Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako DOBRO pevaju, ma hebes futbal, to da se ostavi fudbalerima, al se mora priznati, naucili da pevaju.
Na kraju balade ( za Brazil) , more ce da nauce i sambu. hahaha

svedjani su se cuvali, ovi nasi pevaci pevali, sinisa je zadovoljan svojim pilicima na pevanju i more bese glupost moja sto sam gledao ove utakmice.

3 poraza......medjutim,tako smo i za Djukica pricali i na kraju je smenjen bez sansi da se pokaze u takmicarskim mecevima....
Ono sto sam primetio protiv Svedske jeste bolja tranzicija odbrana-napad i bolja povezanost,ono sto je ostalo isto jesu "fliper-pasovi":mrgreen:
Golmana na ovom podneblju nema.....treba da stavi jednoga mozda ce steci neko iskustvo,ionako nijedan nema veze s vezom......
Tomic suprotno mojim ocekivanjima odigrao dobro beka,iako je protivnik bio slabiji,ja ne vidim da je Ninkov bio bolji od Tomica u defanzivi,a pogotovo ne ofanzivi......mozda nije lose isprobati cak i Bambija za wing-beka......ionako ih je puno
Obradovic odradio kako je odradio,malo me nerviraju soliranja,ali sada se bar zna,on je zamena Kolarovu i resena stvar......
Maksimovic je bio dobar sada,jos treba da zre,ali solidno izdanje......Subotic na putu za klasnog stopera......Lukovic kiksirao pogotovo na pocetku,nekako nije to to......
Ignjovski pravi pitbul ono sto nam fali,agilan zadnji vezni........Petrovic dosta ojacao u PL,kao prvo ume da se zagradi,kao drugo ima bolji pas,otvaraju mu se neke nove ideje,mozda je malo i zivahniji,dosta pozitivnih stvari,ali nije za DESETKU.....ipak dok se KAcar ne vrati u takmicarski ritam,Petrovic i Fejsa pariraju jedan drugom za mesto......
Bambi standardan.....Lazovic fino igrao,pogotovo prvo poluvreme i on tu ulazi u konkurenciju uz Tadica,Djuricica,Jankovica,Bambija.......
I na kraju napad,uh......Za divno cudo Lekic je dobar bio,i to je jos 1 dokaz da je puno igraca po nasim zonskim ligama koji kvalitetom ne zaostaju za "superligasima".......scepovic,iz aviona se vidi da decko ima vezu,ceo zivot si napadac a ni stopovanje lopte ti ne ide,PANJ.......Pa Pantela je bre GAZDA za njega......kad bi se vratio u formu oploditelj......i ne znam sto scepovic ima prednost u odnosu na djurdjica......ali kako god,iako sam nekada zaista verovao da je "talenat" sada vise ne......

Koliko cujem LAzovic visak u Zenitu....gledajte sad kad se vrati u repku da bi iznudio angazman......treba Djurdjica probati.......

U svakom slucaju treba reci da na turneji nikada nismo igrali sa vise od 4 igraca prve postave u timu.....nadam se da je Miha odsejao u glavu ono sto valja i da ce ubuduce biti po 22-23 igraca na spisku.......
Za ovu formaciju su nam neophodna 5 stopera: Ivanovic,Subotic,Bisevac,Nastasic i Rajkovic (Lukovic)
4 beka: Kolarov,Basta,Obradovic,Tomic
zadnji vezni: Kuzmanovic,Matic,Igjovski,Kacar(Petrovic,Fejsa)
polutke: Tadic,Tosic,Djuricic,Lazovic (Jankovic)
napad: sulejmani,markovic,lekic (lazovic)

Mihajlovic je spisak za ove tri utakmice sastavio na brzinu,bez ikakvog razmisljanja.Jer coveku je bilo bitno da dobije jak ugovor i da ne placa dupli porez.

Sada lepo neka otpise 70% ovih koji su bili pozvani i dovede one koji to zasluzuju.Selektor mora non stop da posmatra kandidate,da pogleda njihove mogucnosti.Fabio Kapelo je visio na svakoj utakmici u Engleskoj,cak i kada igraju zadnja dva tima na tabeli.Prandeli i Blan su seli na klupu u najgorem momentu ali su krenuli studiozno,sve su posmatrali i na kraju izvrsili totalnu revoluciju svojih ekipa.

