Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja rekoh što se tiče himne, njegov posao nije da uvežbava hor ili vodi nacionalnu politiku već da natera tih 11 stabala da dobro igraju fudbal.
Mislim da bi i retard sa IQ 40 mogao da odmakne negde sa našom selekcijom. Mi uopšte nemamo loš igrački kadar, čak imamo izuzetno potencijalno jak igrački kadar kad bi normalan trener znao kako da ih ukomponuje. Ovo je izuzetan momenat u istoriji srpske reprezentacije kada nam se zalomilo da imamo nekoliko izuzetno brzih i pokretnih igrača u sredini i napadu i Mihajlović je umesto da koristi najbolji raspoloživi kadar, prodavao neke mentole putem reprezentativnog dresa. Pa kako i da se plasiramo?

Plače mi se kad kažem da je i Pižon bolje rešenje od ovog smrada bez obraza i stida.

Da se razumemo nisam ni ja ravnodusano kad je u pitanju Ljajic i ne pevanje himne ali ako talj Ljajic u sledecim kvalifikacijama srusi recimo jednu Holandiju zabije gol i upakuje na marakni niko vise o ovom nece pricati...

- - - - - - - - - -

I da se onda opet drzimo tog stava netreba nam jer nece da peva himnu i da ga pljujemo? Logika?

Subotić zbog odnosa prema njemu definitivno nikad više za "orlove"!

Neven Subotić se neće vraćati u reprezentaciju Srbije ni posle završetka ovih kvalifikacija, saznaje “Blic”. Odlični štoper Borusije iz Dortmunda je posle meča sa Hrvatskom obavestio čelne ljude FSS i selektora Mihajlovića da više nema nameru da igra za reprezentacuju, što je javnosti predstavljeno kao privremena odluka iako to nije.Predstavnici FSS su tražili, a Subotić im dozvolio da objave kako je to samo privremena odluka koja će važiti samo do kraja kvalifikacionog ciklusa kako ne bi remetio mir u timu i izazivao dodatne turbulencije u koliko-toliko smirenoj atmosferi posle očajnog rezultata u kvalifikacijama.
U FSS su imali još razloga zbog čega su to hteli, a prvi je da Tomislav Karadžić izbegne dodatne kritike javnosti na čijem je udaru već neko vreme. On je najavio povlačenje ove zime i na taj način bi praktično vruć krompir prebacio svom nasledniku, a ovako ne mora da odgovara na nova pitanja šta se događa sa nacionalnim timom koji je već promovisao u učesnika Evropskog prvenstva 2016. godine.

Subotić zbog odnosa prema njemu definitivno nikad više za "orlove"!

Neven Subotić se neće vraćati u reprezentaciju Srbije ni posle završetka ovih kvalifikacija, saznaje “Blic”. Odlični štoper Borusije iz Dortmunda je posle meča sa Hrvatskom obavestio čelne ljude FSS i selektora Mihajlovića da više nema nameru da igra za reprezentacuju, što je javnosti predstavljeno kao privremena odluka iako to nije.Predstavnici FSS su tražili, a Subotić im dozvolio da objave kako je to samo privremena odluka koja će važiti samo do kraja kvalifikacionog ciklusa kako ne bi remetio mir u timu i izazivao dodatne turbulencije u koliko-toliko smirenoj atmosferi posle očajnog rezultata u kvalifikacijama.
U FSS su imali još razloga zbog čega su to hteli, a prvi je da Tomislav Karadžić izbegne dodatne kritike javnosti na čijem je udaru već neko vreme. On je najavio povlačenje ove zime i na taj način bi praktično vruć krompir prebacio svom nasledniku, a ovako ne mora da odgovara na nova pitanja šta se događa sa nacionalnim timom koji je već promovisao u učesnika Evropskog prvenstva 2016. godine.

Mislim da ovo nije tacno. Slusao sam neki mini intervju na SOS-u gde je on licno rekao da se povlaci privremeno jer nismo u igri za svetsko a on zeli da unapredi neke stvari radeci individualno u Dortmundu.

Mislim da je reprezentacija za Sinišu Mihajlovića trenutno preveliki zalogaj. Svaka njemu čast na tome što je uradio kao igrač, ali ipak mislim da nije još sazreo da bude selektor reprezentacije. Od starta je stvorio lošu atmosferu. Počevši od teranja igrača da pevaju himnu. Hajde dobro, slažem se da se himna treba pevati i da treba ruka na srcu da bude, ali ne možeš da teraš nekoga da na prvoj utakmici peva himnu, ako ne zna tekst, ili ako ne želi da peva.

Neka Stanoje bude slektor. Voleo bih da vidim srpskog Fergusona na toj poziciji ,da opravda ocekivanja svojih navijaca iz Partizana...

Decko jel tebi poznato ko je, bas kao selektor, postigao jedan od najveca 3 uspeha u istoriji SCG/SRB fudbala, finale Evropskog prvenstva za U21??? STANOJEVIC, a juce je preslisao u derbiju kineske lige klub Svena Gorana Eriksona, ne znam im imena jer treba jezik da slomim da izgovorim, uglavnom 6:0 (doduse na 2:0 je porazeni ostao sa igracem manje), i zacementirao trece mesto a u igri je za titulu, toliko o tom coveku!!

Decko jel tebi poznato ko je, bas kao selektor, postigao jedan od najveca 3 uspeha u istoriji SCG/SRB fudbala, finale Evropskog prvenstva za U21??? STANOJEVIC, a juce je preslisao u derbiju kineske lige klub Svena Gorana Eriksona, ne znam im imena jer treba jezik da slomim da izgovorim, uglavnom 6:0 (doduse na 2:0 je porazeni ostao sa igracem manje), i zacementirao trece mesto a u igri je za titulu, toliko o tom coveku!!

E takav nam upravo treba. Čarobnjak kineske lige...

Једно је Пижон против Италије(2004?)
Друго је Ђукић 2007 против Холандије

Шта је треће...? Бари?

И где је ту Станојевић?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back