MAlo su smorili s oni zadrzavanjem i nezalaganjem na kraju....ipak ovo nije nikakvo merilo.....vise su ubili s tom pricom o podmladjenoj selekciji i o Belgiji pre 8 godina.... pa nismo mi bas tako mladi kao sto oni predstavljaju,nasi igraci imaju dobar broj jakih utakmica,sem toga ne znam sto se Tadic,Sulejmani,Matic racunaju u podmladjivanje selekcije kad se radi o formiranim igracima, to je pitanje za prethodnog selektora gde su oni bili u prethodnom ciklusu.....
i kakvo god podlmadjivanje da je bilo ,nedopustivo je ispasti tako rano i sa takvom razlikom u ovakvoj raspaloj grupi,mi smo morali da dobijemo bar 6 tekmi protiv MK i ostrvljana,a dobili smo 3 ajde i zadnju da dobijemo 4, prosuli smo 5 bodova protiv Skota i Makedonaca..... onda 2 poraza protiv Belgije,ajde 1 i da se proguta,ali 2 puta gubiti a da tom prilikom Belgija nije pokazalo nesto mnogo je nedopustivo....i onaj poraz u Zagrebu iskljucivo plod Mihine maste i osecaja za iznenadjenja.....kao da neki demoni vladaju tim covekom i ne dopustaju mu da ispuni ono sto smo svi ocekivali pa i on sam.....