Zato Mihajlovic neka oslusne malo koji to igrac u Evropi dobro igra pa neka ode i pogleda ga.A takvih igraca je mnogo:Ljuboja,Radovic,Bosancic,Maric,Pejcinovic,Djurdjic,Veselinovic,Rakic,Djordjevic...

А ко је онај на клупи поред Синише,што не пева химну ?
''сте видели ?
Иначе стварно има мрзитеља ође на форуму.
Ево нпр.Петровић одигра стварно добро (прво полувреме,после сам гледао неку кошарку мој Партизан играо са неку диву-нисам
гледао друго)а они закерају није клизао ! Паз' да неће!
Или замерају Синиши на играчима,а он испробао све које неће више звати.Или барем њих 20...То се зове систем елиминације ...

Zato Mihajlovic neka oslusne malo koji to igrac u Evropi dobro igra pa neka ode i pogleda ga.A takvih igraca je mnogo:Ljuboja,Radovic,Bosancic,Maric,Pejcinovic,Djurdjic,Veselinovic,Rakic,Djordjevic...

Slazem se u potpunosti,a na kog Djordjevica mislis? Rakic nije za reprezentaciju, kao ni Bosancic i delom Maric, za ove ostale tu i tamo, treba se oprobati Ljuboja Djurdjic i Veselinovic jer kuburimo sa napadacima a oni su ove sezone najbolje odigrali.

Mada i dalje sam pri tome da mi treba da igramo u formaciji 4-1-3-2 jer je to formacija za koju imamo najbolje igrace, a ne da napisemo formaciju pa onda ubacujemo igrace, to bi ovako izgledalo

Stojkovic
Ivanovic Subotic Nastasic Kolarov (da se ne lazem, Bane je klasa za Bastu, s tim da ova formacija ne zahteva tog wing beka kojeg Basta igra Ivanovic bi se bolje snasao i u defanzivi, a Nastasic je odlican na stoperu, u svakom slucaju tu je i Rajkovic a i Bisevac koji je doduse igrao beka u PSZ-u)
Ignjovski
Radovic Jankovic Tadic
Sulejmani Ljuboja

S tim da se u ofanzivi cesto menjaju i Bambi Tosic, Djuricic dok se totalno ne afirmise jer do sada kada je igrao za reprezentaciju nije nista pokazao, Krasic ako nadje formu, L. Markovic itd

Mihajlovic je spisak za ove tri utakmice sastavio na brzinu,bez ikakvog razmisljanja.Jer coveku je bilo bitno da dobije jak ugovor i da ne placa dupli porez.

Sada lepo neka otpise 70% ovih koji su bili pozvani i dovede one koji to zasluzuju.Selektor mora non stop da posmatra kandidate,da pogleda njihove mogucnosti.Fabio Kapelo je visio na svakoj utakmici u Engleskoj,cak i kada igraju zadnja dva tima na tabeli.Prandeli i Blan su seli na klupu u najgorem momentu ali su krenuli studiozno,sve su posmatrali i na kraju izvrsili totalnu revoluciju svojih ekipa.

E sad narodu nikako ne valja.....covek je pozvao 33-34 igraca + sulejmani,kuzma,nastasic i m.scepovic ,u prevodu sve na koje racuna......na to dodaj Djurdjica (koji kaze da je bilo kontakata) i to bi bilo to,to je otprilike ono sto je bilo potencijalno......
Zeleli smo novu reprezentaciju,epa covek kad sedne da radi on mora sam da vidi ko koliko ume i moze,a ne da mu neko kaze "ej pa taj Petrovic je nula nemoj ni da ga zoves".....znas s takvim predrasudama se radilo po nasim klubovima,pa je npr Darko Lazovic izmenjao trenere i trenere bez minutaze,nikome nije valjao do Robija.......
Selektor posmatra kandidate,ali je selektor postavljen na to mesto 3 dana pre prvog meca......
Ljuboju,Radovica i ostale nije zvao jer smo zeleli smenu generacija,jer je odlucio da stvori u potpunosti novi tim.......
Jel mislis da bi Radovic bolje odigrao od Tadica,Tosica,Jankovica,Lazovica,Djuricica i ostalih? Jel smo zbog toga gubili?
Jedino za sta mogu da se slozim jesu spicevi......Pejcinovic tu i tamo,nije bolji sigurno od pozvanih ako izuzmemo Karleusu......
Za ovog Djordjevica verovatno aludiras na Filipa i samo ti znas zasto bi trebao biti pozvan......Rakic takodje........Trebao je probati Djurdjica i Veselinovica (kad je vec Scepovica)......Marica ne znam gde bi metnuo u tim,a ni Bosancica.........

