Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nwgotivim ja opste Fejsu jer igra samo u jednom pravcu ali nemojte ljudi zezati Za Radovanovia je zmaj taj covek nista neradi apsolutno nista a Petrovic ume da napravi neki potez i odigra neku loptu ali covek je toliko usporen da retko kad moze dodji do izrazaja Fejsa se puno bori trci jeste da zna da ispadne ko iz voza ali stvarno radi taj prljavi poso daleko od toga da ja mislim da je on za prvih 11...ali medju 25 pa mozda i 23 igraca bi trebo biti...

MAlo su smorili s oni zadrzavanjem i nezalaganjem na kraju....ipak ovo nije nikakvo merilo.....vise su ubili s tom pricom o podmladjenoj selekciji i o Belgiji pre 8 godina.... pa nismo mi bas tako mladi kao sto oni predstavljaju,nasi igraci imaju dobar broj jakih utakmica,sem toga ne znam sto se Tadic,Sulejmani,Matic racunaju u podmladjivanje selekcije kad se radi o formiranim igracima, to je pitanje za prethodnog selektora gde su oni bili u prethodnom ciklusu.....
i kakvo god podlmadjivanje da je bilo ,nedopustivo je ispasti tako rano i sa takvom razlikom u ovakvoj raspaloj grupi,mi smo morali da dobijemo bar 6 tekmi protiv MK i ostrvljana,a dobili smo 3 ajde i zadnju da dobijemo 4, prosuli smo 5 bodova protiv Skota i Makedonaca..... onda 2 poraza protiv Belgije,ajde 1 i da se proguta,ali 2 puta gubiti a da tom prilikom Belgija nije pokazalo nesto mnogo je nedopustivo....i onaj poraz u Zagrebu iskljucivo plod Mihine maste i osecaja za iznenadjenja.....kao da neki demoni vladaju tim covekom i ne dopustaju mu da ispuni ono sto smo svi ocekivali pa i on sam.....

Ta prica o podmladjivanju je smesna...Anticeva generacije je prilicno nestala sa scena nova generacija je morala da nastupi nije bili druge pa kome to nebi igro Nastasic momak koji je sa 19 poceo da igra u Sitiji ili recimo Djuricic najveci talenat Holandijske lige Tadic najbolji asistent pa ko bi drugi igro? Mozda jedino Sinisi treba reci bravo za to sto je Markovica odmah gurnuo u vratu iako je on najveci talenat mnogi drugi nasi sturnjaci iz Bata Djorine skole bi se libili da urade tako nesto narocito na pocetku kvalifikacija kad se videlo kolko je jos zelen i sirov verujem da bi bilo polako ima vremena za njega tako je i vecina naroda gledala na Markovicevo pozivanje u repku...To je ustvari jedina dobra stvar koju je Mihajlovic napravio u kvalifikacijama...

Mitrovica sam zaboravio spomenuti tolko dugo cekamo napadaca i pojavi se ovakav biser postane Evropski prvak i sad posto on igra kod Mihajlovica ja bih trebo reci bravo Miho genije pa ko ce drugi igrati Scepovic?
Malo me brine i pumpanje price 'u sledecim kvalifikacijama cemo se prosetati' ne gospodo kod Mihajlovica smo odigrali dva dobra poluvremena protiv Belgije prvo i protiv Hrvata prvo(odgledo sam juce celu tekmu) i nikad na terenu nismo imali najboljih 11 tada su te postave bile najblize tome al opet nije to to znaci sve ostalo je bilo lutanje menjanje postava izmisljanje tople vode sve samo ne uigravanje...sledeceg selektrora ceka pravi poso stubovi reprezentacije bi morali biti Bane Matic Markovic Tadic je donose nesto vise sto niko od ostalh igraca nema i mozda Mitrovic al tu se mora pojacati konrekcija kako zna i ume mozda Djurdjevica mozda Jankovic boli me uvo sto nema 20 godina moze to odigrati...i ove ostalo lepo sloziti...pa nismo mi igrali atomski fudbal u ovim kvalifikacijama pa na guzove ispali pa da kazemo u sledecim ce se se sve vratiti...opet kazem novog selektora tek ceka pravi poso

Najgore je sto ovo nije dobra igra, vec samo neka rezultatska fatarmogana.
Mi i dalje nemamo igru, nemamo kreaciju, nemamo vezni red.
Sve se svodi na prekid i brzinu Markovica.

