nesto ne valja.. :rolleyes: . Mene bolesti vise nemuce
duze vremena.. U bakterija kao uzrok bolesti vise ne verujem..
Svabov:
uostalom, sta se radi biljkama?
Ni biljke nije dobro jesti, ali je bitno prvo prestati sa mesom, jer kada covek prestane meso, onda se
organizam navikne na manje kolicine hrane. A kada bi svi bili vegani, tad bi bila opcija nacisto prestati
jesti, i ziveti na Prani, tj zivotnoj sili. Dakle, biljke su manje svesne, i na kraju krajeva i njih ne bi trebalo jesti,
ali su daleko manje svesne od zivotinja.
Ako neko opravdava ubijanje zivotinja, onda time ujedno opravdava dela i koje cine Reptili ljudima..
SAV OVAJ MOJ TEXT O VEGETARIJANSTVU JE ISHOD TVRDNJE DA JE NAJVECA ZAVERA IKADA SKOVANA,
UPRAVO TVRDNJA I PROPAGANDA DA JE MESO NAMENJENO ZA KONZUMIRANJE.