Slazem se u potpunosti,a na kog Djordjevica mislis? Rakic nije za reprezentaciju, kao ni Bosancic i delom Maric, za ove ostale tu i tamo, treba se oprobati Ljuboja Djurdjic i Veselinovic jer kuburimo sa napadacima a oni su ove sezone najbolje odigrali.

Mada i dalje sam pri tome da mi treba da igramo u formaciji 4-1-3-2 jer je to formacija za koju imamo najbolje igrace, a ne da napisemo formaciju pa onda ubacujemo igrace, to bi ovako izgledalo

Stojkovic
Ivanovic Subotic Nastasic Kolarov (da se ne lazem, Bane je klasa za Bastu, s tim da ova formacija ne zahteva tog wing beka kojeg Basta igra Ivanovic bi se bolje snasao i u defanzivi, a Nastasic je odlican na stoperu, u svakom slucaju tu je i Rajkovic a i Bisevac koji je doduse igrao beka u PSZ-u)
Ignjovski
Radovic Jankovic Tadic
Sulejmani Ljuboja

S tim da se u ofanzivi cesto menjaju i Bambi Tosic, Djuricic dok se totalno ne afirmise jer do sada kada je igrao za reprezentaciju nije nista pokazao, Krasic ako nadje formu, L. Markovic itd

Da se ne lazemo,zar ti nije malo cudno da Nastasic u razvoju sa 19 godina bude prvi stoper,i po cemu je to bolji od Baste?
Zasto Jankovic u prvu postavu?
Ljuboju necemo videti u repki to je valjda jasno (steta i ja sam ga hteo videti jos jednom) ali ako zovemo njega ne znam po kom osnovu ne bi Pantelu......

Nastasic sa 19 godinu je igracka klasa da ne kazem igracina za sve nase stopere osim za Baneta, Subotica, delom mozda Bisevca mada on igra desnog beka, sa Rajkovicem je tu negde. U Seriji A zaustavlja kao iz sale, Ibrahimovica strpava u dzep.
Jankovic zato sto realno nemamo desetku tj. pleja trenutno, najblizi tome je Djuricic ali on relano u reprezentaciji na ovim utakmicama i na prosloj turneji na Kipru nije nista pokazao i mora jos dosta da radi, za jace utakmice nam treba neko iskusniji, a ako to nije Deki Stankovic stvarno ne znam ko bi tu mogao da odigra osim eto Jankovica, mozda Vukica ili Ninkovica

Nastasic sa 19 godinu je igracka klasa da ne kazem igracina za sve nase stopere osim za Baneta, Subotica, delom mozda Bisevca mada on igra desnog beka, sa Rajkovicem je tu negde. U Seriji A zaustavlja kao iz sale, Ibrahimovica strpava u dzep.
Jankovic zato sto realno nemamo desetku tj. pleja trenutno, najblizi tome je Djuricic ali on relano u reprezentaciji na ovim utakmicama i na prosloj turneji na Kipru nije nista pokazao i mora jos dosta da radi, za jace utakmice nam treba neko iskusniji, a ako to nije Deki Stankovic stvarno ne znam ko bi tu mogao da odigra osim eto Jankovica, mozda Vukica ili Ninkovica

I jos da mi kazes po cemu je Deki Stankovic "desetka",a da ne mislis na broj u reprezentaciji i to je to?

Da se ne lazemo,zar ti nije malo cudno da Nastasic u razvoju sa 19 godina bude prvi stoper,i po cemu je to bolji od Baste?
Zasto Jankovic u prvu postavu?
Ljuboju necemo videti u repki to je valjda jasno (steta i ja sam ga hteo videti jos jednom) ali ako zovemo njega ne znam po kom osnovu ne bi Pantelu......

Зашто поредиш Настасића и Басту, различити играчи, потпуно различите позиције.