Dobra igra je kad nekog slomis, kad se nametnes poritvniku, kad ulazis u sanse kroz igru.
Mi to nemamo.

E sad se slažem 100% s tobom... nije bilo loše, ali daleko od toga da je ono sinoć dobra igra...

Nego, šta mislite što je Raća ušao posljednji minut?! pošto ne igra u Genčleru ja mogu da se kladim da mu je menadžer isplanirao odlazak na ostrvo, a za to je bitna igra u reprezentaciji zbog radne dozvole...

E sad se slažem 100% s tobom... nije bilo loše, ali daleko od toga da je ono sinoć dobra igra...

Nego, šta mislite što je Raća ušao posljednji minut?! pošto ne igra u Genčleru ja mogu da se kladim da mu je menadžer isplanirao odlazak na ostrvo, a za to je bitna igra u reprezentaciji zbog radne dozvole...

Naravno da nije slučajno, igre za reprezentaciju dižu cenu, pa makar bilo i na par sekundi broji se kao nastup. Tako je bilo i sa onim Stevanovićem kada ga je ubacio 2 sekunde pred kraj...dal beše protiv Škotske, ne mogu da se setim....

Juče sam prespavao meč. Jel moguće da je Vels toliko loš da ga ovo naše društvo veseljaka nakantalo dva puta? To je umetnost :lol:
Licili su na osrednji JSL tim,da budem iskren.
Zanimljiv je podatak da smo od CITAVIH 13 golova,9 dali Velsu..

- - - - - - - - - -

mozda ce ovo zvucati pacenicki posto jos traju kvalifikacije za SP i ceo svet se sprema za Brazil, ali zna neko kada je zreb za kvalifikacije za EP? :lol:

Trebalo bi u januaru sledece godine. Posto odmah posle SP-a pocinju kvalifikacije.

Juče sam prespavao meč. Jel moguće da je Vels toliko loš da ga ovo naše društvo veseljaka nakantalo dva puta? To je umetnost :lol:

Oni odbrane nemaju, mi imamo par dobrih skakača koji ih pojedu u prekidu i malog brzog koji ih buši ko sir
što reče neozbiljni, igra nije bila nešto al oni kolko god imali dobra imena kao što su belami, remzi ili bejl, isto toliko imaju neke bednike na nivou farskih ostrva što je dozvolilo našima da se iživljavaju

Hteo bih posle dužeg odsustovvanja da izjavim nekoliko stvari za Dnevnik:

1) Start Šimunića nije bio baš tako grub kao što se ovde priča, jeste odneo Sulejmanija i pošteno zaradio crveni ali nije išao na to da ga povredi.
2) Miha jeste da malo sporo kapira ali ipak nije najgori, on je iselektirao ovu ekipu i sada imamo reprezentaciju, što nismo imali kada je on došao. Doduše izgleda da baš nije načisto ko treba da mu igra.
3) Da li je Marković protiv Velsa obuo drvene kopačke?

2) Miha jeste da malo sporo kapira ali ipak nije najgori, on je iselektirao ovu ekipu i sada imamo reprezentaciju, što nismo imali kada je on došao. Doduše izgleda da baš nije načisto ko treba da mu igra.

Evo i ja da izjavim za dnevnik da bih ja ekipu iselektirao za 3 prijateljske utakmice :lol: a likovi kao šćepa i fejsa mi ne bi prismrdeli ni klupi
bolelo bi me dupe za himnu, ko oće nek peva
dao bih otkaz ako ga izduvamo u kvalifikacijama, ne bih kamčio pare od saveza bez stida i srama
radio bih za 5x manje para nego miha :mrgreen:

meni se Himna malo i smucila od tolikog forsiranja... jeste lepo za oko kada vidis da svi igraci pevaju, ali ebes ti to ako ce nas kostati rezultata i igraca

Adem Ljajic je trenutno u najboljoj formi od svih nasih igraca

a vidim Scepovic vise ne treba reprezentaciji otkako je otisao u inostranstvo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back