За мој критеријум, Баста је показао да треба да има место у тиму. А Настасић је клинац, тек треба да се доказује.

Јанковић је увек спадао у категорију "улази са клупе". Правити неке комбинације с ослонцем на Јанковића, не, он ипак нема тај квалитет.

Зашто поредиш Настасића и Басту, различити играчи, потпуно различите позиције.

За мој критеријум, Баста је показао да треба да има место у тиму. А Настасић је клинац, тек треба да се доказује.

Јанковић је увек спадао у категорију "улази са клупе". Правити неке комбинације с ослонцем на Јанковића, не, он ипак нема тај квалитет.

Pa poredim po onom tvom principu "formacija prema igracima a ne igraci prema formaciji".....razlicite pozicije jesu,ali generalno je Basta u prednosti bar za mene,pa s toga treba napraviti formaciju s njim u timu,a ne s Nastasicem (Nastasic naravno prva stoperska zamena)
Jankovic je ovu turneju slabo odigrao,imao je slabu sezonu u Djenovi,samo na momenat bljesnuo......vise sam ocekivao od njega na ovoj turneji,nasuprot tome od lazovica nisam nista ocekivao a pozitivno me iznenadio......

Pa poredim po onom tvom principu "formacija prema igracima a ne igraci prema formaciji".....razlicite pozicije jesu,ali generalno je Basta u prednosti bar za mene,pa s toga treba napraviti formaciju s njim u timu,a ne s Nastasicem (Nastasic naravno prva stoperska zamena)
Jankovic je ovu turneju slabo odigrao,imao je slabu sezonu u Djenovi,samo na momenat bljesnuo......vise sam ocekivao od njega na ovoj turneji,nasuprot tome od lazovica nisam nista ocekivao a pozitivno me iznenadio......

Хаха, знао сам да ћеш то да кажеш :D. Ја сам то био написао поводом Волкова и Тошића, а дозволићеш да су њих двојица по ономе шта играју у својим клубовима много сличнији него Баста и Настасић.

Но добро, поента је да се Баста вратио и да је то једна од малобројних добрих ствари после ова три Михина пораза. А Настасића признајем да нисам гледао јер нисам имао прилике, али по ономе што сам чуо то је профил играча који има место у свакој формацији, е сад да ли има квалитет за репрезентацију не знам, али на њега као окосницу свакако не треба рачунати, па је 'л тај дечко уопште дебитовао? Колико знам није.

А ко је онај на клупи поред Синише,што не пева химну ?
''сте видели ?
Иначе стварно има мрзитеља ође на форуму.
Ево нпр.Петровић одигра стварно добро (прво полувреме,после сам гледао неку кошарку мој Партизан играо са неку диву-нисам
гледао друго)а они закерају није клизао ! Паз' да неће!

Или замерају Синиши на играчима,а он испробао све које неће више звати.Или барем њих 20...То се зове систем елиминације ...

Znaš kako, Raca je bio jako bušan nazad. Mučeni Ignjovski je pokrivao ceo teren i još morao da čuva Maksimovića da ne da neki autogol.

Mislim da treba isprobati Bosancica, Djurdjica i Veselinovica iz Belgije...valjda ce kroz dve godine Lazar Markovic biti spreman da predvodi napad...Ja se idalje nadam da ce nesto biti od Danijela Aleksica...

E pored svih ovih Maksimovića, Ninkova, Aleksića, Karleuša, onog levog beka, Šćepovića, bilo bi stvarno šteta da ne isproba i bandoglavog Bosančića :mrgreen:

Veselinović je nekad bio dobar. Gledao sam ga pre neki mesec, onako, nit smrdi nit miriše :neutral:

Sta fali Bosancicu? Svojevremeno je vazio za velikog talenta pa se izgubio... ali evo sad je sebe pronaso igra u pristojnoj ligi vidio sam da je zabio nekoliko golcina idalje je relativno mlad...moglo bi nesto biti od njega plus sto igra na poziciji na kojoj smo godinama tanki...e da zaboravio sam da napomenem Alena Stevanovica mislim da ce biti odlican igrac...ma ima tu stofa moze se napraviti dobra ekpa...samo da se miha mane ove formacije...e moze li mi neko reci nesto o Mudrinskom znam da je isuvise rano da igra u reprezentaciji ali ****** kad je scepovic dobio sansu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back